![]() |
|
Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html) +---- Wątek: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii (/thread-4969.html) |
Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Feliks Spirkin - 16.04.2016 Pewna osoba podsunęła mi pomysł stworzenia dość ciekawej ankiety dot. wybrania najbardziej lubianych mieszkańców Bialenii. Każdy może wybrać maksymalnie 10 osób, które w jego ocenie są najbardziej przyjaznymi lub ciekawymi osobami w naszym kraju. Dlaczego nie użyłem terminu Bialeńczyk? Ponieważ Bialenia jest dość kosmopolityczną społecznością, w której jednak nie każdy jest Bialeńczykiem i nawet obywatelstwo nie jest najważniejsze. Mam nadzieję, że nie zapomniałem o nikim, a jeśli kogoś pominąłem, to proszę pisać śmiało. Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Mulian Gontek - 16.04.2016 Hello! What are you doing now? This is a poll? I like this! Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Hewret von Thorn - 16.04.2016 (16.04.2016, 14:21:13)Mulian Gontek link napisał(a): Hello! What are you doing now? This is a poll? I like this! Of course. Here you can vote for person who you like. Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Mulian Gontek - 16.04.2016 I don't like anyone because i don't know this people O0 Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Frederick Hufflepuff - 16.04.2016 (16.04.2016, 14:21:13)Mulian Gontek link napisał(a): Hello! What are you doing now? This is a poll? I like this! Vote for me!
Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Hewret von Thorn - 16.04.2016 (16.04.2016, 14:28:52)Mulian Gontek link napisał(a): I don't like anyone because i don't know this people O0 But it doesn't matter that you don't like them. Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Mulian Gontek - 16.04.2016 Ok. Frederick
Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - AndrzejSwarzewski - 16.04.2016 Najpierw lajki, a teraz to?
Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - PrezerwatywTradycja - 16.04.2016 Zabrakło Polyny, też się przecie udziela
Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Feliks Spirkin - 16.04.2016 (16.04.2016, 20:39:15)PrezerwatywTradycja link napisał(a): Zabrakło Polyny, też się przecie udzielaNo rzeczywiście. :-\ Jednakże została już dodana. Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - PrezerwatywTradycja - 17.04.2016 No ale głosu już nie zmienię I znowu będzie jęczeć że nikt jej nie lubi 3-D
Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Hewret von Thorn - 27.04.2016 Jo aż 10 głosów? :o Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Alberto Carlos de Médici y Zep - 27.04.2016 Sasza tylko 3 głosy? To jest jakieś nieporozumienie... Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - AndrzejSwarzewski - 27.04.2016 Co za masochistyczny naród, najbardziej lubi krwawego dyktatora-swarzystę i zbrodniczego gestapowca. :o No i oczywiście uważam, że wynik Carycy to jest jakaś porażka. Dziękuję wszystkim za głosy. :* Odp: Najbardziej lubiany mieszkaniec Bialenii - Ronon Dex - 27.04.2016 (27.04.2016, 19:03:27)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Co za masochistyczny naród, najbardziej lubi krwawego dyktatora-swarzystę i zbrodniczego gestapowca. :oAch tam... w sumie jesteście najważniejszymi postaciami tego v-kraju... pomimo koniecznych działań i czasem wpadek (kto ich nie miał?) to nie oszukujmy się - Bialenia to WY. W końcu wciągnąłeś mnie w tę zabawę... a to wciągnęło jak bagno... nawet dać sobie spokój nie potrafiłem na dłuższą metę. 8D Ja tam nie wiem - ja Was lubię... 3-D (27.04.2016, 19:03:27)AndrzejSwarzewski link napisał(a): No i oczywiście uważam, że wynik Carycy to jest jakaś porażka.Nie wiem czy ta osoba miała jakiekolwiek pozytywy... mogła nawet wcześniej działać z sensem. Nie było mnie tutaj. Ale z "lubieniem" to jest tak, że jak narobiła obory to się jakiś czas jej to pamięta, szczególnie że ostatnio jeszcze "akcja" z klonem, do czego przecież tutaj mamy uraz. A pytanie było o "lubienie", a nie o ocenę postaci na przestrzeni jej działań w RB. |