![]() |
|
Poszukiwani menadżerowie hrabstw miejskich i Wicekról Vienbien - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Archiwum (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-331.html) +---- Dział: Państwa stowarzyszone (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-224.html) +----- Dział: Królestwo Hasselandu (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-336.html) +------ Dział: Pałac i Dwór Królewski (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-351.html) +------ Wątek: Poszukiwani menadżerowie hrabstw miejskich i Wicekról Vienbien (/thread-4616.html) Strony:
1
2
|
Poszukiwani menadżerowie hrabstw miejskich i Wicekról Vienbien - Eddard Noqtern - 22.03.2016 Szanowni Obywatele i Mieszkańcy, Przyjrzyjmy się nowym zapisom w Konstytucji i ustawie: O Hrabstwach miejskich: Cytat:2. Ziemie Razuryjskie dzielą się na: Cytat:art. 5. [Hrabstwa miejskie] I o Wicekrólestwie Vienbien: Cytat:4. Wicekrólestwem Vienbien zarządza wyznaczony przez Króla Wicekról, wybrany spośród zamieszkującej je szlachty hasselandzkiej, oraz powołani przez niego urzędnicy. Jednostki terytorialne i zarządców innych terytoriów zamorskich określa ustawa. W związku z powyższym ogłaszam konkurs na stanowiska: 1) Menadżera m.st. Angemont - wymagane doświadczenie w zarządzaniu samorządem terytorialnym bądź ośrodkiem miejskim oraz zapał do pracy. W przypadku braku doświadczenia, ale wystąpieniem chęci możliwe jest objęcie stanowiska wice-menadżera i możliwość awansu w przyszłości. 2) Menadżera Shimontsen - wymagane doświadczenie w zarządzaniu samorządem terytorialnym bądź ośrodkiem miejskim oraz zapał do pracy. W przypadku braku doświadczenia, ale wystąpieniem chęci możliwe jest objęcie stanowiska wice-menadżera i możliwość awansu w przyszłości. 3) Menadżera Luczeng - wymagane doświadczenie w zarządzaniu samorządem terytorialnym bądź ośrodkiem miejskim oraz zapał do pracy. W przypadku braku doświadczenia, ale wystąpieniem chęci możliwe jest objęcie stanowiska wice-menadżera i możliwość awansu w przyszłości. 4) Wicekróla Vienbien - wymagane duże doświadczenie w zarządzaniu samorządem terytorialnym, co najmniej 3 miesięczny staż w Królestwie Hasselandu, tytuł szlachecki oraz zamieszkanie w Vienbien. W przypadku niespełnienia części wymagań możliwe jest objęcie stanowiska ministra, bądź wiceministra stanu Vienbien. Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie się w tymże wątku, wraz z przedstawieniem swojego doświadczenia i pomysłów. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Brandon Noqtern - 23.03.2016 Ja mogę podjąć się pracy nad Shimontsen Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Hewret von Thorn - 23.03.2016 A ja Angemont. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Eddard Noqtern - 23.03.2016 Znakomicie, proszę jeszcze uzupełnić zgłoszenia: Cytat:Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie się w tymże wątku, wraz z przedstawieniem swojego doświadczenia i pomysłów. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Irmina - 26.03.2016 Ja mogę objąć Luczeng. Kiedyś w przeszłości miałam pod sobą miasto. Starałam się rozwijać wykorzystując jego potencjał a i organizował liczne konkursy. Uważam iż mogłabym zupełnie odmienić Luczeng. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Eddard Noqtern - 26.03.2016 Świetnie, Na początek chciałbym zaproponować Szlachetnej objęcie stanowiska wicemenadżera. Czy zgadza się na to, Szlachetna? Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Irmina - 26.03.2016 Wasza Wysokość, Wyrażam zgodę na objęcie stanowiska wicemenadżera. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Piotr Pawel I - 26.03.2016 Jak nie będzie zgłoszeń, to z chęcią - na chwilę... - mogę zostać ministrem stanu Vienbien. Do czasu pojawienia się Wicekróla. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Brandon Noqtern - 26.03.2016 Jako moje doświadczenie mogę ukazać fakt iż przed chorobą byłem Menadżerem właśnie Shimontsen. Chcę ożywić to miasto. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Hewret von Thorn - 26.03.2016 Dawniej byłem prezydentem miasta Gerwen w Intelowie (Republika Victoria). Potem zajmowałem się miastem Megapolis (również Victoria). Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Eddard Noqtern - 29.03.2016 Witam Serdecznie, Po zastanowieniu się postanawiam, że Dame Irmina i Sir Brandon zostaną wicemenadżerami odpowiednio Luczeng i Shimontsen, a Lord Heinrich menadżerem Angemont ze względu na duze doświadczenie w zarządzaniu miastem. Natomiast Piotra de Zayma mianuje ministrem stanu Luczeng. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Eddard Noqtern - 05.04.2016 Drodzy merowie miast, Liczę, że po objęciu funkcji rozpoczniecie aktywne działania na racze swoich miast. Do roboty może być wiele - trzeba przejrzeć stare strony i informacje, można opisywać miasto, albo organizować wydarzenia - no i przede wszystkim zachęcać ludzi do zamieszkania w nim. Możecie też pobawić się w fabularyzację, aby nadać miastu specyficzny klimat. Liczę na Waszą aktywność. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Aaron Ramsey - 28.04.2016 Wasza wyskokość, Chciałbym objąć stanowisko menadżera któregoś z miast. Niestety nie posiadam żadnego doświadczenia. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Hewret von Thorn - 28.04.2016 Mogę przekazać panu Aaronowi menedżera Angemont, a samemu objąć funkcję ministra stanu Vienbien. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Aaron Ramsey - 28.04.2016 Jeśli jest taka możliwość to będe bardzo wdzięczny. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Piotr Pawel I - 28.04.2016 Nie widzę problemu - ja moge oddać urząd ministra stanu... proponuję p. Aaaronowi pełnienie obowiązków menedźera, bo jednak Angemont to stolica i trzeba się nieco napracować, by zostać stuprocentowym menedżerem. Miesiąc próby - i potem decyzja, co dalej
Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Aaron Ramsey - 28.04.2016 Jestem za. Tylko jak już wcześniej wspomniałem brak mi doświadczenia i na początku będę potrzebował pomocy. Odp: Puszkiwani menadżerowie hrabst miejskich i Wicekról Vienbien - Piotr Pawel I - 28.04.2016 Pomożemy
Odp: Puszukiwani menadżerowie hrabstw miejskich i Wicekról Vienbien - Piotr Pawel I - 28.04.2016 Ponieważ nie mogę publikować w Postanowieniach Królewskich: Cytat:Postanowienie Królewskie Odp: Poszukiwani menadżerowie hrabstw miejskich i Wicekról Vienbien - Eddard Noqtern - 15.05.2016 Już dziś ogłaszam wybory samorządowe, które odbywają się wedle ustawy raz na cztery miesiące. Przypominam, że wybrani w tych wyborach merowie miast zastąpią obecnych menadżerów, dlatego osoby chętne do kontynuowania pracy na swoich stanowiskach powinny ubiegać się o urząd w wyborach. |