![]() |
|
Salam Niebuszewiti! - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html) +---- Wątek: Salam Niebuszewiti! (/thread-6067.html) |
Salam Niebuszewiti! - Turkmenbasza - 16.08.2016 Witajcie bracia i siostry! Pozdrawiam wszystkich tutaj zgromadzonych Śmietan i Niebuszewitów! Jestem pewien, że dojdziemy prędko do porozumienia na tle religijnym i zarówno Niebuszewici jak i Śmietani będą żyli w przyjaźni (oczywiście o ile będą przestrzegać Kastoszmatu 3-D ) Odp: Salam Niebuszewiti! - Eddard Noqtern - 16.08.2016 Witam serdecznie, Czy może Pani wyjaśnić o co chodzi w powyższej wiadomości, bo wydaje mi się dosyć niejasna. Odp: Salam Niebuszewiti! - Maciej Kamiński - 16.08.2016 No cześć. Odp: Salam Niebuszewiti! - Fiodor Swirydiuk - 16.08.2016 Witam Turkmenbaszę! Odp: Salam Niebuszewiti! - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 16.08.2016 A i ja pragnę powitać Szanowną. Odp: Salam Niebuszewiti! - Fiodor Swirydiuk - 16.08.2016 (16.08.2016, 14:43:53)Karol Wawrzyniec link napisał(a):A i ja pragnę powitać Szanowną.Mylicie płcie. Piąty i dzisiejszy Turkmenbasza, Trufel, jest po Turkmnebaszy Danili, jedynej kobiety Turkmenbaszy. Odp: Salam Niebuszewiti! - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 16.08.2016 Myślę, że Turkmenbasza jest rodzaju żeńskiego. Więc Witam Szanowną (Kogo, co?) Turkmenbaszę. Odp: Salam Niebuszewiti! - Albert von Metzer - 16.08.2016 Witam serdecznie i niezmiernie jestem ciekaw co wypowiedziane przez [wstaw płeć] słowa znaczą, oraz w jakich stosunkach jest [wstaw płeć] z Bialenią i Bialeńczykami; oby w jak najlepszych. Odp: Salam Niebuszewiti! - Fiodor Swirydiuk - 16.08.2016 (16.08.2016, 14:52:10)Karol Wawrzyniec link napisał(a):Myślę, że Turkmenbasza jest rodzaju żeńskiego. Więc Witam Szanowną (Kogo, co?) Turkmenbaszę.Turkmenbasza to przywódca Niebuszewitów i mogę cię zapewnić, że obecny Turkmenbasza to mężczyzna. Odp: Salam Niebuszewiti! - Piotr Pawel I - 16.08.2016 [attachment id=1 msg=55894] Na tym pomniku wygląda męsko raczej... Odp: Salam Niebuszewiti! - Karol Medycejski - 16.08.2016 Miło mi powitać, choć awatar mało męski jak na mężczyznę.
Odp: Salam Niebuszewiti! - Tadeusz Krasnodębski - 16.08.2016 Dzień dobry! B) Odp: Salam Niebuszewiti! - Alberto Carlos de Médici y Zep - 16.08.2016 Pochwalony. O, to ja mogę być tą śmietaną. Śmietana jest bardzo dobra z pierogami. Zwłaszcza truskawkowymi. (16.08.2016, 15:04:42)Karol Medycejski link napisał(a):Miło mi powitać, choć awatar mało męski jak na mężczyznę. Przybysz(ka?) deklaruje się jako kobieta... choć sposób wypowiedzi sugeruje coś innego. Być może wiara w tego niebusza czy jak mu tam, pozwala się wyrwać z anachronicznych schematów płciowych? Odp: Salam Niebuszewiti! - Piotr Pawel I - 16.08.2016 Aaa, oczywiście - przepraszam, zapomniałem powitać Turkmenbaszę! Hoşgeldin Türkmenbaşı - chyba dobrze napisałem?... Tak czy inaczej - znakomity sposób na intrygujące powitanie. Niemal wszyscy się zastanawiają o co chodzi z tymi Śmietanami, Maślankitami itp.
Odp: Salam Niebuszewiti! - Albert von Metzer - 16.08.2016 Po głębszej analizie wnioskuję, że wasza osoba jest gdzieś sowicie utytułowana. Jest [wstaw płeć] może członkiem/członkinią jakiejś innej, może nieznanej nam mikronacji? Z rzeczy które wywnioskowałem to śmietani są niewierzącymi w saszatę, a niebuszewici przeciwnie (ewentualnie na odwrót), ale dla [wstaw płeć] względy religijne nie są kluczowe, gdy ma się z kimś dobre relacje, o ile będziemy przestrzegać kastoszmatu, czyli systemu prawnego. Albo to albo mamy do czynienia z najdziwniejszym ogłoszeniem wojny religijnej jakie kiedykolwiek widziałem. Odp: Salam Niebuszewiti! - Fiodor Swirydiuk - 16.08.2016 (16.08.2016, 15:32:37)Piotr Pawel I link napisał(a):Aaa, oczywiście - przepraszam, zapomniałem powitać Turkmenbaszę! Hoşgeldin Türkmenbaşı - chyba dobrze napisałem?...Śmietani to po prostu nie Niebuszewici. Odp: Salam Niebuszewiti! - Turkmenbasza - 17.08.2016 Przedstawiam się tak, gdyż w naszej jedynej religii kobiety i mężczyźni są w 100% równi. Przybyliśmy tutaj by zapoznać śmietan z bakastoszewem i zasadami kastoszmatu, których przestrzeganie ratuje od zguby i otwiera drogę do krainy Kuszkusz płynącej mlekiem i miodem. Odp: Salam Niebuszewiti! - Piotr Pawel I - 18.08.2016 Z chęcią dowiem się czegokolwiek o kastoszmacie. Jednak - ponieważ śmietana jest mniej zdrowa, bo jednak tłusta - wolałbym określenie "kefirzanie" albo "jogurcianie". Ale lepiej brzmi "maślankici"...
|