Forum Republiki Bialeńskiej
Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Barometr Przywództwa - nowa edycja! (/thread-3973.html)

Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Daniel von Witt - 05.02.2016

[Obrazek: femi-naglowek-2.png]

Rozpoczynamy kolejne badanie w drugiej edycji programu Barometr Przywództwa. Zachęcam wszystkich do uczestnictwa! Szczegóły: co, jak i gdzie? znajdują się tutaj:

Rozpoczynamy nową edycję BP

Tam też należy przesyłać swoje wypełnione formularze.

Badanie trwa do 14 lutego!

Barometr Przywództwa - edycja 2014

Pytania? Wątpliwości? Proszę je przesyłać w tym wątku lub w komentarzach pod ankietą na stronie Inferno.

(-) Daniel diuk von Witt
Fundacja Eskalacji Mikronacjonalizmu Inferno

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Maciej Kamiński - 05.02.2016

Kto pierwszy zgłosi Saszę, dostanie jeden z tych ładnych jahołdzkich ręczników.

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Eddard Noqtern - 06.02.2016

Witam Serdecznie,
Bardzo ciekawa inicjatywa - na pewno wezmę w niej udział przesyłając formularz. Cieszy wysoki wynik Hasselandu i Piotra Pawła I w ostatnim badaniu. Czy uda się poprawić wyniki?

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Konstanty Jerzy Michalski - 12.02.2016

(05.02.2016, 17:43:51)Maciej Kamiński link napisał(a): Kto pierwszy zgłosi Saszę, dostanie jeden z tych ładnych jahołdzkich ręczników.

Nikt wcześniej nie pisał, że zgłosił, więc skoro jako pierwszy oznajmiłem o zgłoszeniu, może ręczniczek się należy? Swoją drogą, poziom skromności Saszy - 10/10.

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Maciej Kamiński - 12.02.2016

(12.02.2016, 08:52:48)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=4096.msg37147#msg37147 date=1454687031]
Kto pierwszy zgłosi Saszę, dostanie jeden z tych ładnych jahołdzkich ręczników.

Nikt wcześniej nie pisał, że zgłosił, więc skoro jako pierwszy oznajmiłem o zgłoszeniu, może ręczniczek się należy? Swoją drogą, poziom skromności Saszy - 10/10.
[/quote]
Nie ma sprawy. Wysłać go do lenna?

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Konstanty Jerzy Michalski - 13.02.2016

Nie trzeba, oficjalna pielgrzymka już jest przed bramami Tomaszewa, wystarczy dać im ręcznik, wrócą do Lumii z epopeją na ustach.

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Aleksandra Dostojewska - 13.02.2016

Dziękuję za pochwalne laudacje do mojej Osoby. Faktycznie, skromność to moje drugie imię.

O co chodzi z tym BP, bo przywódcą jestem najlepszym,

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Daniel von Witt - 15.02.2016

Badanie zakończono - poznaj kalendarz dokonywania podsumowań oraz zastosowane metody obliczeniowe:

Zakończenie badania BP

(-) Daniel von Witt

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Daniel von Witt - 16.02.2016

Znamy wyniki Barometru Przywództwa z części pierwszej:

Klasyfikacje państw

(-) Daniel von Witt

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Eddard Noqtern - 16.02.2016

Bialenia zajmuje trzecie miejsce, to chyba już nasze stałe miejsce we wszystkich rankingach.  Wink Hasseland natomiast zajmuje 7-9 pozycję, tak więc też nie jest źle. Brodria dopiero 12. Czekam z niecierpliwością na kolejne wyniki.

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Daniel von Witt - 21.02.2016

Kolejna część podsumowań Barometru Przywództwa dotyczy klasyfikacji cech przywódców. Zachęcam do zapoznania się, do komentowania oraz do snucia przypuszczeń, która z wymienionych na listach osób wygrała klasyfikację generalną (a te pojawią się jutro).

(-) Daniel von Witt

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Eddard Noqtern - 21.02.2016

Jestem zaskoczony moimi wynikami. Są nadspodziewanie wysokie.  Smile Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie głos. Okazało się natomiast, że najsłabiej wypadam w wierności swoim ideom, wyrazistości, samodzielności i nie mam "pazura".

Warto zwrócić uwagę na cierpliwość, w której wszystkie wysokie miejsca zajęli "nasi" (I Piotr de Zaym, II Ja, III Heinrich Wettin, IV Mikołaj Patryk).

Jeżeli zaś chodzi o osoby wyróżnione z naszego trójpaństwa poza wymienionymi wyżej będzie jeszcze Aleksandra, Maciej i Andrzej. Tak więc 3 Bialeńczyków i po 2 Hasselandczyków i Brodryjczyków.

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Maciej Kamiński - 21.02.2016

Sasza wygrała tylko w ośmiu kategoriach? :-\ :\

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 21.02.2016

W tej kategorii szuję się jako poszkodowany:
http://inferno.kings-man.net/barometr-przywodztwa/bp-2-edycja-2016/bp-2-edycja-2016-pazur/
10 na 10 z Szaszą i pokazali Szaszę xD

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 21.02.2016

(21.02.2016, 12:41:47)Maciej Kamiński link napisał(a): Sasza wygrała tylko w ośmiu kategoriach? :-\ :\

Bardzo często remisuje ze mną. A że jest na "A" to wygrała. xD

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Mikołaj Patryk Dostojewski - 21.02.2016

Nie spodziewałem się tak wysokich wyników, dziękuję tym którzy głosowali na mnie.
Wypisałbym teraz, z czego jestem najlepszy i prawie najlepszy, ale jestem przecież władcą skromnym. Smile

Odp: Barometr Przywództwa - nowa edycja! - Daniel von Witt - 21.02.2016

Kim jest największy przywódca według ankietowanych BP?

(-) Daniel von Witt