![]() |
|
Przeprosiny. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Przeprosiny. (/thread-3411.html) |
Przeprosiny. - Aleksandra Dostojewska - 05.07.2015 Pan Prezydent namawia mnie, że jeśli przeproszę Was wszystkich to zostanę ułaskawiona jeszcze dzisiaj. Otóż widzę, że nie gramy tutaj fair, prezydent Michalski został ułaskawiony w kilka minut... Ta zmiana Sędziego w trakcie procesu, z tego jawnie bardziej bez stronniczego na pozbawionego obiektywności... Ciężko cokolwiek teraz powiedzieć. Walczyłam w imię niepodległości mojego kraju któremu ofiarowałam swój czas, pracę i serce. Kraju, którego nikt nie pytał, czy podoba mu się operacja ''Dostojewski'', która miała rzekomo ustrzec przed Grutinem. Sami sobie byśmy świetnie poradzili, ale skorzystaliśmy z tej ''pomocy''. Nie chcę już wracać do tego, ale leży mi to na sercu. Dzisiaj wydaliście na mnie wyrok. Mój los jest w rękach Feliksa. Nie zamierzam ani się ukorzyć, bo czuję się oszukana, ani przepraszać, jeśli sama nie zostanę przeproszona, chociażby za ujawnienie moich tajemnic przez ''przyjaciela'' w kampanii wyborczej. Proszę o dwa dni i odejdę. Do Tych z którymi związałam swoje v-losy również apeluję, aby jeśli zechcą tutaj zostać nie zapomnieli o mnie. (-) Aleksandra Izabella Dostojewska-Swarzewska Odp: Przeprosiny. - Maciej Kamiński - 05.07.2015 Chryste Panie... Wiedziałem. Na sam koniec jeszcze więcej prowokacji. Czy w ogóle próbowałaś porównać zakres występków? Jeżeli tak, to jasne by było, czemu Konstanty nie musiał publicznie przepraszać, żeby otrzymać łaskę. Czy w ogóle uważałaś na to, co działo się na forum i IRC-u ostatnio? Jeżeli tak, to wiedziałabyś, że Adam już dawno zapowiedział, że zrezygnuje w tą sobotę ze stanowiska. Plus, wszyscy zgłoszeni wcześniej kandydaci na sędziego brali udział w rozprawie. Jasne było, że powołany zostanie ktoś inny. A jedyny chyba niestronniczy potencjalny kandydat to byłby... Akrypa? Może. A co do operacji "Dostojewski"... A zresztą... Miłość i pokój, miłość i pokój... I spokój. Odp: Przeprosiny. - Aleksandra Dostojewska - 05.07.2015 (05.07.2015, 18:43:21)Maciej Kamiński link napisał(a): Chryste Panie... Wiedziałem. Na sam koniec jeszcze więcej prowokacji. Dostaniesz wreszcie swój wmarzony spokój... Mówię, to co czuję. Przepraszam, że śmiem Cię jeszcze ''prowokować''. Odp: Przeprosiny. - Torkan Ingawaar - 05.07.2015 A nie możesz odejść w spokoju i z godnością, tylko robisz jakieś publiczne odezwy, wylewasz swoje żale? Jak nam serwujesz coś takiego na pożegnanie to zostaniesz tu jeszcze gorzej zapamiętana. @EDIT: Felek Cię do niczego nie namawia. Wskazuje jedynie, że istnieje jeszcze szansa na ułaskawienie i instruuje, w jaki sposób możesz ją wykorzystać. Odp: Przeprosiny. - Aleksandra Dostojewska - 05.07.2015 (05.07.2015, 18:48:21)Zdzisław Marlena Pytkiewicz link napisał(a): A nie możesz odejść w spokoju i z godnością, tylko robisz jakieś publiczne odezwy, wylewasz swoje żale? Na Twojej pamięci mi akurat nie zależy... Widzę jednak, że kłuje Cię to w oczy. Odp: Przeprosiny. - MvP - 05.07.2015 Ja powiem tylko że bolą mnie oskarżenia o brak obiektywizmu od osoby która jeszcze wczoraj nazywała mnie przyjaciółką... Odp: Przeprosiny. - Mikołaj Patryk Dostojewski - 05.07.2015 Nie zapomnę cię! Pamiętaj, że w każdej chwili możesz liczyć na moją pomoc. Wierzę, że już wkrótce ponownie się spotkamy. Bo prawo jest w stanie zlikwidować konto, ale nie może zlikwidować osoby. Odp: Przeprosiny. - Feliks Spirkin - 05.07.2015 Mając na myśli przeprosiny, miałem na myśli wyraz skruchy. Niestety tutaj zaserwowałaś nam w charakterystycznym dla ciebie stylu porcję kolejnych zaczepek. Konstanty został ułaskawiony, ponieważ z powodu ważniejszych spraw nie miał czasu na mikroświat, więc jest logiczne, że ułaskawiłem go od razu. Jeśli nie masz zamiaru przepraszać, to po co taki temat? Jeśli chodzi o twoją prośbę, to pozostawiam ją do rozpatrzenia administracji forum. Szkoda że nie skorzystałaś z drugiej szansy, jaką Ci chciałem dać. No nic, życzę powodzenia w przyszłości. Odp: Przeprosiny. - Kristian Arped - 05.07.2015 … i chyba tyle w tym temacie. ^^ Odp: Przeprosiny. - Feliks Spirkin - 05.07.2015 Albo tam...proponuję ten wątek gdzieś schować, by już nie prowokował innych.
Odp: Przeprosiny. - Maciej Kamiński - 05.07.2015 Zamknijmy to, dobrze? |