Forum Republiki Bialeńskiej
Sondaż na temat gazety - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Sondaż na temat gazety (/thread-6184.html)

Strony: 1 2 3

Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016

Zastanawiam się czy stworzyć bialeński oddział mojej międzynarodowej gazety ''PRAWDA''.
Proszę o udział w sondzie, jak wszyscy wiedzą PRAWDA nie jest kłamliwa i obiektywna, jak wBialenii.

Odp: Sondaż na temat gazety - Hewret von Thorn - 24.08.2016

A dlaczego by nie przenieść siedziby do Bialenii?

Odp: Sondaż na temat gazety - Maciej Kamiński - 24.08.2016

Gdzie jest opcja: "Deportować do Niemiec"?

Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016

(24.08.2016, 21:46:39)Maciej Kamiński link napisał(a):Gdzie jest opcja: "Deportować do Niemiec"?

Zacząłeś brać to za bardzo do siebie Wink .

Poza tym deportacja do Niemiec jest już passe, ja preferuję bardziej kierunki południowe.

Siedziba obecnie jest w Dreamlandzie, bo tam mam obywatelstwo i jestem bardziej doceniana.

Odp: Sondaż na temat gazety - Jan Lubomirski-Dostojewski - 24.08.2016

A gdzie opcja "Nie"?

Odp: Sondaż na temat gazety - Tadeusz Krasnodębski - 24.08.2016

Nie patrząc na Pani historię w Republice (którą co prawda, jako nowicjusz, znam tylko czytając posty) uważam, że gazet nigdy za wiele nawet pomimo dawnych zgrzytów. Smile

(24.08.2016, 21:57:59)Teddy Upperwood link napisał(a):Nie patrząc na Pani historię w Republice (którą co prawda, jako nowicjusz, znam tylko czytając posty) uważam, że gazet nigdy za wiele nawet pomimo dawnych zgrzytów. Smile

Skoro jest Pan nowy to będziemy musieli przejść obfitą rozmowę, w której dowody przemówią same, za tym, że nigdy nie popełniłam żadnego błędu Big Grin .

Odp: Sondaż na temat gazety - Ronon Dex - 24.08.2016

Opcje "TAK" i "NIE MAM ZDANIA". Brakuje opcji "NIE"... czyli kolejna idiotyczna ankieta, mająca (chyba) nabić posty, zrobić trochę "szumu" wokół zakładającego lub bohatera ankiety i realizowana na zasadzie starego, głupiego PRL-owskiego dowcipu o Jasiu, któremu "Pani" zadała w szkole pracę domową pt. "Napisz kto jest Twoim idolem i dlaczego Lenin?"

(24.08.2016, 22:00:12)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):Skoro jest Pan nowy to będziemy musieli przejść obfitą rozmowę, w której dowody przemówią same, za tym, że nigdy nie popełniłam żadnego błędu Big Grin .

Nie jestem pewien, czy chcę drążyć tę sprawę Wink Dawne posty i Pani postawa są dla mnie wystarczające, żeby wyrobić sobie zdanie na temat tamtej sytuacji i Pani osoby. No ale nie o tym tutaj!

(24.08.2016, 22:02:06)Teddy Upperwood link napisał(a):[quote author=Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link=topic=6377.msg57215#msg57215 date=1472068812]
Skoro jest Pan nowy to będziemy musieli przejść obfitą rozmowę, w której dowody przemówią same, za tym, że nigdy nie popełniłam żadnego błędu Big Grin .

Nie jestem pewien, czy chcę drążyć tę sprawę Wink Dawne posty i Pani postawa są dla mnie wystarczające, żeby wyrobić sobie zdanie na temat tamtej sytuacji i Pani osoby. No ale nie o tym tutaj!
[/quote]

Cóż, również powinnam sobie wyrobić już o Panu zdanie, w końcu należy Pan do Wspólnoty Rozwoju, a to bardzo wiele tłumaczy Wink.

A tak ad hoc, to zawsze jestem pełna podziwu wobec Policji, kiedy nie karze nowicjuszy za obrażania wybitnych przedstawicieli Narodu.

(24.08.2016, 22:06:21)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):Cóż, również powinnam sobie wyrobić już o Panu zdanie, w końcu należy Pan do Wspólnoty Rozwoju, a to bardzo wiele tłumaczy Wink.

WR przynajmniej nie jest zwolennikiem dyktatury, w przeciwieństwie do pewnej osoby.

(24.08.2016, 22:06:21)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):A tak ad hoc, to zawsze jestem pełna podziwu wobec Policji, kiedy nie karze nowicjuszy za obrażania wybitnych przedstawicieli Narodu.

Kiedy obraziłem wybitnego przedstawiciela Narodu? W tym wątku rozmawiam jedynie z Panią.

@downdown Wobec tego zakończmy ją, bo przekonałem się, że rozmowa z Panią do niczego nie prowadzi...

A odpowiesz AIDS na moje i Ronona uwagi?

(24.08.2016, 22:08:56)Teddy Upperwood link napisał(a):[quote author=Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link=topic=6377.msg57220#msg57220 date=1472069181]
Cóż, również powinnam sobie wyrobić już o Panu zdanie, w końcu należy Pan do Wspólnoty Rozwoju, a to bardzo wiele tłumaczy Wink.

WR przynajmniej nie jest zwolennikiem dyktatury, w przeciwieństwie do pewnej osoby.

(24.08.2016, 22:06:21)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):A tak ad hoc, to zawsze jestem pełna podziwu wobec Policji, kiedy nie karze nowicjuszy za obrażania wybitnych przedstawicieli Narodu.

Kiedy obraziłem wybitnego przedstawiciela Narodu? W tym wątku rozmawiam jedynie z Panią.
[/quote]

To już wyżyny bezczelności...

Chociaż racja, to moja kompromitacja, że prowadzę jakąkolwiek dyskusję z takim prowokatorem, jak pan.

(24.08.2016, 21:57:37)Jan Lubomirski link napisał(a):A gdzie opcja "Nie"?

A po co? A komu to potrzebne? Smile

Wszystkim tym, którzy są przeciw.

(24.08.2016, 22:13:14)Jan Lubomirski link napisał(a):Wszystkim tym, którzy są przeciw.

Jak widzę, na chwilę obecną nikt przeciwny nie jest .

Ja jestem. Nie wiem, jak Ronon.

Odp: Sondaż na temat gazety - Ronon Dex - 24.08.2016

(24.08.2016, 22:22:42)Jan Lubomirski link napisał(a):Ja jestem. Nie wiem, jak Ronon.
Ja również, ale daj spokój przecież ten temat to żałosny spam... osoby mającej wyraźnie problemy z samą sobą.

Odp: Sondaż na temat gazety - AndrzejSwarzewski - 24.08.2016

Stara, dobra Saszka wróciła. <3 Tęskniłem za Twoją silną osobowością, Aniołku. :*

(24.08.2016, 22:28:59)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Stara, dobra Saszka wróciła. <3 Tęskniłem za Twoją silną osobowością, Aniołku. :*

Ja też kochanie, zresztą chodź na IRC, jak tylko Adaś dokończy coś pisać to musimy pogadać.