![]() |
|
Fabularyzacja Policji Krajowej - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Policja Krajowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-560.html) +--- Wątek: Fabularyzacja Policji Krajowej (/thread-6974.html) |
Fabularyzacja Policji Krajowej - Severino Castiglioni - 03.12.2016 Drodzy Funkcjonariusze! Czy posiadacie pomysły na fabularyzację PK w takim stopniu jakim dokonało tego wojsko? Jakie jednostki moglibyśmy powołać i w jaki sposób je opisać? Czy jesteście gotowi objąć dowodzenie nad wybraną jednostką i dokonać jej opisu? Mój stan zdrowia ze względu na zaawansowaną realiozę nie pozwala na rozwinięcie skrzydeł w tej działalności. Oczywiście nie tylko policjanci mogą się wypowiedzieć. RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - AndrzejSwarzewski - 03.12.2016 Proponuję powołać Policję Myśli w ramach Policji Krajowej.
RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Severino Castiglioni - 03.12.2016 (03.12.2016, 21:48:23)AndrzejSwarzewski napisał(a): Proponuję powołać Policję Myśli w ramach Policji Krajowej. Ok, to do Macieja. Macieju, zajmiesz się tym? RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - AndrzejSwarzewski - 03.12.2016 A ja mogę pomóc w utworzeniu listy myślozbrodni. RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Severino Castiglioni - 03.12.2016 I jeszcze powołaj Ministerstwo Miłości, Ministerstwo Prawdy itp. A tak na serio to drogówka mogłaby fajnie wypaść w opisie. RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - AndrzejSwarzewski - 03.12.2016 To wcale nie jest taki zły pomysł. I ten klimat nawet by do Bialenii pasował, więc serio to przemyślę.
RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Maciej Kamiński - 04.12.2016 Na ile przekupni mają być funkcjonariusze drogówki? RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Severino Castiglioni - 04.12.2016 Ale poważnie Panowie. Naprawdę nie warto próbować tej fabularyzacji? RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Tadeusz Krasnodębski - 04.12.2016 Moim zdaniem zdecydowanie warto.
RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - AndrzejSwarzewski - 05.12.2016 Również uważam, że warto, ale niech to będzie ciekawe, a nie takie nudne, że nikt poza autorem tego nie przeczyta. Drogówka, policja polityczna, itd. mogą być ciekawe.
RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Hewret von Thorn - 05.12.2016 @"AndrzejSwarzewski" to kiedy zmienisz nazwy ministerstw na "pokoju", "prawdy", "miłości" i "obfitości"?
RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Wergiliusz Postawny - 19.12.2016 Eh... Pomysł ciekawy, a niektóre jednostki jak zwykle umieją tylko wyśmiać. Istota fabularyzacji polega na kreacji historyjek zmyślonych z udziałem odpowiednich bohaterów, a także faktycznych postaci w Bialenii zamieszkałych. Jak dostanę obywatelstwo, to coś w tym zakresie rozruszam.
RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Maciej Kamiński - 19.12.2016 A kto tu niby coś wyśmiewa? RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Wergiliusz Postawny - 19.12.2016 Jak chcesz, to mogę być policjantem wyśmiewającym się z twoich występków, ale nie bój żaby. Nie pójdziesz siedzieć.
RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Thomas von Lisendorff - 19.12.2016 Mogę spróbować i zająć się jednostkami o ile Prezes pozwoli. RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Karol Medycejski - 19.12.2016 Proponuję aby Pan Weiss został Prezesem Staatspolizei. Z różnych względów wydaje się być idealnym kandydatem. RE: Fabularyzacja Policji Krajowej - Sheldon Anszlus Lovelace - 16.11.2017 Odświeżam wątek. W związku z rozwijaniem planu na gospodarkę to nie do pomyślenia aby policja nic nie robiła a dostawała wypłaty za rangę. Taka fabularyzacja byłaby Ciekawa. |