![]() |
|
Witam serdecznie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html) +---- Wątek: Witam serdecznie (/thread-5780.html) |
Witam serdecznie - Sven Haugland - 22.07.2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Sven Haugland. Przyznam szczerze, że ciężko mi się tu odnaleźć, gdyż od mikronacji miałem prawie 5 letnią przerwę. No cóż, ale może parę słów o mnie. Jestem byłym premierem nieistniejącego już Królestwa Nordii. Posiadałem również obywatelstwo kilku innych v-państw, jednakże to było tak dawno, że wielu już nie pamiętam. Mam szczerą nadzieję, iż pomogą mi Państwo wrócić do wirtualnego życia! ![]() Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam. Odp: Witam serdecznie - Gaudius van der Cathair - 22.07.2016 Witamy! Co prawda akurat w tej mikronacji działam aktywnie w zasadzie od kilku dni, to chętnie służę radą. Odp: Witam serdecznie - Frederick Hufflepuff - 22.07.2016 Witam serdecznie! Kiedyś byłem mieszkańcem Królestwa Nordii, ale bardzo krótko i bezowocnie. Mam nadzieję, że pobyt w Bialenii będzie dla Pana przyjemnością, radością i będzie dłuższy!
Odp: Witam serdecznie - Hewret von Thorn - 22.07.2016 Oooo! Kogo moje oczy cieszą! Witam serdecznie w Republice Bialeńskiej! Czy jeszcze Pan Premier mnie pamięta z Republiki Victoria?
Odp: Witam serdecznie - Iwan Pietrow - 22.07.2016 Witam serdecznie Zacnego Przybysza! Jak już Szanowny rozgości z się w Bialenii, to zapraszam do odwiedzenia Najjaśniejszego Carstwa Brodryjskiego - kraju stowarzyszonego z Republiką Bialeńską. Odp: Witam serdecznie - Sven Haugland - 22.07.2016 Ekscelencjo Novitius, bardzo dziękuję, będę pamiętał! ![]() Ekscelencjo Hufflepuff, w takim razie żałuję, że nie było dane nam się poznać wcześniej. Ekscelencjo Faradobus, czas spędzony w Republice Victoria wspominam bardzo miło, jednak z ogromną przykrością muszę stwierdzić, że ogólnie niewiele pamiętam z tamtego okresu. Cieszę się, że Ekscelencja mnie pamięta. Czy mógłbym prosić o więcej szczegółów odnośnie naszej dawnej znajomości? Odp: Witam serdecznie - Hewret von Thorn - 22.07.2016 Aj... Szkoda. Sam już nie potrafię przywołać szczegółów sprzed 4 lat. Odp: Witam serdecznie - Sven Haugland - 22.07.2016 Otóż to. Obecnie jestem w trakcie ''przypominania'' sobie bardziej znaczących szczegółów związanych z v-życiem. Odp: Witam serdecznie - Jan von Maikowski - 22.07.2016 I ja witam Dostojnego na bialeńskiej ziemi! A czy pamięta Pan może tajniki języka nordyjskiego? Od zawsze mnie on fascynował. :]) Odp: Witam serdecznie - Sven Haugland - 22.07.2016 Pamiętam, że w Królestwie istniał Wydział Języka Nordyjskiego. Sam chętnie ponownie wgłębię się w ten temat.
Odp: Witam serdecznie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.07.2016 Ciof (bialeńskie przywitanie)! Tak zacnej osobistości taki śmieszek jak ja wiele nie pomoże ale zawsze miło i uprzyjemnie służę pomocą. Namawiam tylko do zapoznania się z przepisami karnymi i stawianiem kropek na końcu zdań.
Odp: Witam serdecznie - Sven Haugland - 22.07.2016 Gwarantuję, że zasady pisowni i interpunkcji nie są mi obce.
Odp: Witam serdecznie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.07.2016 (22.07.2016, 17:05:20)Sven Haugland link napisał(a):Gwarantuję, że zasady pisowni i interpunkcji nie są mi obce.Mi w większości są nieznane ale "płacą" mi głównie za kropki. :3 Odp: Witam serdecznie - Sven Haugland - 22.07.2016 Stać na straży porządku to bardzo ważna sprawa.
Odp: Witam serdecznie - Eddard Noqtern - 22.07.2016 Witam serdecznie, Tak doświadczonego mikronautę miło jest powitać w Republice Bialeńskiej. Zachęcam do pracy w dyplomacji oraz do odwiedzenia Królestwa Hasselandu. Szczególnie gorąco zachęcam do odwiedzenia Vienbien, gdzie mam zaszczyt pełnić urząd Wicekróla. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW. Odp: Witam serdecznie - Sven Haugland - 22.07.2016 Dziękuję za miłe przywitanie.
Odp: Witam serdecznie - Maciej Kamiński - 22.07.2016 Ciof, witam na ziemi, gdzie trawa jest zieleńsza, w największej republice polskiego mikroświata. Odp: Witam serdecznie - Feliks Spirkin - 23.07.2016 Trochę spóźniony i ja witam serdecznie w Bialenii. Wspaniale, iż tak doświadczona osoba zawitała w nasze progi!
Odp: Witam serdecznie - Thomas von Lisendorff - 23.07.2016 Witam Ekscelencje w Bialenii. Zapraszam także do odwiedzenia Carstwa Brodryjskiego. |