Forum Republiki Bialeńskiej
Lista członków i deklaracje członkowskie - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html)
+--- Dział: Archiwum (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-331.html)
+---- Dział: Archiwum instytucji i partii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-472.html)
+----- Dział: Wolność i Niepodległość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-211.html)
+----- Wątek: Lista członków i deklaracje członkowskie (/thread-6700.html)

Lista członków i deklaracje członkowskie - Tadeusz Krasnodębski - 29.10.2016

Cytat:
[Obrazek: tlEGhcq.png]

AKTUALNA LISTA CZŁONKÓW PARTII
  • Tadeusz Krasnodębski - Przewodniczący Partii

Drodzy,

Serdecznie zachęcamy do wejścia w nasze szeregi. Przypominam, że, zgodnie ze Statutem, "członkiem partii może zostać każdy obywatel Republiki Bialeńskiej popierający program i założenia Wolności i Niepodległości".

Wszystkich zainteresowanych proszę o załączenie w tym miejscu swoich deklaracji członkowskich.

Cytat:
Deklaracja członkowska

Ja niżej podpisany [imię i nazwisko] zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do partii Wolność i Niepodległość. Oświadczam, że zapoznałem się z jej Statutem i decyduję się na jego przestrzeganie oraz zgadzam się z programem i założeniami partii.

[podpis]

Odp: Lista członków i deklaracje członkowskie - Severino Castiglioni - 10.11.2016

Cytat:
Deklaracja członkowska

Ja niżej podpisany, Severino Castiglioni-Faradobus, zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do partii Wolność i Niepodległość. Oświadczam, że zapoznałem się z jej Statutem i decyduję się na jego przestrzeganie oraz zgadzam się z programem i założeniami partii.

Severino Castiglioni-Faradobus

Odp: Lista członków i deklaracje członkowskie - Tadeusz Krasnodębski - 10.11.2016

Witamy w szeregach! Smile

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Iwan Pietrow - 23.12.2016

Ja niżej podpisany Iwan Iwanowicz Pietrow zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do partii Wolność i Niepodległość. Oświadczam, że zapoznałem się z jej Statutem i decyduję się na jego przestrzeganie oraz zgadzam się z programem i założeniami partii.

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Tadeusz Krasnodębski - 23.12.2016

Dzień dobry, Iwanie! Smile

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Wergiliusz Postawny - 23.12.2016

Deklaracja członkowska

Ja niżej podpisany Sławomir von Weiss zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do partii Wolność i Niepodległość. Oświadczam, że zapoznałem się z jej Statutem i decyduję się na jego przestrzeganie oraz zgadzam się z programem i założeniami partii.

Sławomir von Weiss

Arku, nie spełniasz kryteriów przyjęcia do partii zawartych w statucie:

Cytat:1. Członkiem partii może zostać każdy obywatel Republiki Bialeńskiej popierający program i założenia Wolności i Niepodległości.

Jaka szkoda...  :,(

A do kogo się Szanowny Pietrow zwraca per Arku? Czyżby Szanowny Pan miał problemy z widzeniem tak jak Towarzysz Krasnodębski? Big Grin

Z widzeniem raczej wszystko u mnie w porządku - okulary założę i widzę, więc problemem tego bym nie nazwał. Bardziej nie jestem w stanie zmusić się do zaakceptowania Cię w kolejnej już postaci. No i poniekąd nie chcę, abyś stracił świadomość bycia Arkiem przez tak częstą zmianę tożsamości.

Jak ktoś zakłada okulary i nadal czyta pięć jak dziesięć, to znaczy, że ma coś z mózgiem, a nie z oczami. Big Grin

Sławomir von Weiss jest jeden, a że Pan widzi więcej Sławomirów von Weissów niż jeden, to coś jest nie tak w Pańskich rachunkach. Tongue

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Tadeusz Krasnodębski - 23.12.2016

Iwan wszystko już wyjaśnił.

Dalszą dyskusję w tym miejscu uważam za zbędną i proszę Pana o jej zakończenie. Wink

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Iwan Pietrow - 30.01.2017

Uprzejmie proszę o wykreślenie mej osoby z listy członków WiN-u.

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Tadeusz Krasnodębski - 30.01.2017

Szkoda, że nasze drogi się rozchodzą. Dzięki za dotychczasową aktywność!

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Gaudius van der Cathair - 03.02.2017

Proszę o wykreślenie z listy członków partii Wolność i Niepodległość. Nie mam zamiaru być członkiem partii, która nie szanuje decyzji innych narodów i miesza się w ich wewnętrzne sprawy, grożąc użyciem sił zbrojnych. Partia stała się zupełnym przeciwieństwem tego, czym była, kiedy powstawała i kiedy byłem jej współzałożycielem, postępowanie partii stało się kompletnym zaprzeczeniem idei wyrażonych w nazwie partii.

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Tadeusz Krasnodębski - 03.02.2017

Wykreślam więc. Choć decyzję o stanowisku podjąłem z Andrzejem, a nie w ramach obrad wewnątrzpartyjnych.

RE: Lista członków i deklaracje członkowskie - Tadeusz Krasnodębski - 05.03.2017

W związku ze zrzeczeniem się obywatelstwa, Severino musi zostać wykreślony z listy. Sad