![]() |
|
Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Oświadczenie Państwa Swarzewskich (/thread-5722.html) Strony:
1
2
|
Oświadczenie Państwa Swarzewskich - AndrzejSwarzewski - 17.07.2016 My, Aleksandra Dostojewska-Swarzewska i Andrzej Swarzewski oświadczamy: 1) Aleksandrze Dostojewskiej-Swarzewskiej przysługuje tytuł Tytularnej Królowej Bialenii. 2) Andrzejowi Swarzewskiego przysługuje tytuł Cara Małżonka Brodrii. 3) W razie ewentualnego rozwodu, tytuły tracą ważność (-) Andrzej Swarzewski. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Kolonia Ropp - 17.07.2016 (17.07.2016, 23:15:27)AndrzejSwarzewski link napisał(a):My, Aleksandra Dostojewska-Swarzewska i Andrzej Swarzewski oświadczamy: (-) Aleksandra Izabella Dostojewska Swarzewska Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Eddard Noqtern - 17.07.2016 Dlaczego niejaka K. Ropp podpisała się jako zmarła Aleksandra Izabella Dostojewska Swarzewska? Dlaczego Andrzej wydałeś oświadczenie w imieniu zmarłej żony? Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - PrezerwatywTradycja - 17.07.2016 Czy spodziewany jest rozwód w dającej się przewidzieć przyszłości? Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - AndrzejSwarzewski - 17.07.2016 Ja porzucać Aleksandry nie zamierzam. W mikroświecie nie ma lepszej kobiety.
Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Hewret von Thorn - 18.07.2016 [member=192]Markus Wettin[/member] [spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=BojUcKG20sM[/spoiler] Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Feliks Spirkin - 18.07.2016 Nie to forum. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 18.07.2016 Ban niech nie rozdziela co Bóg złączyć postanowił. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Frederick Hufflepuff - 18.07.2016 Wszyscy, którzy zostali skazani na karę śmierci, nagle wracają, a wszystkim oczywiście zarządza się ponad głowami innych polityków i obywateli. Fiodor - jest!, Aleksandra - obecna!, Akrypa - jest!, może jeszcze Zanika odbanujecie? Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Severino Castiglioni - 18.07.2016 W sumie parodia z prawa, co nie? Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Frederick Hufflepuff - 18.07.2016 Ależ oczywiście, że parodia! Po co w tej chwili dyskutujemy nad projektem Kodeksu Karnego, jeśli bez względu na to, jakie przepisy obowiązują, pewna grupa osób dokonuje decyzji o wskrzeszeniach, powrotach, banach i karach i tym samym sama niejako tworzy prawo? Co tu się dzieje? Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Hewret von Thorn - 18.07.2016 Tylko że nikt nikogo nie odbanował. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Ronon Dex - 18.07.2016 (18.07.2016, 10:58:19)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):W sumie parodia z prawa, co nie?Teraz rozumiesz dlaczego przy dyskusji o kodeksie postulowałem zapis rozpatrzeniu też działania tych osób pomiędzy usunięciem z RB, a ewentualną szansę na powrót? A osobiście to proponuję osobom chcącym mieć szansę na powrót na mocy możliwości danej dyskutowanym obecnie nowym kodeksem się przez chwilę zastanowić czy ich działania w tej chwili tej szansy na powrót im zamkną (bo multikonta są sprzeczne z obecnym i przyszłym prawem). O ile "Krzykopudełko" jest jak mi oświadczył Maciej pewnego rodzaju słabo uregulowaną "szarą strefą" to już pisanie postów na Forum jest niestety jawnym łamaniem prawa. Co ciekawe jedno z tych kont zostało założone na parę miesięcy przed "uśmierceniem". Całkowicie prywatnie powiem, że o ile praktycznie prawie dałem się przekonać (i pewnie nie ja jeden), żeby (ale z pewnymi ograniczeniami) dać co niektórym "drugą szansę" to takie działania mogą doprowadzić do zmiany zdania i to pewnie nie tylko mojego w tej materii. Przemyślcie to sobie... Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Maciej Kamiński - 18.07.2016 No dobra, zabawa Saszy w tym momencie się kończy, bowiem nastąpił (w końcu) zbieg zakresów z jednym z IP używanych na starym forum. Co Ci biedny Akrypa zrobił, Frycu? <:| Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Frederick Hufflepuff - 18.07.2016 Akrypa nic mi nie zrobił, podobnie jak Pani Dostojewska i Pan Swirydiuk. Oni nie wyrządzili mi żadnej krzywdy, ale za to wielką krzywdę wyrządzili swojemu państwu, swojej Ojczyźnie. Takie "powroty" nie powinny być przez Ciebie akceptowane, Macieju. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Maciej Kamiński - 18.07.2016 To znaczy co? Co takiego złego Akrypa dokonał? Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Frederick Hufflepuff - 18.07.2016 Akrypa był ministrem spraw zagranicznych Republiki w okresie, w którym Prezydentem była Swarzewska-Dostojewska. Gdy piastował urząd, wybuchła afera związana z wypowiedzeniem wojny Sarmacji i późniejszą notą dyplomatyczną, której był autorem. Działania te były kontrowersyjne, niedopuszczalne i szkodziły państwu. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Maciej Kamiński - 18.07.2016 (18.07.2016, 13:09:08)Frederick Hufflepuff link napisał(a):Akrypa był ministrem spraw zagranicznych Republiki w okresie, w którym Prezydentem była Swarzewska-Dostojewska. Gdy piastował urząd, wybuchła afera związana z wypowiedzeniem wojny Sarmacji i późniejszą notą dyplomatyczną, której był autorem. Działania te były kontrowersyjne, niedopuszczalne i szkodziły państwu.Jeżeli chodzi o tę notę, o której myślę - to ona miała zahamować rozrost kontrowersji. Cała reszta argumentacji to, wybacz słówko, czystej wody apartheid. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Frederick Hufflepuff - 18.07.2016 Napisałem fakty, które trudno Ci komentować, bo są dla Ciebie (a przynajmniej dla Twojej argumentacji w tej dyskusji) niewygodne. Szkoda, że wtedy sytuacja nie potoczyła się inaczej, że Prezydentem nie został Kim Myong Won i że szybciej nie obalono Prezydent Dostojewskiej. Odp: Oświadczenie Państwa Swarzewskich - Maciej Kamiński - 18.07.2016 Ależ skąd. Gdyby Twój tok rozumowania tak szedł, to czepiałbyś się Sewerysia, który też był w tym rządzie i też starał się hamować narastające kontrowersje. |