![]() |
|
Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński (/thread-6862.html) Strony:
1
2
|
Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Severino Castiglioni - 17.11.2016 Witold Gąbczasty został zbanowany przez Macieja Kamińskiego bez wyroku Sądu Ludowego. Znowu nadużył on swoich uprawnień. Zresztą po co to piszę, skoro do tej pory Parlament pewnie nie uchwalił ustawy mogącej wprowadzić w życie art. 36 k.k. i przez to Policja nadal robi co chce. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Karol Medycejski - 17.11.2016 No ja bym jeszcze rozumiał jakby był lipiec i by ci przygrzało pod baniakiem. Ale mamy listopad. Czytałeś Ty w ogóle kiedyś ustawę o Staatspolizei? RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Severino Castiglioni - 17.11.2016 Chodzi Ci o bialeńską ustawę? Wskaż mi podstawę prawną do natychmiastowego banowania. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Karol Medycejski - 17.11.2016 (17.11.2016, 15:57:56)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): Chodzi Ci o bialeńską ustawę? Wskaż mi podstawę prawną do natychmiastowego banowania. Na litość Wandy... Nie, chodzi mi skarlandzką ustawę! :jerycho: To chyba jasne, że chodzi o bialeńską... :/ Cytat:Artykuł 5. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Severino Castiglioni - 17.11.2016 Dobra, ale nie widzę aktu oskarżenia w tej sprawie. Środek zapobiegawczy jest z reguły tymczasowy. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Wergiliusz Postawny - 17.11.2016 Szanowny Panie Medycejski, Ten Wasz porządek publiczny, to już jest przereklamowany, ale Wy nadal go reklamujecie, bo te Wasze ideololo nakazuje spokój, a spokój macie na cmentarzu i tam polecam się Panu i Kamińskiemu wybrać. I mało mnie to obchodzi, czy będziecie żywi czy martwi.
RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Karol Medycejski - 17.11.2016 W nocy miał go pisać? Czy może dzisiaj w szkole/na uczelni/w pracy na kolanie? Opanuj się. Nikt tu nie działa 24/7. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Maciej Kamiński - 17.11.2016 Seweryś, jakbyś jeszcze Ty bywał tu w miarę regularnie, to bym zrozumiał Twoje bezustanne marudzenie na pracę gestapo, ale że się tak bynajmniej nie dzieje, o czym świadczy chociażby odwołanie z wiadomej funkcji - to łaskawie siedź cicho. Nie mam najmniejszego zamiaru na ten czarci pomiot udający usilnie człowieka poświęcać swojego cennego czasu w tygodniu, kiedy to przeważnie forum mam otwarte w tle i jedynie zerkam raz na jakiś czas. Wymienianiem powodów, dla których powinien w dalszym ciągu pozostać wywalony na zbity pysk, jak to drzewiej postanowił Sąd Ludowy, zajmę się, gdy znajdę w weekend chwilę. Czeisz Te? To, plus fakt, że na ten moment panel admina tego forum jest dla mnie sztuką w pełni nową i powyciąganie z niego stosownych danych zajmie mi proporcjonalnie sporo dłużej, niż by to było na SMF. Ale w sumie, właśnie zainspirowałeś mnie do zadania pewnego pytania co do interpretacji przepisów, co byś nie musiał się tak pieklić o prawa mikronacyjnych pyskatych masochistów, takich jak tow. Klepka. Tym również się zajmę w weekend. A teraz przepraszam, muszę znowu wyrzucić kłaki zza pralki. Rzekł Maciuś. Buziaki. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Karol Medycejski - 17.11.2016 W ogóle, to myślę, że powinieneś Wieniek zrzec się dobrowolnie stopnia "doktora habilitowanego" nauk prawnych, bo o prawie to Ty masz chłopie niezbyt wielkie pojęcie... Więc zlituj się na v-światową "nauką", która już i tak na to miano nie zasługuje (i nie zasługiwała nigdy), i nie sprowadzaj jej do poziomu poniżej dna i trzech metrów mułu. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Piotr Pawel I - 17.11.2016 Maciej Kamiński otrzymuje ustanowioną przeze mnie Wielką Nagrodę Króla Hasselandu za Wspaniałe Utrzymywanie Porządku na Forum [ATTACHMENT NOT FOUND] RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Maciej Kamiński - 17.11.2016 O, dziękuję. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Wergiliusz Postawny - 17.11.2016 Cytat:W ogóle, to myślę, że powinieneś Wieniek zrzec się dobrowolnie stopnia "doktora habilitowanego" nauk prawnych, bo o prawie to Ty masz chłopie niezbyt wielkie pojęcie... Więc zlituj się na v-światową "nauką", która już i tak na to miano nie zasługuje (i nie zasługiwała nigdy), i nie sprowadzaj jej do poziomu poniżej dna i trzech metrów mułu. Medycejski, nie podskakuj tak, tylko jestem ciekaw jak udowodnisz niepoczytalność osoby, która Cię oskarżyła. ![]() Medale od kościńskiej kostuchy dla Kamińskiego też są bardzo wymowne. ![]() Brawo Panowie. Proszę o więcej. ![]() Pamiętaj Medycejski, czekam na pozew do realnego sądu, że obrażam Karolka Medycejskiego.
RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Karol Medycejski - 17.11.2016 Myślę, że jak w końcu od kogoś w gong dostaniesz, to obędzie się bez pozwu. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Severino Castiglioni - 17.11.2016 (17.11.2016, 16:54:30)Karol Medycejski napisał(a): W ogóle, to myślę, że powinieneś Wieniek zrzec się dobrowolnie stopnia "doktora habilitowanego" nauk prawnych, bo o prawie ŕto Ty masz chłopie niezbyt wielkie pojęcie... Więc zlituj się na v-światową "nauką", która już i tak na to miano nie zasługuje (i nie zasługiwała nigdy), i nie sprowadzaj jej do poziomu poniżej dna i trzech metrów mułu. Przyszedłbyś do mnie na ćwiczenia to prędzej z płaczem byś wyszedł niż z wyższą oceną nad 3. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Alberto Carlos de Médici y Zep - 17.11.2016 (17.11.2016, 21:02:16)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): Przyszedłbyś do mnie na ćwiczenia to prędzej z płaczem byś wyszedł niż z wyższą oceną nad 3.Z czego i, na którym wydziale? Chętnie wpadnę, jeśli USOS (czy jak mu tam) pozwoli. ^^, RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Karol Medycejski - 17.11.2016 Chłopie, naprawdę - powiedziałbym, że mi ręce opadają, gdyby mi już dawno nie opadły. Dla dobra oczu wszystkich obecnych na tym forum przestań już się pogrążać. A jeśli to do ciebie nie przemawia, to chociaż przestań psuć tę resztkę pozytywnej opinii o doktorantach swojej realnej uczelni. PS i serio szczerze współczuję studentom, o ile jacyś mieli nieszczęście na ciebie trafić, bo po tym co do tej pory zaprezentowałeś tutaj, to nie mogą mieć oni żadnej ekspektatywy co do tego, że nauczą się czegokolwiek. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Maciej Kamiński - 17.11.2016 Dobra, kończymy wjazdy na siebie z odwołaniami do reala, shall we? RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Severino Castiglioni - 18.11.2016 (17.11.2016, 22:22:54)Karol Medycejski napisał(a): Chłopie, naprawdę - powiedziałbym, że mi ręce opadają, gdyby mi już dawno nie opadły. Dla dobra oczu wszystkich obecnych na tym forum przestań już się pogrążać. A jeśli to do ciebie nie przemawia, to chociaż przestań psuć tę resztkę pozytywnej opinii o doktorantach swojej realnej uczelni. O wielki zajebisty prawniku z Warszafki przed którego spotkaniem na sali sądowej większość palestry sra ze strachu w gacie, pozwól że udam się do ciebie na korepetycje. Kozak z ciebie w necie Karolu i tyle. RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Wergiliusz Postawny - 18.11.2016 (17.11.2016, 22:22:54)Karol Medycejski napisał(a): Chłopie, naprawdę - powiedziałbym, że mi ręce opadają, gdyby mi już dawno nie opadły. Dla dobra oczu wszystkich obecnych na tym forum przestań już się pogrążać. A jeśli to do ciebie nie przemawia, to chociaż przestań psuć tę resztkę pozytywnej opinii o doktorantach swojej realnej uczelni. Mówiłem już, że nie przepadam za prawniczynami? ![]() To takie dziewczynki, którym wystarczy zapłacić. : Od prostytutek się niczym nie różnią - dupy dają, obciągają i tańce w strojach przed sądem wyczyniają. : Jakość usług oczywiście różna, ale jak widać na zamieszczonym obrazku, to Karolek Medycejski zna materię od podszewki. Kiedy Szanowny otwiera swój burdel w Bialeni, bo ja w odróżnieniu do takiego kmiota jak Ty pomagałem innym z radzeniem sobie w trudnych sytuacjach prawnych i otworzyłem kancelarię, a Ty umiesz tylko się wymądrzać. Do burdelu marsz i niech Cię nauczą fachu, dziewczynko. Od dzisiaj jesteś Karolinką, bo popadasz w zbyt częste okresy.
RE: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Maciej Kamiński - Maciej Kamiński - 21.11.2016 Zanim Seweryś zapyta - nie ja łączyłem konta, i moje bany nie są aktywne, ale rozpoczęcie dalszego pastwienia się nad tą małą cholerą zacznie się z opóźnieniem. |