Forum Republiki Bialeńskiej
Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html)
+---- Dział: Bialeński Związek Sportowy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-97.html)
+----- Dział: Archiwum Sportowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-161.html)
+----- Wątek: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. (/thread-3213.html)

Strony: 1 2

Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Thomas von Lisendorff - 14.06.2015

Wnoszę swoja kandydaturę jako przyszłego Selekcjonera Bialenii .
XX Liga Mikroświatowa , dobiega końca już 19 Czerwca.
Ostatni mecz do końca, a Bialeniia zajmuje ostatnie miejsce w 2 Lidze.
Dajcie Mi szansę, a wprowadzę Bialenię do 1 Ligii.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Fiodor Swirydiuk - 14.06.2015

Potwierdzam. Thomas w I sezonie LB miał 14-punktową przewagę nade mną, pomimo że byłem drugi.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Thomas von Lisendorff - 14.06.2015

Dziekuję Fiodorze.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Maciej Kamiński - 14.06.2015

Popieram, patrząc po podniesieniu się Legii.

Dziękuję Macieju.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Feliks Spirkin - 14.06.2015

Oczywiście popieram. Wink Choć będzie to trzeba konsultować z przyszłym ministrem kultury i sportu, bo stanowisko prezesa BZS, prezesa BTK oraz delegata głównego w MUP zrzeknę się w pakiecie memu następcy.

Feliksie, ja nie chcę być Prezesem BZS czy delegatem, ja chcę być Trenerem Reprezentacji Bialenii.

Ale nie o tym Nabuchodonozor V pisał. Wink

(14.06.2015, 20:51:54)Thomas van der Lis link napisał(a): Feliksie, ja nie chcę być Prezesem BZS czy delegatem, ja chcę być Trenerem Reprezentacji Bialenii.

Mówię o tym, że przyszłość tego stanowiska będzie należeć od przyszłego MKiS. Wink Ale o to już bądź spokojny.

(14.06.2015, 20:55:13)Maciej Kamiński link napisał(a): Ale nie o tym Nabuchodonozor V pisał. Wink

Z tego co pamiętam z historii to Nabuchodonozor był w Babilonie , zaś avatar Feliksa nijak się ma do tego  Big Grin

(14.06.2015, 21:00:04)Thomas van der Lis link napisał(a): Z tego co pamiętam z historii to Nabuchodonozor był w Babilonie , zaś avatar Feliksa nijak się ma do tego  Big Grin

Nabuchodonozor V to mój przydomek jeszcze z czasów jak byłem Atamanem Jahołdajewszczyzny. Tongue

(14.06.2015, 21:00:04)Thomas van der Lis link napisał(a): Z tego co pamiętam z historii to Nabuchodonozor był w Babilonie , zaś avatar Feliksa nijak się ma do tego  Big Grin
To tytuł atamański, jakiego Feliks używał za starej AJ.

Aha....to nie wiedziałem  Big Grin

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Mikołaj Patryk Dostojewski - 15.06.2015

Osobiście popieram kandydaturę. Sukcesy Legii Bałmustan i KS Tomaszewo mówią same za siebie.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Aleksandra Dostojewska - 15.06.2015

W pełni popieram tę kandydaturę. Jako przyszły prezydent obiecuję wspierać tego typu inicjatywy, które Pan podejmuje Smile.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Feliks Spirkin - 15.06.2015

(15.06.2015, 15:11:28)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): W pełni popieram tę kandydaturę. Jako przyszły prezydent obiecuję wspierać tego typu inicjatywy, które Pan podejmuje Smile.

Proszę oszczędzić sobie agitacji politycznych w siedzibie BZS.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Aleksandra Dostojewska - 15.06.2015

(15.06.2015, 15:43:46)Feliks Spirkin link napisał(a): Proszę oszczędzić sobie agitacji politycznych w siedzibie BZS.
Lepiej od razu tak jak niektórzy dokonywać aktów przekupstwa w kuluarach, prawda??? Wink

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Feliks Spirkin - 15.06.2015

(15.06.2015, 16:52:53)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Lepiej od razu tak jak niektórzy dokonywać aktów przekupstwa w kuluarach, prawda??? Wink

Zapraszam do lektury słownika języka polskiego.  Wink A co do pytania to tak, prawdziwi dżentelmeni nie rozmawiają o polityce publicznie.

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Maciej Kamiński - 15.06.2015

(15.06.2015, 07:04:10)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Osobiście popieram kandydaturę. Sukcesy Legii Bałmustan i KS Tomaszewo mówią same za siebie.
Co to jest KS Tomaszewo?

Odp: Selekcjoner Reprezentacji Bialenii. - Fiodor Swirydiuk - 15.06.2015

Drużyna, którą Thomas poprowadził w najlepszy sposób w Lidze Batawskiej.