Forum Republiki Bialeńskiej
Dzień wieczór - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html)
+---- Wątek: Dzień wieczór (/thread-6844.html)

Strony: 1 2

Dzień wieczór - Wergiliusz Postawny - 15.11.2016

Kłaniam się w pas,

Widzę, że zagościły zmiany na bialeńskich salonach nie wiem czym podyktowane, ale przynajmniej robią furorę wśród nastolatek. Tak rwą, że aż puścić mnie nie mogą.

A tak poza tym, to czym się tu u Was można zająć? Ewentualnie kim. Tongue

RE: Dzień wieczór - Maciej Kamiński - 15.11.2016

Już Cię tu nie ma, Zanik.

RE: Dzień wieczór - Iwan Pietrow - 15.11.2016

Myślałem, Macieju, że nie odstrzelisz go tak szybko...

W przypadku osoby już zbanowanej nie muszę na nic czekać.

RE: Dzień wieczór - Tadeusz Krasnodębski - 15.11.2016

Kim jest ten słynny Zanik?

RE: Dzień wieczór - Piotr Pawel I - 15.11.2016

To jest osoba, która na swoim blogu groziła fizyczna rozprawą w realu ze mną i moją rodziną.
To, co wypisywała w świecie wirtualnym - cóż, tego się nie da opisać, bo Sąd Ludowy by mnie skazał nawet za wykropkowane cytaty...

RE: Dzień wieczór - Hewret von Thorn - 15.11.2016

(15.11.2016, 16:25:41)Piotr Pawel I napisał(a): cóż, tego się nie da opisać, bo  Sąd Ludowy by mnie skazał nawet za wykropkowane cytaty...

Myślę, że każdy wie o czym mowa.

(15.11.2016, 16:25:41)Piotr Pawel I napisał(a): To jest osoba, która na swoim blogu groziła fizyczna rozprawą w realu ze mną i moją rodziną.
To, co wypisywała w świecie wirtualnym - cóż, tego się nie da opisać, bo  Sąd Ludowy by mnie skazał nawet za wykropkowane cytaty...
I w razie potrzeby, cały kluczowy jego artykuł na ten temat leży wciąż zachomikowany na moim komputerze.

RE: Dzień wieczór - Wergiliusz Postawny - 17.11.2016

Bardzo ładne przedstawienie, Kamiński. Chcesz kreować państwo policyjne tak jak te dupki żołędne w Dreamlandzie i Sarmacji? Tak się zastanawiam po co Wam trzy osobne kraje, skoro reprezentujecie jeden nurt polityczny. Big Grin

Bardzo wymowne jest te pytanie o stolicę ZSRR przy rejestracji konta. Big Grin

RE: Dzień wieczór - Hewret von Thorn - 17.11.2016

Cytat:Bardzo wymowne jest te pytanie o stolicę ZSRR przy rejestracji konta.

Jest bardzo skuteczne, boty jeszcze na to nie wpadły.

RE: Dzień wieczór - AndrzejSwarzewski - 17.11.2016

Proszę Pana, został Pan wydalony z kraju i nie ma to nic wspólnego z państwem policyjnym. Oczywiście jeżeli jest Pan zainteresowany powrotem, to można pomyśleć, jakie działania trzeba w tym kierunku podjąć. Jak wiadomo, ja jestem bardzo liberalny w tej kwestii. Ale zakładanie nowych kont na nic się nie zda, wręcz przeciwnie.

RE: Dzień wieczór - Hewret von Thorn - 17.11.2016

(17.11.2016, 15:30:19)AndrzejSwarzewski napisał(a): [...] można pomyśleć, jakie działania trzeba w tym kierunku podjąć. Jak wiadomo, ja jestem bardzo liberalny w tej kwestii.

Na wniosek Prezydenta Parlament musi wyrazić akt łaski większością głosów.

RE: Dzień wieczór - Severino Castiglioni - 17.11.2016

Dlaczego ktoś został zbanowany bez wyroku Sądu? Po to nam Kodeks pisałem? Znowu Policja przekroczyła kompetencje.

