![]() |
|
Archiwa OBOP-u (listopad-styczeń) [FORMATOWANIE DO POPRAWY] - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html) +---- Wątek: Archiwa OBOP-u (listopad-styczeń) [FORMATOWANIE DO POPRAWY] (/thread-3921.html) |
Archiwa OBOP-u (listopad-styczeń) [FORMATOWANIE DO POPRAWY] - Maciej Kamiński - 03.02.2016 Pracę których członków rządu oraz najwyższych władz oceniasz pozytywnie (I raport)? Prezydenta Eddarda Noqterna 10 (27.8%)Wiceprezydenta Fredericka Hufflepuffa 7 (19.4%)Ministra Obrony Narodowej Iwana Pietrowa-Dostojewskiego 2 (5.6%)Ministra Rozwoju Regionalnego Markusa Wettina 5 (13.9%)Ministra Kultury i Sportu Mikołaja Patryka Dostojewskiego 3 (8.3%)Ministra Spraw Wewnętrznych i Gospodarki Macieja Kamińskiego 7 (19.4%)Ministra Spraw Zagranicznych Piotra Pawła I 2 (5.6%) Czy jesteś zadowolony z obecnej sytuacji w państwie? Tak, jestem bardzo zadowolony 4 (26.7%)Tak, jestem dość zadowolony 3 (20%)Nie wiem / Trudno powiedzieć 3 (20%)Nie, nie jestem zadowolony0 (0%)Nie, sytuacja w państwie jest fatalna! 5 (33.3%) Gdybyś był członkiem Parlamentu (lub gdy nim jesteś), jak zagłosowałbyś w sprawie przyjęcia ostatnich ustaw gospodarczych? ZA 7 (70%)PRZECIW 2 (20%)WSTRZYMUJĘ SIĘ 1 (10%) Jak oceniasz przygotowania poczynione przez Pana Prezydenta, Pana Wiceprezydenta i Rząd (oraz Komisję Organizacyjną) do obchodów II Rocznicy Istnienia Bialenii? Pozytywnie 7 (50%)Neutralnie 5 (35.7%)Negatywnie 2 (14.3%) Pracę których członków rządu oraz najwyższych władz oceniasz pozytywnie (II raport)? Prezydenta Eddarda Noqterna 7 (21.9%)Wiceprezydenta Fredericka Hufflepuffa 6 (18.8%)Ministra Obrony Narodowej Iwana Pietrowa-Dostojewskiego 2 (6.3%)Ministra Kultury i Sportu Mikołaja Patryka Dostojewskiego 5 (15.6%)Ministra Spraw Wewnętrznych i Gospodarki Macieja Kamińskiego 9 (28.1%)Ministra Spraw Zagranicznych i Promocji Konstantego Jerzego Michalskiego 3 (9.4%) Gdybyś miał poprzeć jedną z tych dwóch partii w wyborach parlamentarnych, którą z nich byś wybrał? Wspólnotę Rozwoju 4 (44.4%)Radykalne Centrum 4 (44.4%)Nie wiem / Trudno powiedzieć 1 (11.1%) Jak oceniasz obecną sytuację dotyczącą wyborów do Parlamentu? Bardzo dobrze0 (0%)Dobrze0 (0%)Neutralnie0 (0%)Źle 2 (28.6%)Bardzo źle 4 (57.1%)Nie mam zdania / Trudno powiedzieć 1 (14.3%) Czy jesteś za powstaniem nowego regionu ZSEE? Tak. 6 (40%)Nie. 6 (40%)Nie mam zdania./Trudno powiedzieć. 3 (20%) Kto, Twoim zdaniem, powinien zostać kandydatem Radykalnego Centrum w wyborach prezydenckich? Andrzej Swarzewski 5 (35.7%)Karol Medycejski 4 (28.6%)Markus Wettin 3 (21.4%)Herman Kolineusz-Michalski0 (0%)Jan von Maikowski0 (0%)Social Flash 2 (14.3%) Pracę których członków rządu oraz najwyższych władz oceniasz pozytywnie (III raport)? Prezydenta Eddarda Noqterna 9 (20.9%)Wiceprezydenta Fredericka Hufflepuffa 5 (11.6%)Ministra Obrony Narodowej Iwana Pietrowa-Dostojewskiego 8 (18.6%)Ministra Kultury i Sportu Mikołaja Patryka Dostojewskiego 4 (9.3%)Ministra Spraw Wewnętrznych i Gospodarki Macieja Kamińskiego 8 (18.6%)Ministra Spraw Zagranicznych i Promocji Mircae Caransebeșa 8 (18.6%)Ministra Rozwoju Regionalnego Sociala Flasha 1 (2.3%) Pracę których członków rządu oraz najwyższych władz oceniasz pozytywnie (IV raport)? Prezydenta Eddarda Noqterna 5 (14.7%)Wiceprezydenta Fredericka Hufflepuffa 3 (8.8%)Ministra Obrony Narodowej Iwana Pietrowa-Dostojewskiego 4 (11.8%)Ministra Kultury i Sportu Mikołaja Patryka Dostojewskiego 4 (11.8%)Ministra Spraw Wewnętrznych i Gospodarki Macieja Kamińskiego 7 (20.6%)Ministra Spraw Zagranicznych i Promocji Mircae Caransebeșa 8 (23.5%)Ministra Rozwoju Regionalnego Tomasza Bagrata 3 (8.8%) Czy uważasz, że Rząd powienien zareagować w związku z sytuacją jaka miała miejsce w Abachazji? Tak - powinien zareagować bardzo mocno. 5 (29.4%)Tak, ale reakcja nie powinna być gwałtowna. 3 (17.6%)Nie powinien nic robić. 6 (35.3%)Nie mam zdania/Trudno powiedzieć. 3 (17.6%) Gdyby wybory prezydenckie odbywały się dzisiaj, na kogo oddał(a) byś swój głos? Na: Fredericka Hufflepuffa 7 (29.2%)Aliego ibn Abiego Taliba 12 (50%)Adama von Hallera 5 (20.8%)Innego kandydata/głos pusty/ nie mam zdania.0 (0%) Pracę których członków rządu oraz najwyższych władz oceniasz pozytywnie (V i VI raport)? Prezydenta Eddarda Noqterna 8 (19%)Wiceprezydenta Fredericka Hufflepuffa 5 (11.9%)Ministra Obrony Narodowej Iwana Pietrowa-Dostojewskiego 3 (7.1%)Ministra Kultury i Sportu Mikołaja Patryka Dostojewskiego 5 (11.9%)Ministra Spraw Wewnętrznych i Gospodarki Macieja Kamińskiego 8 (19%)Ministra Spraw Zagranicznych i Promocji Mircae Caransebeșa 10 (23.8%)Ministra Rozwoju Regionalnego Tomasza Bagrata 3 (7.1%) |