![]() |
|
Czy wy jesteście ślepi? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Czy wy jesteście ślepi? (/thread-7303.html) Strony:
1
2
|
Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 16.02.2017 Od dawna informowałam, że Hasseland nie ma względem nas dobrych intencji. Właśnie przy bierności większej części Bialeńczyków i przy pomocy takich osób jak Castigolini Hasselandczycy na czele z Iwanem wprowadzają ludzi z tego Kraju! Najpierw przejęli Mikołaja, teraz Tomasza (żeby wspomnieć tylko ich). Uważam, że sprawa Brodrii jest tylko zasłoną dymną. Tu chodzi o coś więcej... Na koniec pragnę dodać, że przykro mi iż każdy mój wybryk był surowo punktowany, a jawna destrukcja państwa napędzana przez Iwana nie spotyka żadnego oporu, tylko mój, Andrzeja i Prezydenta. Wszyscy już sprzedali się? Czy to państwo jeszcze istnieje? Czy stało się już atrapą? Spójrzcie jak nasi obywatele, u nas obecni od czasu do czasu, są aktywni na Forum Hasselandu. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Eddard Noqtern - 17.02.2017 Na pytanie z tematu odpowiem cytatem: Cytat:źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 O Twoim Eddardzie udziale w tym procederze (dzisiejszym) na razie nie wspominam.
RE: Czy wy jesteście ślepi? - Severino Castiglioni - 17.02.2017 Po co jeszcze mieszasz? Żeby większą awanturę robić? Wszyscy dla dobra kraju zrezygnowali ze swoich ambicji, a Ty nadal wariujesz. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 Hahaha wszyscy zrezygnowali z ambicji.... Właśnie za niedługo dowiemy się o co chodzi i jakie ty masz z tego profity. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Severino Castiglioni - 17.02.2017 Yyy? Żadne. Ja już wszystko osiągnąłem, co chciałem w mikroświecie i jestem tu dla zabawy. Niczego nie potrzebuje. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 Więc skoro laskawie przyznajesz, że jesteś tu dla zabawy, to czy możesz już przestać bawić się moim kosztem??? RE: Czy wy jesteście ślepi? - Severino Castiglioni - 17.02.2017 Niczyim kosztem się nie bawię. Staram się być obiektywny i jako Prałat Bałmucji pomóc wyjść z kryzysu. Dla dobra Brodrii jest nim uznanie Carstwa będącego członkiem Amicity. Skoro nawet Tomasz to zrobił. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 Ale kręcisz. Widać, że daleko ci do faceta. Zamiast kręcić, z honorem mógłbyś powiedzieć prawdę. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Severino Castiglioni - 17.02.2017 O czym ty mówisz. To już przestaje być zabawne, a poważne nigdy nie było. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 To powiedz mi, skąd nagle zmiana twojego stanowiska? Jeszcze wczoraj Iwan działał nielegalnie, a dziś jest cacy??? RE: Czy wy jesteście ślepi? - Severino Castiglioni - 17.02.2017 Nadal to jest nielegalne, ale w polityce nie wszystko da się zrobić legalnie. Szczególnie w kwestiach międzynarodowych. Iwan ma poparcie wszystkich obywateli i sprawuje władzę nad terytorium. Uznanie jego kończy konflilt. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 Kłamiesz i manipulujesz. MOJEGO POPARCIA NIE MA. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Severino Castiglioni - 17.02.2017 Masz obywatelstwo Brodrii? RE: Czy wy jesteście ślepi? - Iwan Pietrow - 17.02.2017 Aleksandra nie ma brodryjskiego obywatelstwa - straciła je już dawno temu. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie, aby obywatelstwo uzyskala; wystarczy tylko, że uspokoi się i zacznie działać dla dobra carskiej Brodrii. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 Pokaz mi kiedy straciłam obywatelstwo BRODRYJSKIE. Odpowiedź: Nigdy. RE: Czy wy jesteście ślepi? - AndrzejSwarzewski - 17.02.2017 Aleksandra ma oczywiście rację i inteligentniejsi z was zdają sobie z tego sprawę. Ale ja swoją aktywność zakończyłem. Jeśli ten naród dąży do autodestrukcji, to niech sobie dalej idzie tym torem. Ja już swoje zrobiłem. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Aleksandra Dostojewska - 17.02.2017 Andrzej, zostań. Razem będziemy w stanie odwrócić to co się dzieje. To co zrobił Iwan pod skrzydłami Castiglioni-Faradobusa to przemyślana i zaplanowana akcja. RE: Czy wy jesteście ślepi? - Severino Castiglioni - 17.02.2017 Zniesławiasz mnie, bo wiesz, że nie działa Sąd. RE: Czy wy jesteście ślepi? - AndrzejSwarzewski - 17.02.2017 Lepiej pobawmy się we własnym gronie, które trzyma jakikolwiek poziom, Aleksandro. :* |