Forum Republiki Bialeńskiej
Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html)
+--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html)
+---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html)
+----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej XXI Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-87.html)
+----- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka (/thread-5383.html)

Strony: 1 2

Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 23.05.2016

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną!

I zarazem otwieram zgłoszenia na Marszałka obecnej kadencji, potrwają one dwie doby. Z góry wykluczam kandydaturę własną.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ametyst Faradobus - 23.05.2016

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Bajtuś - 23.05.2016

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Feliks Spirkin - 23.05.2016

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Kubiłaju Ugedeju!

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 23.05.2016

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej.

(-) Ronon Dex

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - AndrzejSwarzewski - 23.05.2016

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Książę-Prezydencie.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 24.05.2016

Cóż, z racji tego, że nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja pozwolę sobie zgłosić Markusa.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Iwan Pietrow - 24.05.2016

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Alberto Carlos de Médici y Zep - 24.05.2016

(23.05.2016, 21:57:11)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Tak mi dopomóż Książę-Prezydencie.
Dopomogę.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Feliks Spirkin - 25.05.2016

(24.05.2016, 22:24:39)Maciej Kamiński link napisał(a): Cóż, z racji tego, że nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja pozwolę sobie zgłosić Markusa.
Z powodu problemów technicznych związanych z komputerem, jestem z przykrością zmuszony odmówić, ale doceniam i dziękuję za zgłoszenie.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 25.05.2016

No cóż... To w takim razie przedłużam o następną dobę czas na zgłoszenia.
I tym razem zgłaszam Ametysta.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ametyst Faradobus - 25.05.2016

Również nie uważam, abym był w stanie należycie wypełniać obowiązki marszałka.

Wobec tego dajmy szansę komuś doświadczonemu - zgłaszam Iwana (o ile obowiązki go nie przytłoczą).

(25.05.2016, 22:12:58)Frederick Hufflepuff link napisał(a): A ja proszę o zgłoszenie Bajtusia.
Niniejszym go zgłaszam.
A teraz wyłaź mi stąd.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Bajtuś - 26.05.2016

Nie wiem czy dam radę -> to byłby pierwszy raz.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 26.05.2016

Każdy kiedyś zaczynał. ,Wink

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 27.05.2016

Dobra, i tak to trwa za długo. Głosowanie otwieram. Kandydatów jest dwóch: Iwan i Bajtuś.

Głosuję na Bajtusia.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 27.05.2016

Głos na Bajtusia.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Iwan Pietrow - 27.05.2016

Za Bajtusiem.

Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ametyst Faradobus - 27.05.2016

Głosuję na Bajtusia.