![]() |
|
Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej XII Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-74.html) +----- Wątek: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny (/thread-3129.html) Strony:
1
2
|
Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 24.05.2015 Szanowni deputowani, Niniejszym składam projekt Aktu odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny, który przywraca do życia krainę bimbrem i i prochem płynącą zwaną Jahołdajewszczyzną. Cytat: Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Maciej Kamiński - 24.05.2015 A idź Ty. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 24.05.2015 (24.05.2015, 19:36:08)Maciej Kamiński link napisał(a): A idź Ty. Nie. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - MvP - 24.05.2015 <3 Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 26.05.2015 Niech ktoś zgłosi poprawki i pomoże mi wymyślić jakąś klimatyczną nazwę dla posła.
Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 26.05.2015 Metanat Propanobutanu Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Maciej Kamiński - 28.05.2015 Czekasz jeszcze na te poprawki czy już możemy głosować? Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 28.05.2015 Głosować. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Maciej Kamiński - 28.05.2015 To głosować czas. PRZECIW. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - AndrzejSwarzewski - 28.05.2015 Za. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 28.05.2015 Za. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - MvP - 02.06.2015 ZA. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 05.06.2015 Niestety związku z tym, iż wysoce prawdopodobne jest to, że zostanę prezydentem Rebubliki Bialeńskiej, jestem zmuszony apelować o zamrożenie projektu. Połączenie funkcji prezydenta oraz Atamana jest niemożliwe z powodu niemożliwości połączenia obu urzędów ze względu na priorytety, którymi będę musiał się kierować. Z kolei Jahołdajewszczyzna bez mojej osoby może sobie sama nie dać rady, a nie chcę jej przywracać po to, aby straszyła pustkami. Chyba że jest ktoś, kto chciałby spróbować na własną rękę objąć prym w tej pięknej górzystej krainie niech rzuci kamień. Z tego co wiem takową osobą jest ob. Kristian Iversen, więc proszę o dopuszczenie go do głosu na sali. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - AndrzejSwarzewski - 05.06.2015 Cytat:Niestety związku z tym, iż wysoce prawdopodobne jest to, że zostanę prezydentem Rebubliki BialeńskiejPrzewidywanie jest bardzo trudne, szczególnie jeśli idzie o przyszłość- Niels Bohr. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 05.06.2015 (05.06.2015, 22:36:31)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Przewidywanie jest bardzo trudne, szczególnie jeśli idzie o przyszłość- Niels Bohr. Skoro nie ma kontrkandydata, to muszę zakładać taki scenariusz i być realistą. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - AndrzejSwarzewski - 05.06.2015 Jeśli nie zaczęło się zgłaszanie kandydatur, to stwierdzanie, iż nie ma kontrkandydatów także jest przewidywaniem przyszłości. Październik 2014. Konstanty Jerzy Michalski wystawia swoją kandydaturę pewny bezkonkurencyjności. Ostatecznie zostaje pokonany przez kontrowersyjnego polityka Jana de Kaniewskiego, który zdobywa 67%. Grudzień 2014. Hugon Hewret wystawia swoją kandydaturę mając oficjalne poparcie niemal całej Bialenii. Ostatecznie uzyskuje wynik 0%. Nie mów hop, zanim nie podskoczysz.
Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 05.06.2015 Mym zdaniem na chwilę obecną jest za duże ryzyko, aby pchać się w Jahołdajewszczyznę. Dlatego wolę dmuchać na zimno, niż potem słuchać wiadomo kogo, że po co to było. : Jeśli prócz mnie nie ma innych chętnych do zabawy w Autonomię, to proponuję na razie odłożyć tę inicjatywę na okres późniejszy. Albo niech akt po prostu czeka do wyników wyborów i wtedy zostanie wydana ostateczna decyzja.
Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Feliks Spirkin - 06.06.2015 (05.06.2015, 23:17:08)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Przepraszam że się wtrącam w sprawy parlamentu, ale muszę przyznać rację Andrzejowi. Mówili że w wyborach nie zdobędę żadnego głosu aby zostać prezydentem (W Batawii nie można głosować na siebie). Miałem 30% głosów. Zrozum iż jest za duże ryzyko, że Jahołda stałaby pusta. Dlatego tak jak mówiłem proponuję zamrozić projekt do wyborów prezydenckich. Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Hewret von Thorn - 06.06.2015 Zamróźmy Brodrię i Bialenię na rzecz Khmerów! Odp: Akt odnowy Atamanatu Jahołdajewszczyzny - Maciej Kamiński - 06.06.2015 (06.06.2015, 13:57:41)Hugon Hewret link napisał(a): Zamróźmy Brodrię i Bialenię na rzecz Khmerów!Jak już wpadłeś, to zagłosuj. |