![]() |
|
Kogo ułaskawić? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Kogo ułaskawić? (/thread-4631.html) |
Kogo ułaskawić? - Aleksandra Dostojewska - 23.03.2016 <3 Z okazji zbliżającego się Święta Paschy postanowiłam ułaskawić jednego ze skazanych na niebyt w Republice. Kogo Lud żąda, aby ułaskawić? Odp: Kogo ułaskawić? - Alberto Carlos de Médici y Zep - 23.03.2016 Barabasza! Uwolnij Barabasza! Odp: Kogo ułaskawić? - Hewret von Thorn - 23.03.2016 ![]() [spoiler]Oczywiście, że Stanisława Klepkę[/spoiler] Odp: Kogo ułaskawić? - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 23.03.2016 A gdzie Andrzej Swarzewski 2.0? Odp: Kogo ułaskawić? - AndrzejSwarzewski - 23.03.2016 Nie miej nic do czynienia z tym Sprawiedliwym, bo dzisiaj we śnie wiele nacierpiałem się z Jego powodu. Odp: Kogo ułaskawić? - Aleksandra Dostojewska - 23.03.2016 (23.03.2016, 20:21:33)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Nie miej nic do czynienia z tym Sprawiedliwym, bo dzisiaj we śnie wiele nacierpiałem się z Jego powodu. A który z nich to Sprawiedliwy? Odp: Kogo ułaskawić? - Alberto Carlos de Médici y Zep - 23.03.2016 Cytat:Nie miej nic do czynienia z tym Sprawiedliwym, bo dzisiaj we śnie wiele nacierpiałem się z Jego powodu. Mt 27, 19. Odp: Kogo ułaskawić? - Iwan Pietrow - 23.03.2016 Myślę, że nie warto ułaskawiać ani Swirydiuka, ani Klepki. Wprowadzają tylko zamęt i wywołują kłótnie. Odp: Kogo ułaskawić? - Maciej Kamiński - 23.03.2016 Pamiętaj tylko Sasza, że Fiodor tym razem jest na grubej kresce. Trzecie podpadnięcie oznacza na jakieś 90% brak jakichkolwiek szans więcej - od tego momentu Sąd może zasądzić śmierć, a to jest ostateczny koniec kariery w RB. Liczę, że poważnie porozmawiałaś przed tymi konsultacjami z obydwoma kandydatami na powrót. Odp: Kogo ułaskawić? - MvP - 23.03.2016 Nikogo? Ew Barabasza jak już ktoś wspominał... Ale niskie standardy względem jednych powodują że ci właśnie ludzie stosują te same niskie standardy wobec kolejnych i niszcznie kraju postępuje... Odp: Kogo ułaskawić? - Mikołaj Patryk Dostojewski - 23.03.2016 Mając taki wybór wolę ułaskawienie Fiodora. Klepka i tak w przypadku ułaskawienia skończyłby z kolejnym wyrokiem po 2 - 3 tygodniach. Odp: Kogo ułaskawić? - Rudolf von Gillenburg - 23.03.2016 Powinnaś ułaskawić nas, Olu. Podać się dymisji, wsiąść w czarterowy, polecieć do Dreamlandu, zająć jakąś opuszczoną chatkę i nigdy z niej nie wyjść. Odp: Kogo ułaskawić? - Jan Lubomirski-Dostojewski - 23.03.2016 Kolejny troll ? :roll: Odp: Kogo ułaskawić? - Maciej Kamiński - 23.03.2016 Są pewne podejrzenia co do tożsamości. Nie jest przynajmniej kolejnym wcieleniem tej samej osoby. Odp: Kogo ułaskawić? - Piotr Pawel I - 23.03.2016 Może kogoś zaskoczę, ale ułaskawienie Fiodora Swirydiuka nie byłoby chyba złym pomysłem. Co prawda znów będzie mnie napadał, ale trudno; ostatecznie, każdy wpływ Zanika kiedyś zanika. B) Odp: Kogo ułaskawić? - Eddard Noqtern - 24.03.2016 Uważam, tak jak część przedmówców, że nikt nie powinien zostać uniewinniony. Co to w ogóle za wygnanie skoro kończy się po dwóch tygodniach zawsze? Odp: Kogo ułaskawić? - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 24.03.2016 (24.03.2016, 00:05:11)Eddard Noqtern link napisał(a): Uważam, tak jak część przedmówców, że nikt nie powinien zostać uniewinniony. Co to w ogóle za wygnanie skoro kończy się po dwóch tygodniach zawsze?Sorry, taki mamy klimat. |