Forum Republiki Bialeńskiej
Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Administracja samorządowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-5.html)
+--- Dział: Rzesza Bialeńska (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-551.html)
+---- Dział: Lew Wolnogradu (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-522.html)
+---- Wątek: Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych (/thread-7156.html)

Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych - Tadeusz Krasnodębski - 16.01.2017

Cytat:
[Obrazek: vdUQ0qe.png]

Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych
Wolnograd, 16.01.2017 r.

Szanowny Lwie Wolnogradu,

Na podstawie art. 2. ust. 2. Ustawy o szlachcicach aktywnych z dnia 11 stycznia 2017 r. zwracam się z prośbą o wpisanie mnie na listę szlachciców aktywnych.

Z wyrazami szacunku,
(-) Tadeusz Krasnodębski

RE: Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych - Maciej Kamiński - 17.01.2017

Cytat:

Wolnograd, 17.01.2017 r.

Kochany Następco Lwa Sapiehy,

Na podstawie art. 2. ust. 2. Ustawy o szlachcicach aktywnych z dnia 11 stycznia 2017 r. zwracam się z prośbą o wpisanie mnie na listę szlachciców aktywnych.

Buziaki,

(-) Maciej Kamiński

RE: Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych - AndrzejSwarzewski - 17.01.2017

Cytat:

Bengazi, 17.01.2017 r.

Drogi Lwie,

Z wyrazami estymy,

(-) Andrzej Swarzewski

RE: Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych - Severino Castiglioni - 19.01.2017

Wolnograd, 19.01.2017 r.
Szanowny Lwie Wolnogradu,
Z wyrazami szacunku,
(-) Severino Castiglioni-Faradobus

RE: Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych - Thomas von Lisendorff - 19.01.2017

Wolnograd, 19.01.2017 r.
Ekscelencjo Lwie Wolnogradu,
Z wyrazami szacunku,
/-/Tomasz Cyryl Dostojewski

RE: Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych - Hewret von Thorn - 21.01.2017

Wpiszę wszystkich niebawem.

RE: Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych - Ametyst Faradobus - 25.01.2017

Cytat:

Wolnograd, 25 I 2017 r.

Towarzyszu Lwie Wolnogradu,

Z wyrazami estymy,,
[Obrazek: ametystsygn.png]

RE: Wniosek o wpis na listę szlachciców aktywnych - Hewret von Thorn - 27.01.2017

Po zweryfikowaniu wniosków, przyjmuję wszystkie.
Stwierdzam, że wszystkie osoby ubiegające się o status "aktywnego szlachcica", tj. wpis na listę szlachciców aktywnych posiadają ów status.

RE: Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych - Gaudius van der Cathair - 21.08.2017

Cytat:

Wolnograd, 21 sierpnia 2017 r.

Wielce Szanowny Lwie Wolnogradu,

Z wyrazami najwyższej estymy,
(-) Gaudius van der Cathair

RE: Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych - Gaudius van der Cathair - 04.09.2017

Przypominam się.

RE: Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych - Ametyst Faradobus - 04.09.2017

@"Taddeo Lorenzo de Medici y Zep"

RE: Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych - Tadeusz Krasnodębski - 04.09.2017

A sorrunia, nie zauważyłem posta. Po południu wszystkich wszędzie zapiszę i w ogóle.

RE: Wnioski o wpis na listę szlachciców aktywnych - Kamil Maciejewski - 01.11.2017

Wolnograd, 1 listopada 2017 r.

Szacowny Lwie Eddardzie Noqternie!

Na podstawie art. 2. ust. 2. Ustawy o szlachcicach aktywnych z dnia 11 stycznia 2017 r. wnioskuję o przyjęcie mnie do grona szlachciców aktywnych.

Z wyrazami szacunku,
Kamil Maciejewski.