Cytat:Proszę Pana, został Pan wydalony z kraju i nie ma to nic wspólnego z państwem policyjnym.

Kto został wydalony? Arkadiusz Karbiak, Paweł Zanik czy inne Wasze wyimaginowane stwory? Jeżeli ten pierwszy, to chciałbym poznać twoje realne nazwisko, Panie Swarzewski. Smile

Nie pamiętam, która z Pańskich tożsamości została wydalona, jednakże oznacza to, że nie może Pan działać w RB pod jakimkolwiek nazwiskiem.
Moje realne nazwisko nie jest tajemnicą, znają je chyba wszyscy Bialeńczycy. Podobnie z resztą jak miejsce zamieszkania. Nie stanowi to dla mnie żadnego problemu. Wink

Cytat:Nie pamiętam, która z Pańskich tożsamości została wydalona, jednakże oznacza to, że nie może Pan działać w RB pod jakimkolwiek nazwiskiem.

Szanowny Panie,

Nie obchodzą mnie kompleksy poszczególnych pryncypałów na tym terytorium, tylko obchodzi mnie fakt totalnego dyletanctwa i degrengolady, które zaprowadzili tu Kamiński i ten chuj Dostojewski.

W chuju mam wymysły Kamińskiego i Dostojewskiego, a przybywam tutaj, aby te kurwy ukrócić, bo za dużo już sobie pozwalają. Smile

Cytat:Moje realne nazwisko nie jest tajemnicą, znają je chyba wszyscy Bialeńczycy. Podobnie z resztą jak miejsce zamieszkania. Nie stanowi to dla mnie żadnego problemu.

To proszę je tutaj wyłożyć publicznie skoro to nie jest tajemnica, bo po moje dane to sięgacie jak rozpieszczone bachory w sklepie, które wszystko chcą z półek jak leci. Smile

A czy mógłby Pan ich ukrócić bez łamania prawa bialeńskiego? 
Proszę bardzo, Piotr Nowicki, miło mi. Wbrew pozorom MGiF nie jest moim klonem. Tongue

Cytat:A czy mógłby Pan ich ukrócić bez łamania prawa bialeńskiego?

To te kurwy nadużywają prawa do eliminacji jednostek, za którymi nie przepadają, a ja mam jeszcze tolerować prawo, które oni spłodzili? W co Pan Prezydent ze mną pogrywa? W ich gierki?

Cytat:Proszę bardzo, Piotr Nowicki, miło mi.

Teraz proszę wydać wyrok banicji na Piotra Nowickiego i usunąć konto Andrzeja Swarzewskiego. Smile

Cytat:To te kurwy nadużywają prawa do eliminacji jednostek, za którymi nie przepadają, a ja mam jeszcze tolerować prawo, które oni spłodzili? W co Pan Prezydent ze mną pogrywa? W ich gierki?
Gdyby przestrzegał Pan przepisów prawa, to nie zostałby Pan wyeliminowany. Za mną też wiele osób nie przepada, niektórzy wręcz mnie nienawidzą, a jakoś wciąż w tym "policyjnym" państwie żyję i nawet wygrałem wybory prezydenckie przy wielkim sprzeciwie pewnych środowisk. Więc wcale ta Bialenia taka totalitarna nie jest. Wink

Cytat:Gdyby przestrzegał Pan przepisów prawa, to nie zostałby Pan wyeliminowany.

Jaki ładny faszysta nam się tu maluje. Wklepać Ci w podpis, Andrzejku, ten znamienity tytuł? Nawet nie musisz na studia się zapisywać. Big Grin

Cytat:Za mną też wiele osób nie przepada, niektórzy wręcz mnie nienawidzą, a jakoś wciąż w tym "policyjnym" państwie żyję i nawet wygrałem wybory prezydenckie przy wielkim sprzeciwie pewnych środowisk. Więc wcale ta Bialenia taka totalitarna nie jest.

Andrzeju, do mnie tego typu bohomazy wysyłasz? Żyjesz w tym "policyjnym" kraiku, bo masz układ z psychopatą, że nie będziesz mu się wpierdalał w robotę.