![]() |
|
Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html) +---- Dział: Bialeński Związek Sportowy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-97.html) +----- Dział: Archiwum Sportowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-161.html) +----- Wątek: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP (/thread-5182.html) |
Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Thomas von Lisendorff - 02.05.2016 Szanowni Menedżerowie. Reprezentacja Bialenii zakończyła rozgrywki w V-Mundialu. Zgodnie z zapowiedzią jako Przewodniczący Rady Menedżerów BZS ogłaszam Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP. Cytat:2 - 4 maj zgłaszanie kandydatur , Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Frederick Hufflepuff - 02.05.2016 Oczywiście, tak jak zapowiadałem, zgłaszam swoją gotowość do dalszego pełnienia funkcji Delegata Głównego przy MUP. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Eddard Noqtern - 02.05.2016 Popieram kandydaturę Fredericka, jednak zadam pytania do kandydata: czy opuściłeś jakieś głosowania w trakcie swojej kadencji? Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Frederick Hufflepuff - 02.05.2016 (02.05.2016, 11:13:38)Eddard Noqtern link napisał(a): Popieram kandydaturę Fredericka, jednak zadam pytania do kandydata: czy opuściłeś jakieś głosowania w trakcie swojej kadencji? Niedawno przygotowana przez Prezydenta MUP statystyka wskazuje, że na 5 głosowań w ciągu ostatnich 3 miesięcy opuściłem tylko jedno z racji niemożności skorzystania ze strony MUP na skutek utraty zapisanych haseł w moim komputerze (mam 86% frekwencję - wynik ten jest bardzo dobry). Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Eddard Noqtern - 02.05.2016 Rozumiem. Nie mam więcej pytań. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Thomas von Lisendorff - 04.05.2016 Przypominam o Wyborach. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Thomas von Lisendorff - 05.05.2016 Rozpoczynamy głosowanie. Mamy jednego kandydata. Głosujemy oddając głos ZA lub PRZECIW. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Eddard Noqtern - 05.05.2016 ZA Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Maciej Kamiński - 05.05.2016 ZA. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Frederick Hufflepuff - 05.05.2016 Być może postąpię nieskromnie - ZA. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Alberto Carlos de Médici y Zep - 08.05.2016 Chyba już najwyższy czas, by zakończyć głosowanie... Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Thomas von Lisendorff - 09.05.2016 Delegatem Głównym przy MUP pozostaje Frederick Hufflepuff. Gratuluję. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Frederick Hufflepuff - 09.05.2016 Dziękuję! Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Thomas von Lisendorff - 11.05.2016 Podczas wczorajszych zglaszań kandydatur na Delegata Pomocniczego zauważyłem pewien fakt którego niedostrzeglem podczas wyborów Delegata Głównego Bialenii przy Mikroświatowej Unii Piłkarskiej, a mianowicie chodzi o art 4 ust. C Statutu Rady Menedżerów BZS. Artykuł ten mówi o tym iż Rada Menedżerów BZS wybiera z pośród siebie Prezesa BZS, Delegata Głównego i Pomocniczego przy MUP oraz Przewodniczącego Rady Menedżerów BZS. Biorąc pod uwagę fakt iż Frederick Hufflepuff nie jest członkiem Rady Menedżerów jako Przewodniczący Rady Menedżerów jestem zmuszony do ogłoszenia unieważnienie wyborów Delegata Głównego. Samego Fredericka zachęcam do ponownego kandydowania po objęciu drużyny w Lidze Bialeńskiej. Do momentu wyboru nowego Delegata Głównego, Frederick będzie pełnił ten urząd nadal. /-/ Tomasz Bagrat Dostojewski Przewodniczący Rady Menedżerów BZS Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Thomas von Lisendorff - 11.05.2016 Rozpoczynamy ponowne wybory Delegata Głównego Bialenii przy Mikroświatowej Unii Piłkarskiej. Cytat:11 - 12 maj zgłaszanie kandydatur Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Eddard Noqtern - 11.05.2016 Zgłaszam Mikołaja. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Thomas von Lisendorff - 11.05.2016 Kandydatami nie mogą zostać: - Mikołaj Patryk Dostojewski, - Tomasz Bagrat Dostojewski, - Eddard Noqtern, - Andrzej Swarzewski, - Robert von Thorn. Osoby te pełnią już funkcje Delegatów innych mikronacji w MUP. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Eddard Noqtern - 11.05.2016 Proponuje znieść zasadę, że delegaci muszą wchodzić w skład Rady. Wydaje mi się, że Frederick dobrze sprawowałby się na tej pozycji, mimo jego absencji w tejże Radzie. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - RCA - 11.05.2016 Nie jestem kandydatem. Nie wyrażam zgody na bycie delegatem pomocniczym. Nie jestem związany z Bialenią. Pełnię funkcję delegata głównego, więc to co proponujecie jest bez sensu. IMO nie powinno się łączyć funkcji delegatów różnych federacji, chociaż nie reguluje tego statut MUP. Odp: Wybory Delegata Głównego Bialenii przy MUP - Maciej Kamiński - 11.05.2016 (11.05.2016, 12:02:06)RCA link napisał(a): Nie jestem kandydatem.Emmm... (11.05.2016, 11:55:45)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Kandydatami nie mogą zostać: Tak poza tym, wobec tego Iwana zgłaszam. |