![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej XXII kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-90.html) +----- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka (/thread-5698.html) |
Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Bajtuś - 14.07.2016 Tu składają przysięgi nowowybrani posłowie XXII kadencji Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Frederick Hufflepuff - 14.07.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Iwan Pietrow - 14.07.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 14.07.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. (-) Ronon Dex Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 14.07.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Feliks Spirkin - 14.07.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Guliano Montini! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 14.07.2016 Zaczynamy zgłoszenia na Marszałka. Potrwają wstępnie trzy dni. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Eddard Noqtern - 14.07.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Eddard Noqtern - 14.07.2016 Zgłaszam Frdericka Hufflepuffa. Jednakże ponieważ odbyło się to bez konsultacji, należałoby uzyskać potwierdzenie. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Frederick Hufflepuff - 14.07.2016 Odrzucam moją kandydaturę. Przepraszam, ale nie byłbym w stanie wywiazywac się z obowiązków i uruchamiać odpowiednie procedury, nawet głosowania wyborcze, zgodnie z terminem i na czas. Ja proponuję Eddarda Noqterna i również proszę o potwierdzenie. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Eddard Noqtern - 14.07.2016 Nie potwierdzam kandydatury. Zgłaszam Ronona Dexa. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 15.07.2016 Osobiście wolałbym by kandydował Maciej... na pewno byłby najlepszym Marszałkiem Parlamentu. No, ale skoro jak widać chętnych brak, to nie będę się wykręcał od wzięcia obowiązków na siebie (pod warunkiem, że mi Maciej w razie czego pomoże). O ile do połowy września raczej nie znajdę czasu na bardziej złożone i czasochłonne działania (grafiki, posty wymagające tworzenia ilustracji ze screenów itp.) to na Forum będę do 26.08 wchodził regularnie (potem w rozjazdach do połowy września), ale sprawy parlamentarne da się prowadzić nawet z małego notebooka, a kadencja kończy się jakoś jak pamiętam 23.08. Czyli tak... Jeśli Maciej by kandydował to nie potwierdzam swojej kandydatury i uważam, że to on powinien zostać Marszałkiem Parlamentu, ale jeśli Maciej nie wyraża chęci (możliwości) to wtedy swoją kandydaturę potwierdzam. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 15.07.2016 Nie będę kandydował. Mogę pozostać wice, ale chciałbym skupić się póki co na innych rzeczach. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 15.07.2016 Dobrze Macieju... w takim razie potwierdzam swoją kandydaturę i w razie gdybym został wybrany liczę na ewentualną pomoc z racji Twojego doświadczenia na tym "stołku". Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 17.07.2016 Skracam okres przyjmowania kandydatur. Mamy jednego kandydata, Ronona Dexa. Otwieram głosowanie nad kandydaturą. Głosuję ZA. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Frederick Hufflepuff - 17.07.2016 ZA Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 17.07.2016 W związku z faktem, że jestem jedynym kandydatem - WSTRZYMUJE SIĘ. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Iwan Pietrow - 17.07.2016 Głosuję ZA. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Eddard Noqtern - 17.07.2016 Za. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 18.07.2016 Heloł, heloł? |