![]() |
|
Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) (/thread-432.html) |
Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Hewret von Thorn - 03.03.2014 Póki co, nie chce mi się pracować nad samorządem. Jak przyjdzie mi chęć i motywacja, to na pewno to uczynię. Zakładam jeszcze raz "Bar pod Osłem", który założył wcześniej Kubiłaj Ugedej. A teraz, kto zgadnie co umieściłem w faviconie (to ta ikonka na karcie przeglądarki przy nazwie forum) ten dostanie kratę browców. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 03.03.2014 Tego to chyba nikt nie odgadnie. ![]() Mi się to z niczym nie kojarzy, a za małe to, żeby rozpoznać. ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Maciej Kamiński - 04.03.2014 Biały okrąg z zielonym półksiężycem, zieloną kropką i napisem w środku. Co wygrałem? ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 04.03.2014 Cytat:Biały okrąg z zielonym półksiężycem, zieloną kropką i napisem w środku. Co wygrałem? Cytat:kratę browców. Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Hewret von Thorn - 04.03.2014 Blisko, blisko. Jak nie będzie lepszej odpowiedzi, to hrabia bierze kratę. ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Baltazar Dostojewski - 04.03.2014 Proste : Okrąg pół księżyc czerwona krecha i zielone drzewo to są odpowiedzi na pytanie. Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 04.03.2014 Mi to przypomina ptaka, który chce ugryźć zielony półksiężyc. ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Maciej Kamiński - 05.03.2014 Cytat:Proste :Gdzie tam jest czerwony? Moje ślepia nie mogą się go dopatrzeć. Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Baltazar Dostojewski - 05.03.2014 Cytat:[quote author="Abdullah Aykm"]Proste :Gdzie tam jest czerwony? Moje ślepia nie mogą się go dopatrzeć.[/quote] Ja mam nieco lepsze okulary dlatego dopatrzyłem czerwony. Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 05.03.2014 Ja nic czerwone tam nie widzę, a wzrok mam bardzo dobry. ![]() Chyba będę musiał wybrać się do okulisty. :wink: :wink::wink:
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Baltazar Dostojewski - 05.03.2014 Cytat:Ja nic czerwone tam nie widzę, a wzrok mam bardzo dobry. Widzisz polecam okulistę a ja widzę czerwony i opisałem nawet to wyżej jest mój post którym opisuje to co widzę. Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 05.03.2014 Cytat:A po co właściwie, skoro i tak jestem globalem?Tomaszew masz dożywotnio, a szefem Policji dożywotnio nie jesteś.
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Maciej Kamiński - 05.03.2014 Cytat:[quote author="Lehrabia"]Tomaszew masz dożywotnio, a szefem Policji dożywotnio nie jesteś. [/quote]Zdjęcie częściowe uprawnień wypadnie taniej niż nadanie osobno i zdjęcie globala później. :wink: :wink::wink: Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 05.03.2014 Cytat:Zdjęcie częściowe uprawnień wypadnie taniej niż nadanie osobno i zdjęcie globala później.Prezydent stawia, cena nie gra roli. ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Maciej Kamiński - 05.03.2014 Cytat:[quote author="Lehrabia"]Zdjęcie częściowe uprawnień wypadnie taniej niż nadanie osobno i zdjęcie globala później.Prezydent stawia, cena nie gra roli. ![]() [/quote]Trudno, ja się tylko o Twoją kieszeń troszczyłem (w drugą stronę niż zazwyczaj ![]() ).Koniec off-topowej pogawędki, proszę o pozostawienie tego posta bez odpowiedzi. Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 05.03.2014 Cytat:Trudno, ja się tylko o Twoją kieszeń troszczyłem (w drugą stronę niż zazwyczajAle przecież Prezydent ma za darmo. ![]() Cytat:Koniec off-topowej pogawędki, proszę o pozostawienie tego posta bez odpowiedzi.Ja jednak odpowiedziałem, ponieważ wydaje mi się, że to ważne, co powiedziałem. ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Maciej Kamiński - 05.03.2014 Cytat:Ale przecież Prezydent ma za darmo.Mem w odniesieniu do mnie: ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - AndrzejSwarzewski - 05.03.2014 No i już Gestapo podzieliło wątek. ![]() Mema widziałem już na fejsie, ale tak średnio rozumiem. :? :?:? Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Maciej Kamiński - 05.03.2014 Cytat:No i już Gestapo podzieliło wątek.Poszukaj na historykach tematu o kangurze. ![]()
Odp: Pogawędki wszelakie (miejsce na OT) - Maciej Kamiński - 06.03.2014 To w końcu... wygrywam tę kratę czy nie? |