![]() |
|
PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA (/thread-4271.html) |
PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 03.03.2016 Zapraszam serdecznie do składania podpisów. <3 Moje pierwsze hasło wyborcze to: ''Razem dla Bialenii''. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Fiodor Swirydiuk - 03.03.2016 Razem dla Bialenii! <3 /-/Fiodor Swirydiuk Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Feliks Spirkin - 03.03.2016 Całym serduszkiem popieram! <3 /-/ Markus Wettin Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - AndrzejSwarzewski - 03.03.2016 (-) Andrzej Swarzewski Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Mikołaj Patryk Dostojewski - 03.03.2016 (-) Mikołaj Patryk Dostojewski Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 03.03.2016 Poparcie z zagranicy: (-) Jego Katolicka Wysokość Karol II Pobożny. Ja wiem, że nie mam obywatelstwa Republiki. Ale poparcie ze Skarlandu przyda się Dostojnej Izabeli. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 03.03.2016 (03.03.2016, 23:11:45)Karol II Pobożny link napisał(a): Poparcie z zagranicy: Dziękuję za poparcie! <3 Głos tak znamienitej i wybitnej postaci na Pollinie wiele dla mnie znaczy. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Iwan Pietrow - 03.03.2016 Zawsze wychodziłem z założenia, że należy podpisywać się pod każdą kandydaturą, która zwiększy emocje w wyborach. /-/ Kim Myong Won Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Severino Castiglioni - 04.03.2016 Severino Castiglioni Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Piotr Pietrow - 04.03.2016 Podpis z Batawii i Hasselandu! /-/ JCM Tytularny Cesarz Batawów i Batawii Fylkir Arne von Heintschel. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2016 (04.03.2016, 02:07:20)Arne von Heintschel link napisał(a): Podpis z Batawii i Hasselandu! Serdecznie dziękuję WCM, Drogi Przyjacielu. Podpisy już dołączone do zgłoszenia, ale zachęcam do wyrażania swojego poparcia .
Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Jan Kaniewski - 04.03.2016 (-) Jan Kaniewski Myślę, że kandydatura Aleksandry jest warta poparcia. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2016 (04.03.2016, 17:37:54)Jan Kaniewski link napisał(a): (-) Jan Kaniewski Serdecznie dziękuję. Tym bardziej, że jest Pan jednym z największych autorytetów dla mnie w Republice. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Maciej Kamiński - 04.03.2016 (-) Maciej Kamiński. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2016 (04.03.2016, 20:57:12)Maciej Kamiński link napisał(a): (-) Maciej Kamiński. Twój podpis wiele dla mnie znaczy. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Alberto Carlos de Médici y Zep - 04.03.2016 (-) Alberto Carlos de Médici y Zep Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2016 (04.03.2016, 22:33:05)Alberto de Medici link napisał(a): (-) Alberto Carlos de Médici y Zep Serdecznie dziękuję. Cieszę się poparciem z bliskich nam i przyjaznych państw. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Alberto Carlos de Médici y Zep - 04.03.2016 Cytat:Serdecznie dziękuję. Cieszę się poparciem z bliskich nam i przyjaznych państw. Bez przesady, Prnycpat Lahazydii, to nie taka zagranica. Nawet wchodzi w skład Republiki Bialeńskiej. Odp: PODPISY - ALEKSANDRA IZABELLA NA PREZYDENTA - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2016 (04.03.2016, 23:06:09)Alberto de Medici link napisał(a):Cytat:Serdecznie dziękuję. Cieszę się poparciem z bliskich nam i przyjaznych państw. Skromny jesteś jak na Infanta Skarlandzkiego . <3 |