![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html) +---- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6868.html) |
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 17.11.2016 Witam w następnej kadencji. Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! I, ponownie bez zbędnych ceregieli, rozpoczynamy trzydniowe zgłaszanie kandydatów na Marszałka. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 17.11.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Hewret von Thorn - 17.11.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Andrzeju Swarzewski! Zgłaszam własną osobę do bycia Marszałkiem Parlamentu. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 17.11.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Iwan Pietrow - 18.11.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! Pragnę zgłosić Szanownego Tadeusza. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Hewret von Thorn - 18.11.2016 Po namyśle wycofuję swoją kandydaturę i popieram zgłoszenie Tadeusza. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Gaudius van der Cathair - 18.11.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 18.11.2016 Bardzo dziękuję za zaufanie, ale niestety jestem zmuszony odmówić. Grudzień zapowiada się u mnie jako miesiąc dość aktywny i prawdopodobnie nie będę miał czasu wypełniać obowiązki Marszałka. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Mikołaj Patryk Dostojewski - 18.11.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Hewret von Thorn - 18.11.2016 To jednak pozostaję przy tym, że zgłaszam własną kandydaturę. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 20.11.2016 Maćku, chyba już nikt się nie zgłosi.
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Hewret von Thorn - 21.11.2016 Czyżby 3 dzień minął wczoraj? RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 21.11.2016 Ano minął. Czas na otwarcie był podczas uroczystości. Wzięło i się zapomniało. Parlamentowi się na szczęście nie pali do pracy. Na to otwieram głosowanie. Jeden kandydat, głosy ZA, PRZECIW lub WSTRZYMUJĄCE. ZA Hewretem. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Hewret von Thorn - 21.11.2016 Za siebie
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 21.11.2016 Za.
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Iwan Pietrow - 21.11.2016 Również głosuję ZA. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Mikołaj Patryk Dostojewski - 21.11.2016 ZA RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 21.11.2016 Za. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Gaudius van der Cathair - 22.11.2016 Za RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 22.11.2016 Zamykam głosowanie (i podpisuję stosowną uchwałę). Hewret wygrywa jednogłośnie. |