![]() |
|
Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html) +--- Wątek: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii (/thread-7435.html) Strony:
1
2
|
Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 12.03.2017 Witam Serdecznie . Przybywam do wa jako członek Rady Rewizyjnej MUP. Od dłuższego czasu zaobserwowaliśmy bardzo niski poziom gry waszej reprezentacji w x11. Głównym powodem jest nieaktywny selekcjoner kadry Bialenii. Obecny selekcjoner ost raz odwiedził kadrę 19 lutego 2017 roku a więc dawno . Jeżeli macie możliwość proszę o zmianę selekcjonera lub wezwanie obecnego do zwiększenia aktywności w x11. Pozdrawiam. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 12.03.2017 Kto jest selekcjonerem? RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 12.03.2017 Iwan Pietrov. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 12.03.2017 To wiele wyjaśnia. Będziemy musieli znaleźć nowego selekcjonera. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 12.03.2017 Przypomnę tylko że zgodnie z Art. 4 Statutu Rady Menedżerów BZS Selekcjonera Reprezentacji wybiera ów Rada z pośród siebie na trzy miesięczna kadencję . Cytat:Art. 4 RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 12.03.2017 Krótka piłka (hehe), kochani rodacy - kto z aktywnych trenerów jest zainteresowany, o ile w ogóle ktoś taki jest? RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 12.03.2017 Las rąk . RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 12.03.2017 No jak nikt się nie zgłosi, to ja mogę, ale jestem beznadziejnym menedżerem. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Aleksandra Dostojewska - 12.03.2017 (12.03.2017, 21:47:35)AndrzejSwarzewski napisał(a): No jak nikt się nie zgłosi, to ja mogę, ale jestem beznadziejnym menedżerem. Będziesz najlepszym. <3 RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 12.03.2017 Obawiam się, że jedynymi zwycięstwami, które będą odnosił będą moralne zwycięstwa. Może jednak ktoś lepszy się zgłosi? ^^
RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 12.03.2017 Po maju mogę ja Cię zastąpić. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 13.03.2017 A teraz nie znalazłbyś troszku czasu? Przecież to nie wymaga żadnej dużej aktywności.
RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 13.03.2017 Nie sądzę. Nie znajduję go zbyt nawet na własną drużynę. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Thomas von Lisendorff - 17.03.2017 Szanowni jak idzie powołanie nowego selekcjonera ? RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - AndrzejSwarzewski - 17.03.2017 Wobec braku innych chętnych, ja zajmę to stanowisko. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Hewret von Thorn - 07.04.2017 I jak tam Liga Bialeńska? Dycha, czy totalnie zaniedbana? I jak reprezentacja Bialenii? Zajmuje ostatnie miejsce w tabeli? RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Michaelus - 19.04.2017 Szanowni Towarzysze Członkowie Bialeńskiego Związku Sportowego, Jestem aktualnym Prezydentem Mikroświatowej Unii Piłkarskiej i chciałbym zaapelować o szybsze wybranie aktywnego selekcjonera. Na początku maja startuje V-Mundial, a obecniew systemie xperteleven reprezentacja Bialenii nie posiada żadnego menadżera. Oznacza to, że po losowaniu grup aktualna reprezentacja Bialeni po prostu zniknie z systemu (i niestety MUP nie będzie mogło nic z tym zrobić. Pozdrawiam, Michał Michaelus Prezydent Mikroświatowej Unii Piłkarskiej RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Ametyst Faradobus - 19.04.2017 Boję się awatara przedmówcy. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Maciej Kamiński - 19.04.2017 Wybór jest dokonany, kwestią pozostaje jedynie przejęcie stanowiska... Jeżeli coś nie wypali, to mogę to wziąć przed maturami, ale uprzedzam, że czasu na granie nie znajdę. RE: Nieaktywny Selekcjoner Reprezentacji Bialenii - Michaelus - 21.04.2017 Bardzo proszę nowego selekcjonera o niezwłoczne przejęcie reprezentacji w Lidze MUP http://www.xperteleven.com/?lid=112748 korzystając z konta, na którym prowadzona jest także drużyna klubowa. Za około tydzień nastąpi losowanie V-Mundialu i system niestety automatycznie eliminuje drużyny bez menadżerów (sytuacja nieodwracalna). (19.04.2017, 20:00:19)Ametyst Faradobus napisał(a): Boję się awatara przedmówcy. System losowo przydzielił akurat taki. Nie wybierałem żadnego. |