![]() |
|
Odp: Reprezentacja Brodrii - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Kosz (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-544.html) +--- Wątek: Odp: Reprezentacja Brodrii (/thread-4062.html) |
Odp: Reprezentacja Brodrii - Aleksandra Dostojewska - 31.01.2016 Pośle Bargat ... czy naprawdę myśli pan, że kogoś interesują te rzeczy?? To tak jakby na stypie urządzić disco polo. Odp: Reprezentacja Brodrii - Thomas von Lisendorff - 31.01.2016 (31.01.2016, 17:00:44)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Pośle Bargat ... czy naprawdę myśli pan, że kogoś interesują te rzeczy?? Po pierwsze, Bagrat jak już a nie Bargat. W sumie mogę do ciebie mówić Pani Swyrzewsko, ae tego nie robię z racji kultury. Po drugie, owszem, to są pierwsze sukcesy reprezentacji Brodrii w tych rozgrywkach. po za tym trenerem kadry jest twój mąż, Andrzej Swarzewski, ale skoro krytykujesz to więc automatycznie krytykujesz jego pracę . Ehhh.... Odp: Reprezentacja Brodrii - Aleksandra Dostojewska - 31.01.2016 (31.01.2016, 17:04:32)Tomasz I Bagrat link napisał(a): [quote author=Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link=topic=3978.msg36812#msg36812 date=1454252444] Po pierwsze, Bagrat jak już a nie Bargat. W sumie mogę do ciebie mówić Pani Swyrzewsko, ae tego nie robię z racji kultury. Po drugie, owszem, to są pierwsze sukcesy reprezentacji Brodrii w tych rozgrywkach. po za tym trenerem kadry jest twój mąż, Andrzej Swarzewski, ale skoro krytykujesz to więc automatycznie krytykujesz jego pracę . Ehhh.... [/quote] Mam prawo krytykować nawet jeśli trenerem jest mój Endriju <3 . Panie Borgot, jest pan posłem w naszym Parlamencie i naprawdę oczekuję wyższego poziomu kultury osobistej. Odp: Reprezentacja Brodrii - Thomas von Lisendorff - 31.01.2016 Pani na pewno jej nie okazuje , umyślnie przekształcając moje nazwisko. Ponad to, no nie miejsce abym polemizował na ten temat. Odp: Reprezentacja Brodrii - Aleksandra Dostojewska - 31.01.2016 (31.01.2016, 17:10:12)Tomasz I Bagrat link napisał(a): Pani na pewno jej nie okazuje , umyślnie przekształcając moje nazwisko. Drogi pośle B. trzeba sobie było wybrać jakieś ludzkie nazwisko, nie wyszukane... w spisie przezwisk francuskich plebejuszy w XV wieku.. Odp: Reprezentacja Brodrii - Thomas von Lisendorff - 31.01.2016 Jak już masz zamiar o tym rozmawiać to Bagrat to skrót od Bagratydów, dynastii panującej w Gruzji . Nie mają nic wspólnego z Francją. Ale to trzeba troszkę historii znać. Odp: Reprezentacja Brodrii - Aleksandra Dostojewska - 31.01.2016 (31.01.2016, 17:14:29)Tomasz I Bagrat link napisał(a): Jak już masz zamiar o tym rozmawiać to Bagrat to skrót od Bagratydów, dynastii panującej w Gruzji . Nie mają nic wspólnego z Francją. Ale to trzeba troszkę historii znać. Tak, mnie kojarzy się z francuskim: le balourd . Pozdrawiam
|