![]() |
|
Moje uszanowanie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html) +---- Wątek: Moje uszanowanie (/thread-4027.html) |
Moje uszanowanie - Wergiliusz Postawny - 07.02.2016 Zdjął swój kapelusz i ukłonił się nisko. Witajże o ludu bialeńsko-hasselandzki.
Odp: Moje uszanowanie - Maciej Kamiński - 07.02.2016 Witam w państwie, gdzie trawa jest zieleńsza. ^^, Co Cię do nas sprowadza? Odp: Moje uszanowanie - Wergiliusz Postawny - 07.02.2016 No właśnie ta trawa mnie tu przyciągnęła. ![]() A tak na poważnie, to słyszałem, że będziecie potrzebować posłów i sędziów. Może mógłbym się nadać?
Odp: Moje uszanowanie - Maciej Kamiński - 07.02.2016 Mogę spytać o doświadczenie w wyżej wymienionych fachach? Odp: Moje uszanowanie - Wergiliusz Postawny - 07.02.2016 Nie możesz, Macieju, ale Ci powiem. ![]() Na polityce znam się jak mało kto, a jeżeli chodzi o sędziowanie, to umiem liczyć do dziesięciu.
Odp: Moje uszanowanie - Iwan Pietrow - 07.02.2016 Witam w Republice Bialeńskiej! Macieju, wyczuwam tu Stasia Klepkę. Odp: Moje uszanowanie - Wergiliusz Postawny - 07.02.2016 Kłaniam się nisko przed samym Panem Marszałkiem i Wiceprezydentem Bialenii ![]() Jestem rad, że taka osobistość raczyła mnie przywitać.
Odp: Moje uszanowanie - Hewret von Thorn - 07.02.2016 Witam serdecznie w Republice Bialeńskiej! Czy coś doradzić, wspomóc, wyjaśnić? Odp: Moje uszanowanie - Frederick Hufflepuff - 07.02.2016 Witam Pana Postawnego i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu kraju! Odp: Moje uszanowanie - Wergiliusz Postawny - 07.02.2016 (07.02.2016, 19:30:53)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Witam serdecznie w Republice Bialeńskiej! Witam Jaśnie Oświeconego Prezydenta Republiki Bialeńskiej. ![]() Przyznam się szczerze, że czekałem na te pytanie, bo czuję się tu bardzo zagubiony. Jedyne, co wiem, to wiem jak wygląda trawa. ![]() 1. Niepokoi mnie mój status nielegalnego imigranta. Czy ten status oznacza dla mnie jakąś wywózkę czy rozstrzelanie przez pluton egzekucyjny czy mogę w jakiś sposób zmienić owy status, aby nie czuć się tu jak intruz? 2. Jak już wspomniałem na początku, chcę zostać posłem w tym kraju, więc proszę mnie pokierować do odpowiednich drzwi i do odpowiedniego urzędnika, który się tym zajmuje. ![]() Ponadto, witam Pana Hufflepuffa. Również życzę życia w życiu.
Odp: Moje uszanowanie - Maciej Kamiński - 07.02.2016 Statusami się nie przejmuj, one zależą tylko od ilości napisanych postów. Żeby zostać posłem, potrzeba posiadania obywatelstwa przez miesiąc, 50 napisanych postów i poparcia od jakiejś partii politycznej. Odp: Moje uszanowanie - Wergiliusz Postawny - 07.02.2016 To żeś mnie, Macieju, zniechęcił... 50 napisanych postów? Gdzie ja się takiego kapitału mam dorobić w tak krótkim czasie, żeby nie oskarżono mnie o spam bądź inne drobnoustrojstwo... :OObywatelstwo to dobra rzecz, ale jak je zdobyć? Gdzie znajdę listę partii udzielających poparcia? Ponadto, czy można założyć własną partię i jakich składników do tego trzeba? Odp: Moje uszanowanie - Iwan Pietrow - 07.02.2016 (07.02.2016, 20:00:31)Wergiliusz Postawny link napisał(a): To żeś mnie, Macieju, zniechęcił... Zachęcam do zapoznania się z odpowiednimi ustawami, tj.: - z ustawą o obywatelach RB; - oraz ustawą o partiach politycznych. Ponadto zapraszam do zajrzenia do działu "Organizacje polityczne". Odp: Moje uszanowanie - Maciej Kamiński - 07.02.2016 (07.02.2016, 20:00:31)Wergiliusz Postawny link napisał(a): To żeś mnie, Macieju, zniechęcił...Jeżeli akurat w kraju będzie przebywała Aleksandra, nie będzie to stanowiło większego problemu. Jeżeli nie - polecam podłączać się do każdej dyskusji, która nie toczy się w Parlamencie. Odp: Moje uszanowanie - Eddard Noqtern - 07.02.2016 Witam Serdecznie, Cieszę się, że wspomniał Pan o Hasselandzie już w pierwszym poście! Zapraszam w takim razie do zamieszkania w naszym pięknym kraju i zaangażowaniu się w Królestwo. Mogę spytać skąd Pan do nas trafił i czym się Pan interesuje?
Odp: Moje uszanowanie - Wergiliusz Postawny - 07.02.2016 Witam Waszą Królewską Mość, Niech Wasza Królewska Mość nie pyta o możliwość zadania pytania, tylko niech po prostu zapyta. ![]() Pewnego dnia wystrzelono rakietę w powietrze i po tym jak ona wybuchła na niebie, strzępy po niej gdzieś musiały spaść. Padło na trawę, więc jestem. ![]() Co do moich zainteresowań, to nie mam sprecyzowanych.
|