![]() |
|
Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja (/thread-7395.html) |
Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Hewret von Thorn - 04.03.2017 Szanowni Bialeńczycy! Z dniem dzisiejszym zrzekam się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej oraz rezygnuję ze stanowiska p.o Dowódcy SZ RB. Również proszę, aby przyszły dowódca SZ RB przeniósł mnie w stan spoczynku. Powodem mojej decyzji jest emigracja do innego kraju. W Bialenii będę się udzielać wyłącznie w kwestiach technicznych. Pozdrawiam RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Aleksandra Dostojewska - 04.03.2017 Co to za kraj, jeśli można wiedzieć? RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Thomas von Lisendorff - 04.03.2017 Statek tonie ..... RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Maciej Kamiński - 05.03.2017 Bez komentarza. RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - AndrzejSwarzewski - 05.03.2017 (04.03.2017, 21:01:04)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Co to za kraj, jeśli można wiedzieć?Patrząc po lajkach, możesz się domyślić, Aleksandro. Ja również powstrzymam się od komentarza, chociaż przychodzi mi to z trudem. RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 05.03.2017 Hassenland świadomie lub nieświadomie niszczy Bialenie. RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Aleksandra Dostojewska - 05.03.2017 (05.03.2017, 17:21:38)Akrypa Rabotowicz von Primisz napisał(a): Hassenland świadomie lub nieświadomie niszczy Bialenie. Chyba nikt nie wierzy w to, że nieświadomie... RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 05.03.2017 Ja myślę, że Eddard z Królem Seniorem nie siedzą w domu i: "bła ha ha Bialenia będzie zniszczona błe hłe hłe". RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Tadeusz Krasnodębski - 05.03.2017 (05.03.2017, 19:26:57)Akrypa Rabotowicz von Primisz napisał(a): Ja myślę, że Eddard z Królem Seniorem nie siedzą w domu i: "bła ha ha Bialenia będzie zniszczona błe hłe hłe". No to źle myślisz xd RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Aleksandra Dostojewska - 05.03.2017 Król Hasselandu wielokrotnie razy już udowodnił, że zaufać mu nie można. Choć w porównaniu z Eddardem jakieś standardy zachowuje. RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - AndrzejSwarzewski - 05.03.2017 (05.03.2017, 19:49:01)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Król Hasselandu wielokrotnie razy już udowodnił, że zaufać mu nie można. Choć w porównaniu z Eddardem jakieś standardy zachowuje.Bo mniej się wypowiada. RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Eddard Noqtern - 05.03.2017 Polecam artykuł w GH. Może przejrzycie na oczy kto rzeczywiście działa naprzeciw innym. https://gazetahasseladzka.wordpress.com/2017/03/05/tadeusz-krasnodebski-prawdziwy-bialenczyk/ RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - AndrzejSwarzewski - 05.03.2017 Wolna Polska i Tajne Archiwum Watykańskie w jednym. XD RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Tadeusz Krasnodębski - 05.03.2017 O Jezu. Porównania do wrogiego agenta nie spodziewałem się kompletnie, choć po Hasselandczykach spodziewać można się naprawdę wszystkiego. Jestem zaszczycony, czy coś. A na poważnie - GH to teraz takie TVP czy TVN, z obiektywnością nie ma nic wspólnego. Choć patrząc na porównania do agentów, może jednak TV Republika. Nieistotne, uśmiechnąłem się szeroko, zniesmaczony w głębi duszy Waszą głupotą...
RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Aleksandra Dostojewska - 05.03.2017 Myślałam, że moja propaganda w "Naszym Imperium" była przesadą, ale GH przebiło wszystkie standardy. RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Eddard Noqtern - 05.03.2017 Może i brzmi to jak propaganda, czy coś takiego, ale zgadzam się z ideą Iwana. Na początku nie wierzyłem, że to może być prawda, ale jak można tak jawnie niszczyć państwo? A w mikronacjach wszystko jest możliwe... Wystarczy spojrzeć na Al Rajn. RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - AndrzejSwarzewski - 05.03.2017 Przestań już jątrzyć. Czekam tylko aż przeczytam w Gazecie Hasselandzkiej, że stworzyłem Republikę tylko po to, żeby ją zniszczyć. ^^ RE: Zrzeczenie się obywatelstwa oraz rezygnacja - Maciej Kamiński - 05.03.2017 Em, to akurat wiemy od trzech lat (żart na poprawę nastroju). |