![]() |
|
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... (/thread-4946.html) Strony:
1
2
|
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 13.04.2016 ![]() Szanowni a zacni, koniec kampanii wyborczej zbliża się wielkimi krokami. Jedyni kupują już wielkie szampany, inni prezentują piękne plakaty, a jeszcze inni pisoczą na swój sztab. W każdym razie jest bardzo ciekawie, więc i my (ja i siostra pani Jadzi - pani Władzia) pracujemy nad zapewnieniem szczęścia wszystkim obywatelom. Słynne swego czasu "każdy pyta o co chce" wraca w nowej formule. Poniżej każdy będzie mógł zadać pytanie, na które publicznie odpowiem. Pytać można o wszystko, poczynając od programu, poprzez wizję prezydentury, a kończąc na prozaicznych pytaniach. Zachęcam do uczestnictwa! Od razu zapewniam, że lubię gumę turbo żuć, nie byłem na otwarciu, szpinaku nie lubię (ale zjem, jak mi podadzą), a dziewczynki wolę z warkoczykami. Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Hewret von Thorn - 13.04.2016 Co sądzisz o powołaniu OPB? Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Maciej Kamiński - 13.04.2016 Ile czasu przeciętnie poświęcasz w ciągu dnia na mycie zębów? Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Jan Lubomirski-Dostojewski - 13.04.2016 Ile lat ma twoja babcia/mama ? Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Frederick Hufflepuff - 13.04.2016 Mam nadzieję, że odpowie Szanowny Kontrkandydat na pytanie rywala - czy w Pańskim rządzie, jeśli wygra Pan wybory, znajdzie się miejsce dla przedstawicieli Wspólnoty Rozwoju? Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Ametyst Faradobus - 13.04.2016 Czy Kandydatowi się często psuje samochód? Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Ronon Dex - 13.04.2016 (13.04.2016, 20:58:09)Ametyst Faradobus link napisał(a): Czy Kandydatowi się często psuje samochód?Samochód to przeżytek... Jak AdeM wygra to mu w prezencie (z RAT) podaruję śmigłowiec... >>D
Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Feliks Spirkin - 13.04.2016 Czy Bialenia powinna obrać kierunek proorientycki oraz dążyć do zaciśnięcia współpracy z tamtejszymi krajami? Czy tańcem można wielbić Boga? Ha! O tym zapomniałeś. Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 13.04.2016 (13.04.2016, 20:00:45)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Co sądzisz o powołaniu OPB? Szanuję bardzo, zwłaszcza, że victoriański odpowiednik wyglądał na konserwatywne ugrupowanie. Cieszy mnie zwłaszcza, że OBP ma w planach poparcie idei korporacjonizmu. Cytat:Ile czasu przeciętnie poświęcasz w ciągu dnia na mycie zębów? Z 5-7 minut. Cytat:Mam nadzieję, że odpowie Szanowny Kontrkandydat na pytanie rywala - czy w Pańskim rządzie, jeśli wygra Pan wybory, znajdzie się miejsce dla przedstawicieli Wspólnoty Rozwoju? Myślałem o takiej opcji, ale wiele zależy od tego, czy osoba, o której myślałem będzie chciała należeć do mojego ewentualnego przyszłego rządu. (13.04.2016, 20:10:15)Jan Lubomirski link napisał(a): Ile lat ma twoja babcia/mama ? Wirtualnie nie mam ani mamy ani babci. Ɛ ![]() (13.04.2016, 20:58:09)Ametyst Faradobus link napisał(a): Czy Kandydatowi się często psuje samochód? Coo? (13.04.2016, 21:12:46)Ronon Dex link napisał(a): Samochód to przeżytek... Jak AdeM wygra to mu w prezencie (z RAT) podaruję śmigłowiec... A dziękuję, chętnie przyjmę, będę mógł strzelać do buntujących się chłopów z powietrza. Cytat:Czy Bialenia powinna obrać kierunek proorientycki oraz dążyć do zaciśnięcia współpracy z tamtejszymi krajami? Zachęcam do zapoznania się z zarysem doktryny polityki zagranicznej. Cytat:Czy tańcem można wielbić Boga? Ha! O tym zapomniałeś. Można, jak najbardziej, jeszcze jak. Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Maciej Kamiński - 13.04.2016 Cytat:Z 5-7 minut.Czy mogę prosić uprzejmie o szczegółowy wykaz i opis podejmowanych przy tym czynności? Ciekawi mnie, czemu zajmuje to aż o tyle czasu więcej, niż mnie. A teraz uwaga. https://www.youtube.com/watch?v=scK2JIg0UBc [spoiler]I dziesięć tysięcy postów wbite. Jeja.[/spoiler] Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 13.04.2016 (13.04.2016, 22:04:56)Maciej Kamiński link napisał(a): Czy mogę prosić uprzejmie o szczegółowy wykaz i opis podejmowanych przy tym czynności? Ciekawi mnie, czemu zajmuje to aż o tyle czasu więcej, niż mnie. Szur-bur, szur-bur, najpierów góra potem dół, szur-bur, szur-bur, najpierw lewo potem prawo. I tak przez około trzech minut. A potem drugie tyle wieczorem, o ile nie zapomnę. 8D Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Karol Medycejski - 13.04.2016 Czy to prawda, że Maciej nie myje zębów?* *Bo ich nie ma. Cytat:najpierw lewo Wiedziałem! Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Fiodor Swirydiuk - 13.04.2016 Czy kandydat był na otwarciu lub widział zawody? Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 13.04.2016 Cytat:Czy to prawda, że Maciej nie myje zębów?* W zęby to tylko koniowi zaglądam, więc nie wiem. Cytat:Czy kandydat był na otwarciu lub widział zawody?Otwarciu czego? Jakie zawody? (hihihi) Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Karol Medycejski - 13.04.2016 Cytat:W zęby to tylko koniowi zaglądam, więc nie wiem. Czy to jednak nie nosi znamion czynu pedofilskiego? Koń Fiodor nie ma jeszcze ukończonych 15 lat... Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 13.04.2016 (13.04.2016, 22:55:14)Karol Medycejski link napisał(a): Czy to jednak nie nosi znamion czynu pedofilskiego? Koń Fiodor nie ma jeszcze ukończonych 15 lat... Kuce to zabijam i zjadam podczas uczt. Mam na myśli konie, które kupuję do moich stadnin w Okopach Świętej Trójcy. Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Karol Medycejski - 13.04.2016 Synu, jakie będą Twoje działania w pierwszych dwóch tygodniach po ew. wyborze na urząd Prezydenta? Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Maciej Kamiński - 13.04.2016 (13.04.2016, 23:23:54)Karol Medycejski link napisał(a): Synu, jakie będą Twoje działania w pierwszych dwóch tygodniach po ew. wyborze na urząd Prezydenta?Leniuch jeden planu pracy nie czytał. :X Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Karol Medycejski - 13.04.2016 (13.04.2016, 23:35:48)Maciej Kamiński link napisał(a): [quote author=Karol Medycejski link=topic=5085.msg45228#msg45228 date=1460582634]Leniuch jeden planu pracy nie czytał. :X [/quote] Pragnę usłyszeć to bezpośrednio z ust mego Syna. Ty Macieju nigdy nie zrozumiesz co to znaczy być rodzicem... Odp: Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 15.04.2016 Cytat:Synu, jakie będą Twoje działania w pierwszych dwóch tygodniach po ew. wyborze na urząd Prezydenta? Cytat:Pragnę usłyszeć to bezpośrednio z ust mego Syna. Ty Macieju nigdy nie zrozumiesz co to znaczy być rodzicem... Tak, jak pan Maciej powiedział. No i jeszcze jakiś hołd lenny złożę. Może władcy Skarlandu? |