Forum Republiki Bialeńskiej
Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html)
+--- Wątek: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii (/thread-7435.html)

Strony: 1 2

Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 12.03.2017

Witam Serdecznie .
Przybywam do wa jako członek Rady Rewizyjnej MUP.
Od dłuższego czasu zaobserwowaliśmy bardzo niski poziom gry waszej reprezentacji w x11. Głównym powodem jest nieaktywny selekcjoner kadry Bialenii. Obecny selekcjoner ost raz odwiedził kadrę 19 lutego  2017 roku a więc dawno .  Jeżeli macie możliwość proszę o zmianę selekcjonera lub wezwanie obecnego do zwiększenia aktywności w x11. 

Pozdrawiam.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 12.03.2017

Kto jest selekcjonerem?

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 12.03.2017

Iwan Pietrov.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 12.03.2017

To wiele wyjaśnia. Będziemy musieli znaleźć nowego selekcjonera.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 12.03.2017

Przypomnę tylko że zgodnie z Art. 4 Statutu Rady Menedżerów BZS Selekcjonera Reprezentacji wybiera ów Rada z pośród siebie na trzy miesięczna kadencję .

Cytat:Art. 4
Rada Menedżerów wybiera z pośród członków Rady :
a) Przewodniczącego Rady Menedżerów w dziedzinie Ligi Bialeńskiej,
b) Selekcjonera Reprezentacji Narodowej Bialenii,
c) Delegata Głównego oraz Pomocniczego Bialenii przy Mikroświatowej Unii Piłkarskiej.
d) Prezesa BZS.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 12.03.2017

Krótka piłka (hehe), kochani rodacy - kto z aktywnych trenerów jest zainteresowany, o ile w ogóle ktoś taki jest?

Las rąk .

No jak nikt się nie zgłosi, to ja mogę, ale jestem beznadziejnym menedżerem.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Aleksandra Dostojewska - 12.03.2017

(12.03.2017, 21:47:35)AndrzejSwarzewski napisał(a): No jak nikt się nie zgłosi, to ja mogę, ale jestem beznadziejnym menedżerem.

Będziesz najlepszym. <3

Obawiam się, że jedynymi zwycięstwami, które będą odnosił będą moralne zwycięstwa. Big Grin Może jednak ktoś lepszy się zgłosi? ^^

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 12.03.2017

Po maju mogę ja Cię zastąpić.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 13.03.2017

A teraz nie znalazłbyś troszku czasu? Przecież to nie wymaga żadnej dużej aktywności. Wink

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 13.03.2017

Nie sądzę. Nie znajduję go zbyt nawet na własną drużynę.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 17.03.2017

Szanowni jak idzie powołanie nowego selekcjonera ?

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 17.03.2017

Wobec braku innych chętnych, ja zajmę to stanowisko.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Hewret von Thorn - 07.04.2017

I jak tam Liga Bialeńska? Dycha, czy totalnie zaniedbana?
I jak reprezentacja Bialenii? Zajmuje ostatnie miejsce w tabeli?

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Michaelus - 19.04.2017

Szanowni Towarzysze Członkowie Bialeńskiego Związku Sportowego,

Jestem aktualnym Prezydentem Mikroświatowej Unii Piłkarskiej i chciałbym zaapelować o szybsze wybranie aktywnego selekcjonera. Na początku maja startuje V-Mundial, a obecniew systemie xperteleven reprezentacja Bialenii nie posiada żadnego menadżera. Oznacza to, że po losowaniu grup aktualna reprezentacja Bialeni po prostu zniknie z systemu (i niestety MUP nie będzie mogło nic z tym zrobić.

Pozdrawiam,
Michał Michaelus
Prezydent Mikroświatowej Unii Piłkarskiej

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Ametyst Faradobus - 19.04.2017

Boję się awatara przedmówcy.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 19.04.2017

Wybór jest dokonany, kwestią pozostaje jedynie przejęcie stanowiska...

Jeżeli coś nie wypali, to mogę to wziąć przed maturami, ale uprzedzam, że czasu na granie nie znajdę.

RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Michaelus - 21.04.2017

Bardzo proszę nowego selekcjonera o niezwłoczne przejęcie reprezentacji w Lidze MUP http://www.xperteleven.com/?lid=112748 korzystając z konta, na którym prowadzona jest także drużyna klubowa.

Za około tydzień nastąpi losowanie V-Mundialu i system niestety automatycznie eliminuje drużyny bez menadżerów (sytuacja nieodwracalna).

(19.04.2017, 20:00:19)Ametyst Faradobus napisał(a): Boję się awatara przedmówcy.

System losowo przydzielił akurat taki. Nie wybierałem żadnego.