Forum Republiki Bialeńskiej
PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html)
+---- Wątek: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA (/thread-4271.html)

PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 03.03.2016

Zapraszam serdecznie do składania podpisów.

<3

Moje pierwsze hasło wyborcze to: ''Razem dla Bialenii''.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Fiodor Swirydiuk - 03.03.2016

Razem dla Bialenii!  <3
/-/Fiodor Swirydiuk

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Feliks Spirkin - 03.03.2016

Całym serduszkiem popieram! <3
/-/ Markus Wettin

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - AndrzejSwarzewski - 03.03.2016

(-) Andrzej Swarzewski

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Mikołaj Patryk Dostojewski - 03.03.2016

(-) Mikołaj Patryk Dostojewski

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 03.03.2016

Poparcie z zagranicy:

(-) Jego Katolicka Wysokość Karol II Pobożny.

Ja wiem, że nie mam obywatelstwa Republiki. Ale poparcie ze Skarlandu przyda się Dostojnej Izabeli.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 03.03.2016

(03.03.2016, 23:11:45)Karol II Pobożny link napisał(a): Poparcie z zagranicy:

(-) Jego Katolicka Wysokość Karol II Pobożny.

Ja wiem, że nie mam obywatelstwa Republiki. Ale poparcie ze Skarlandu przyda się Dostojnej Izabeli.

Dziękuję za poparcie! <3 Głos tak znamienitej i wybitnej postaci na Pollinie wiele dla mnie znaczy.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Iwan Pietrow - 03.03.2016

Zawsze wychodziłem z założenia, że należy podpisywać się pod każdą kandydaturą, która zwiększy emocje w wyborach.

/-/ Kim Myong Won

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Severino Castiglioni - 04.03.2016

Severino Castiglioni

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Piotr Pietrow - 04.03.2016

Podpis z Batawii i Hasselandu!

/-/ JCM Tytularny Cesarz Batawów i Batawii Fylkir Arne von Heintschel.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2016

(04.03.2016, 02:07:20)Arne von Heintschel link napisał(a): Podpis z Batawii i Hasselandu!

/-/ JCM Tytularny Cesarz Batawów i Batawii Fylkir Arne von Heintschel.

Serdecznie dziękuję WCM, Drogi Przyjacielu.

Podpisy już dołączone do zgłoszenia, ale zachęcam do wyrażania swojego poparcia Smile .

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Jan Kaniewski - 04.03.2016

(-) Jan Kaniewski

Myślę, że  kandydatura Aleksandry jest warta poparcia.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2016

(04.03.2016, 17:37:54)Jan Kaniewski link napisał(a): (-) Jan Kaniewski

Myślę, że  kandydatura Aleksandry jest warta poparcia.

Serdecznie dziękuję. Tym bardziej, że jest Pan jednym z największych autorytetów dla mnie w Republice.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Maciej Kamiński - 04.03.2016

(-) Maciej Kamiński.

(04.03.2016, 20:57:12)Maciej Kamiński link napisał(a): (-) Maciej Kamiński.

Twój podpis wiele dla mnie znaczy.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Alberto Carlos de Médici y Zep - 04.03.2016

(-) Alberto Carlos de Médici y Zep

(04.03.2016, 22:33:05)Alberto de Medici link napisał(a): (-) Alberto Carlos de Médici y Zep

Serdecznie dziękuję. Cieszę się poparciem z bliskich nam i przyjaznych państw.

Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Alberto Carlos de Médici y Zep - 04.03.2016

Cytat:Serdecznie dziękuję. Cieszę się poparciem z bliskich nam i przyjaznych państw.

Bez przesady, Prnycpat Lahazydii, to nie taka zagranica. Nawet wchodzi w skład Republiki Bialeńskiej.

(04.03.2016, 23:06:09)Alberto de Medici link napisał(a):
Cytat:Serdecznie dziękuję. Cieszę się poparciem z bliskich nam i przyjaznych państw.

Bez przesady, Prnycpat Lahazydii, to nie taka zagranica. Nawet wchodzi w skkład Republiki Bialeńskiej.

Skromny jesteś jak na Infanta Skarlandzkiego Tongue .
<3