![]() |
|
Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy (/thread-6401.html) Strony:
1
2
|
Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Eddard Noqtern - 18.09.2016 Szanowni Bialeńczycy,
[justify]Postanowiłem wystartować w wyborach na Prezydenta Republiki Bialeńskiej. Szerzej swoje motywy, program oraz poszczególne kwestie będę prezentować w najbliższych dniach. W dniu dzisiejszym chciałbym prosić Was o składanie podpisów pod moją kandydaturą celem umożliwienia mi startu w wyborach.[/justify] ![]() Eddard Noqtern - Marszałek Parlamentu, Minister Spraw Zagranicznych
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru!
Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Tadeusz Krasnodębski - 18.09.2016 (-) Teddy Upperwood Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - AndrzejSwarzewski - 18.09.2016 (-) Andrzej Swarzewski. Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Alberto Carlos de Médici y Zep - 18.09.2016 (-) Albert Karol Medycejski i Zep Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Severino Castiglioni - 18.09.2016 (-) Severino Castiglioni-Faradobus Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Bajtuś - 18.09.2016 /-/ Bajtuś Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Fiodor Swirydiuk - 18.09.2016 Niech ktoś to zabije zanim złoży jaja! Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Bajtuś - 18.09.2016 Fiodor ... znowu zaczynasz?? Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Frederick Hufflepuff - 18.09.2016 (-) Frederick Hufflepuff Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Fiodor Swirydiuk - 18.09.2016 (18.09.2016, 21:14:57)Bajtuś link napisał(a):Fiodor ... znowu zaczynasz??Nie, udaję, że wiem, że zniszczycie Bialenię! Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Piotr Pawel I - 18.09.2016 (-) Piotr Paweł I (de Zaym) Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Iwan Pietrow - 18.09.2016 Cytat:W dniu dzisiejszym chciałbym prosić Was o składanie podpisów pod moją kandydaturą To już jutro tow. Kandydat nie będzie nas prosił o złożenie podpisu? ![]() /-/ Iwan Pietrow Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Hewret von Thorn - 18.09.2016 /-/ HF Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Severino Castiglioni - 18.09.2016 (18.09.2016, 21:23:53)Iwan Pietrow link napisał(a):Cytat:W dniu dzisiejszym chciałbym prosić Was o składanie podpisów pod moją kandydaturą Doskonały przykład jak wykładnia stricte literalna prowadzi do omyłek w rozumieniu tekstu.
Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Iwan Pietrow - 18.09.2016 Ależ ja znakomicie rozumiem tekst napisany przez tow. Kandydata! Moja wypowiedź miała charakter małej i nic nie znaczącej zaczepki. Towarzysz chyba zbytnio na siłę próbował wykazać się swą błyskotliwością... Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Severino Castiglioni - 18.09.2016 Wręcz przeciwnie. Po prostu to fajny przykład czegoś, co prawnicy (szczególnie sędziowie administracyjni) robią na co dzień. Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Eddard Noqtern - 18.09.2016 Dziękuję wszystkim za podpisy. 6 wymaganych udało się zebrać już w trochę ponad godzinę. Zachęcam jednak tych, którzy jeszcze się nie podpisali o uczynienie tego, gdyż naprawdę motywuje to do dalszej pracy i działania.
Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Mikołaj Patryk Dostojewski - 19.09.2016 (-)Mikołaj Patryk Dostojewski Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Albert von Metzer - 19.09.2016 (-) Albert von Metzer Odp: Eddard Noqtern na Prezydenta RB - podpisy - Eddard Noqtern - 25.09.2016 Chciałbym poinformować, iż w dniu jutrzejszym zaprezentuje swój program wyborczy.
|