Forum Republiki Bialeńskiej
Komitet wyborczy ZPB - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Komitet wyborczy ZPB (/thread-40.html)

Komitet wyborczy ZPB - Konstanty Jerzy Michalski - 29.11.2013

Nazwa Komitetu; ZPB - Zjednoczona Platforma Bialeńska
Ideologia; Liberalna Prawica, Centrum
Postulaty:
a) Wprowadzić w 100% reformę de Kaniewskiego
b) Rozwój kultury, nauki i sztuki
c) Dofinansowania rządowe na Instutyt Ekonomiczny
d) Zwiększyć liczbę obywateli Bialenii
e) wprowadzić równouprawnienie mniejszości Arabskiej
f) Wprowadzenie ambasad i zawarcie stosunków dyplomatycznych z największymi krajami m. in. Austro-Węgry, Sarmatia.

Założyciel i prezes - Konstanty Jerzy Michalski

Szukamy każdego do pomocy naszemu komitetowi wyborczemu, prawdopodobnie potem partii. Ważne jest to dla nas bardzo, przecież ktoś musi rządzić Bialenią.

Re: Komitet wyborczy ZPB - Maciej Kamiński - 01.12.2013

Zgłaszam chęć dołączenia. Moje dane:
<!-- l viewtopic.php?f=14&t=5<!-- l

Re: Komitet wyborczy ZPB - Konstanty Jerzy Michalski - 01.12.2013

Zgadzam się na wniosek. Niedługo prawdopodobnie zorganizujemy debatę z LAN-em.

Re: Komitet wyborczy ZPB - AndrzejSwarzewski - 01.12.2013

Cytat:Zgadzam się na wniosek. Niedługo prawdopodobnie zorganizujemy debatę z LAN-em.
Jaką formę debaty preferujecie? Na forum, czy na czacie? Pytania zadawane przez jedną osobę, czy nawzajem przez kandydatów? Debata ogólna, czy debaty eksperckie?

Re: Komitet wyborczy ZPB - Boczek IV - 30.12.2013

Witam.

Również chciałem się zgłosić.

Re: Komitet wyborczy ZPB - AndrzejSwarzewski - 30.12.2013

Cytat:Witam.

Wątek jeszcze z poprzednich wyborów. Wink OutiesPL nie ma czasu, a Maciek chyba to olewa, więc nie ma jeszcze kampanii obecnej. :/

Cytat:[quote author="Boczek IV"]Witam.

Wątek jeszcze z poprzednich wyborów. Wink OutiesPL nie ma czasu, a Maciek chyba to olewa, więc nie ma jeszcze kampanii obecnej. :/[/quote]

Sad SadSad

Szkoda.

Czyli obecne wybory będą przełożone?

BTW: <!-- l viewtopic.php?f=7&t=153<!-- l (moje dane)

Cytat:Czyli obecne wybory będą przełożone?
Oczywiście nie. Nie ma ani takiego powodu, ani takiej możliwości. Wink

Cytat:[quote author="Boczek IV"]Czyli obecne wybory będą przełożone?
Oczywiście nie. Nie ma ani takiego powodu, ani takiej możliwości. Wink[/quote]

A jeśli nie pojawią się do tego czasu nasi obywatele, którzy są odpowiedzialni za nabór do partii?

Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"][quote author="Boczek IV"]Czyli obecne wybory będą przełożone?
Oczywiście nie. Nie ma ani takiego powodu, ani takiej możliwości. Wink[/quote]

A jeśli nie pojawią się do tego czasu nasi obywatele, którzy są odpowiedzialni za nabór do partii?[/quote]
Komitety już zgłoszone. I na pewno się pojawią. Jeszcze dziś, a najpóźniej jutro.

Re: Komitet wyborczy ZPB - Maciej Kamiński - 31.12.2013

No wiesz... Obgadujesz mnie za plecami - przykro mi teraz. Nie powiem, Andrzeju, takie zachowanie mnie szczerze rozczarowało. Nie siedzisz mi w głowie, więc nie pisz takich rzeczy, ani nie snuj taki domysłów - jeśli mogę o to prosić.

I jakbym się naprawdę uparł, to mógłbym to uznać za naruszenie art. 13 punkt 5 KCK i zgłosić to do sądu - ale subiektywnie nie czuję się znieważony, więc wstrzymam się z takim podpadającym pod nadinterpretację prawa zachowaniem.

Re: Komitet wyborczy ZPB - AndrzejSwarzewski - 31.12.2013

Cytat:No wiesz... Obgadujesz mnie za plecami - przykro mi teraz. Nie powiem, Andrzeju, takie zachowanie mnie szczerze rozczarowało. Nie siedzisz mi w głowie, więc nie pisz takich rzeczy, ani nie snuj taki domysłów - jeśli mogę o to prosić.
Przepraszam. Rzeczywiście mocno przesadziłem. Mam nadzieję, że nie będziesz się na mnie długo gniewał. Sad SadSad

Re: Komitet wyborczy ZPB - Maciej Kamiński - 31.12.2013

Cytat:[quote author="Lehrabia"]No wiesz... Obgadujesz mnie za plecami - przykro mi teraz. Nie powiem, Andrzeju, takie zachowanie mnie szczerze rozczarowało. Nie siedzisz mi w głowie, więc nie pisz takich rzeczy, ani nie snuj taki domysłów - jeśli mogę o to prosić.
Przepraszam. Rzeczywiście mocno przesadziłem. Mam nadzieję, że nie będziesz się na mnie długo gniewał. Sad SadSad [/quote]
W gimnazjum nauczyłem się nie obrażać za pojedyncze wypowiedzi. Żale zachowuję dla siebie (póki jakaś poważniejsza krzywda mi się nie dzieje), a fochów nie miewam. Tak więc nie martw się. :wink: :wink::wink:

Re: Komitet wyborczy ZPB - AndrzejSwarzewski - 31.12.2013

Dziękuję. Smile SmileSmile Obiecuję, że postaram się więcej nie wypowiadać w taki sposób. Nie przemyślałem tego i tak wyszło.
Pozdrawiam. Wink

Re: Komitet wyborczy ZPB - Maciej Kamiński - 26.01.2014

Chętne do dołączenia do partii osoby serdecznie zapraszam w imieniu nieobecnego prezesa (prezesurę tę zapewne przejmę 29 stycznia). Program poza obecnymi tu punktami zawarty jest także w debacie z poprzednich wyborów:
<!-- l viewtopic.php?f=2&t=160<!-- l

Jeśli chodzi o kontakt: poproszę o prywatną wiadomość tutaj. Jeśli ktoś woli komunikację poprzez Facebook, podam swój, ale prywatnie, na prośbę.