![]() |
|
Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. (/thread-3308.html) |
Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Aleksandra Dostojewska - 29.06.2015 Jak na razie jestem jedyną kobietą działającą aktywnie na forum RB. Oto jak dzisiaj zostałam potraktowana przez prawdziwego ''MĘSZCZYZNĘ'' (celowo z błędem) Willema Passepartout-Wettina : Jesteś totalnie jebnięta i zjebana. Dobrze wiesz, że forum jest jedno i należy do Republiki Bialeńskiej. Nikt Ci nie udostępni bazy danych całej Republiki, więc wypierdalaj stąd w podskokach. Ni chuja. Żaden informatyk za darmo nie będzie się paprał w bazie danych, żeby wyjąć śmieci. Żadne tłumy tylko jedna jebnięta kobieta. Ponadto warto zacytować wypowiedzi na mini czacie: Gilotynę brodryjskim kurwom! Znaczy się Aleksandrowskiej szmacie! I dalej się dziwcie, że można się obrażać na ciągłe poniżanie. Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Fiodor Swirydiuk - 29.06.2015 A mi dwie ostatnie fraszki się podobają.
Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Aleksandra Dostojewska - 29.06.2015 (29.06.2015, 21:45:57)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): A mi dwie ostatnie fraszki się podobają. Zatem gratuluję wybitnie wyrafinowanego gustu. Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Feliks Spirkin - 29.06.2015 Wulgaryzmy w poezji są piękne...Fredro. <3 Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Ali ibn Abi Talib - 29.06.2015 Wulgaryzmy to ok to przesada. Ale ja go rozumiem, grzebanie w bazie danych jest męczące a do tego nie jest to osobne forum i nie ma swojej bazy danych tylko korzysta z jednej "wspólnej". Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Aleksandra Dostojewska - 29.06.2015 (29.06.2015, 21:50:32)Ali ibn Abi Talib link napisał(a): Wulgaryzmy to ok to przesada. Ale ja go rozumiem, grzebanie w bazie danych jest męczące a do tego nie jest to osobne forum i nie ma swojej bazy danych tylko korzysta z jednej "wspólnej".Odnośnie bazy danych użył jednego, cała reszta dotyczy innych spraw. Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Maciej Kamiński - 29.06.2015 Jeszcze Maria von Primisz. Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Ivan von Lichtenstein - 29.06.2015 (29.06.2015, 21:43:14)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Jak na razie jestem jedyną kobietą działającą aktywnie na forum RB. Maria von Primisz. Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Feliks Spirkin - 29.06.2015 (29.06.2015, 22:03:08)Ivan von Lichtenstein link napisał(a): Maria von Primisz. I Zdzisław Marlena Pytkiewicz. Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Hewret von Thorn - 29.06.2015 Piękna poezja <3 Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Feliks Spirkin - 29.06.2015 (29.06.2015, 23:27:50)Willem Passepartout-Wettin link napisał(a): Piękna poezja <3 Najlepsze jest to, że się to nawet rymuje. Odp: Willema ? Wettina traktowanie kobiety. - Fiodor Swirydiuk - 30.06.2015 (29.06.2015, 21:48:19)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Zatem gratuluję wybitnie wyrafinowanego gustu.Me Gusta.
|