![]() |
|
Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? (/thread-2501.html) |
Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Aleksander Grzegowski - 10.01.2015 Moją ulubioną mikronacją jest Bialenia. Odp: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - AndrzejSwarzewski - 10.01.2015 Szanowny Panie Grzegowski, Chciałbym prosić Pana o to, aby pisał Pan przynajmniej 3-zdaniowe posty. Doceniam to, że stara się Pan być aktywny na naszym forum i pisać dużo postów, jednakże przeważnie jakość>ilość. Pozdrawiam.
Odp: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Torkan Ingawaar - 10.01.2015 Zasadniczo, Towarzyszu Grzegorzewski, większość obywateli bialeńskich, odpowie tak jak Towarzysz, gdyż inaczej by się tu nie udzielali, dlatego też nie widzę sensu tego wątku. Co do pytania postawionego w tytule - Wandystan.
Odp: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Aleksandra Dostojewska - 11.01.2015 1. Carstwo Brodryjskie 2. Republika Bialeńska Odp: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Eddard Noqtern - 12.01.2015 Oczywiście Hasseland. Dlaczego? Bo to moja v-ojczyzna. Chyba większość osób wybrałoby podobnie. Może lepiej byłoby zadać pytanie Jaka jest wasza ulubiona mikronacja poza v-ojczyzną? Wtedy powiedziałbym, że Bialenia i La Palma ;D Odp: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Ivan von Lichtenstein - 13.01.2015 Bialenia, RON. Odp: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Hewret von Thorn - 13.01.2015 Żadna.
Odp: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - AndrzejSwarzewski - 13.01.2015 Moją ulubioną mikronacją jest cały Pollin. ;D RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Hewret von Thorn - 17.06.2017 (10.01.2015, 19:19:17)Aleksander Grzegowski napisał(a): Moją ulubioną mikronacją jest Bialenia. Zgadzam się w zupełności. RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Ametyst Faradobus - 17.06.2017 A ja nie. RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - andrzej faradobus - 25.06.2017 Moją ulubioną mikronacją jest bialenia i zskhiw. Pierwiotnie chciałem zamieszkać w zskhiw ale forum jest zablokowane. RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Ametyst Faradobus - 25.06.2017 Nie jest zablokowane, tylko Twoje serce nie jest wystarczająco napełnione Duchem Sternika. RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Severino Castiglioni - 25.06.2017 RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - andrzej faradobus - 25.06.2017 Przecież jestem,Konduktorze faradobusem,hirschbergiem, a zgodnie z ideą monarchosocjalizmu realnego faradobus to najrówniejszy spośród najrówniejszych równych w stopniu najrówniejszym.To więc proszę ciebie łaskawie Konduktorze i Świetlisty Jeleniu Hirschbergii ,żebyś w swej jakże łaskawej łasce napełnił moje serce duchem Wielkiego Sternika . RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Ametyst Faradobus - 26.06.2017 Jeżeli nie zaczniesz używać wielkich liter to dostaniesz przydział do jakiejś bocznej linii weerlandzkiej. RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Maciej Kamiński - 26.06.2017 W hufcach weerlandzkich najłatwiej jest dosłużyć się rozmaitych orderów. Wspaniale potrafią bohatersko polegać na polach bitew. RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - andrzej faradobus - 26.06.2017 Mogę być i Weerlandczykiem bo przecież wszyscy Weerlandczycy to uczniowie Premiera Tysiąclecia który z kolei jest uczniem Wielkiego Sternika. RE: Jaka jest wasza ulubiona mikronacja? - Ametyst Faradobus - 26.06.2017 Od razu lepiej. Zapraszam do odwiedzenia Mechanic, gdzie czasowo bije serce pompujące Krew Przemysła. |