![]() |
|
DO KOMITETU CZWARTEGO! - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: DO KOMITETU CZWARTEGO! (/thread-3080.html) |
DO KOMITETU CZWARTEGO! - AndrzejSwarzewski - 11.05.2015 Cytat:d) Komitet czwarty: Andrzej Swarzewski, Jan de Kaniewski, Mikołaj Patryk Dostojewski, Adam Aleksander von Vincis-DostojewskiCzy ktoś ma jakąś koncepcję na to, jaki teren zajmujemy i jaką nazwę przyjmujemy? Może Katechonat Bengaziji?
Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 11.05.2015 Ja proponuję północno - zachodnie wybrzeże Wyspy Bialeńskiej z Topolnem i ew. kawałeczkiem Jahołdajewszczyzny. Co do Anatolii - wąski pas ziemii od północy twoje lenno, w centralnej części kawałek gór a na południu granica z Anatolią Brodryjską. Co wy na to? A nazwa - może Katronia? Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - AndrzejSwarzewski - 11.05.2015 Co do Anatolii, to mi pasuje. Ale w kwestii części na Wyspie Bialeńskiej, to może jednak Ajszaburgia? Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 11.05.2015 Może być. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 12.05.2015 Może tak być z Anatolią? Wybacz fatalną jakość mapy ale coś się niedobrego porobiło z tymi krzysztofowymi mapami. Swoją drogą to fajnie się nazywa jedna z rzeczek anatolijskich. Grutinka... ![]() Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - AndrzejSwarzewski - 12.05.2015 Według mnie może tak być.
Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Konstanty Jerzy Michalski - 12.05.2015 W moim wniosku jest prawidłowa mapa. ;-) Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 12.05.2015 Jak tylko wejdę na komputer (jutro 14:00) naniosę to na prawidłowe mapy. Co do dzielnicy Wolnogradu - wolicie stare miasto czy dzielnicę w jakimś innym klimacie (przemysłowa, nowe miasto itp.). Ustalenie tego z grubsza pomogłoby w wyborze umiejscowienia dzielnicy (w sendie centrum/obrzeża). Chyba że wszystko w jednym i najpierw wybierzemy umiejscowienie. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 13.05.2015 ![]() ![]() Dzielnica Wolnogradu: Śródmieście Może być? Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - AndrzejSwarzewski - 13.05.2015 Jak najbardziej.
Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 13.05.2015 Jeszcze nazwa i możemy wysyłać wniosek. To jaką ostateczną nazwę proponujesz? "Katechonat Bengaziji" zostaje? Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - AndrzejSwarzewski - 13.05.2015 Bengazija nie może zostać, bo inne terytorium mamy. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 13.05.2015 Może East Coast? ![]() Tak bardziej poważnie to moje propozycje: - Katronia - Katechonat Wschodu / Wschodniobialeński - Wielka Ajszaburgia - po prostu Komitet Czwarty - chyba że jednak na poważnie East Coast ![]() Jestem również otwarty na inne propozycje. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - AndrzejSwarzewski - 13.05.2015 Sarmacko-Rajńskie Kondominium pod Victoriańskim Zarządem Powierniczym. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 14.05.2015 Dobrze, od teraz podawajmy propozycje na poważnie. ![]() Im szybciej coś wymyślimy, tym szybciej będziemy mieć własny komitet. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Aleksandra Dostojewska - 14.05.2015 Nie wiem o co chodzi, ale proponuję nazwę: Wielkie Księstwo Aleksandryjskie lub krócej Aleksandria albo Aleksandrin. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - AndrzejSwarzewski - 14.05.2015 Katechonat Ajszaburgii. Odp: DO KOMITETU CZWARTEGO! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 14.05.2015 Więc mamy nazwę: Katechonat Ajszaburgii. Można wysyłać wniosek. |