![]() |
|
Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Kawiarnia Artystyczna "Kulturalna" (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-78.html) +--- Wątek: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB (/thread-2813.html) |
Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2015 Proszę Wszystkich o udział w tym nieformalnym referendum. Propozycję z najlepszym wynikiem przedstawię Parlamentowi, który mam nadzieję przyjmie ją jako Hymn. Ustanowienie Hymnu będzie jednym ze sposobów uczczenie 21 Marca. Uprasza się również by w ankiecie brali udział wyłącznie Obywatele a po zagłosowaniu potwierdzili swój udział poprzez złożenie podpisu w tym wątku. Cytat:INSTRUKCJA Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2015 (-) A. Izabella Dostojewska-Swarzewska Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Aleksander Grzegowski - 04.03.2015 (-) Aleksander Grzegowski Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - MvP - 04.03.2015 Co to [...] jest nieformalne referendum? Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2015 (04.03.2015, 22:44:43)MvP link napisał(a): Co to kurwa jest nieformalne referendum? Po pierwsze proszę o to by nie używać przekleństw! Nieformalne referendum jest konsultacją pomiędzy mną a obywatelami. Każdy z obywateli może wyrazić swój głos w sprawie hymnu, jednak głosowanie nie ma charakteru wiążącego prawem. Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - AndrzejSwarzewski - 04.03.2015 (-) Swarzewski Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Alberto Carlos de Médici y Zep - 04.03.2015 /-/ Adam Aleksander wicehrabia Dostojewski von Vincis Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Maciej Kamiński - 04.03.2015 Nie chce mi się przez telefon cenzurować, jutro to zrobię. Jest precedens referendum konsultacyjnego, i nie muszę chyba przypominać, od kogo wyszedł ten pomysł... Czemu to nie jest na forum obywatelskim? (-) Maciej Kamiński Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Kristian Arped - 05.03.2015 (04.03.2015, 22:26:45)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Propozycję z najlepszym wynikiem przedstawię Parlamentowi, który mam nadzieję przyjmie ją jako Hymn. [justify]A Parlament ma nadzieję, że zostanie do zgłoszone jako poprawka do konstytucji. Poza tym takie rzeczy na forum obywatelskim się robi... no bo od czegoś ono jest, czyż nie?[/justify] Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Feliks Spirkin - 05.03.2015 /-/ Feliks Spirkin Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - AndrzejSwarzewski - 05.03.2015 Zawsze referenda były na forum obywatelskim, żeby nikt z zewnątrz nie wywierał wpływu. Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Aleksandra Dostojewska - 05.03.2015 (05.03.2015, 15:18:25)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Zawsze referenda były na forum obywatelskim, żeby nikt z zewnątrz nie wywierał wpływu. Zgadzam się, że powinnam zrobić to na forum obywatelskim, moja wina... przepraszam. Jeśli chcecie możemy powtórzyć ''konsultację'' na forum obywatelskim z możliwością wskazania 2 opcji. Co o tym myślicie? Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Maciej Kamiński - 05.03.2015 Powtarzać. Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Aleksandra Dostojewska - 05.03.2015 Poprosiłam Wiceprezydenta o powtórzenie referendum. Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - AndrzejSwarzewski - 05.03.2015 http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?topic=2927.msg28910;topicseen#msg28910 Gotowe.
Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Aleksandra Dostojewska - 05.03.2015 Serdecznie dziękuję. Myślę, że ten wątek można zamknąć, albo przenieść do archiwum. Odp: Nieformalne Referendum: Wybór Melodii Hymnu RB - Maciej Kamiński - 05.03.2015 No to zamykamy. |