![]() |
|
Do Narodu. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Do Narodu. (/thread-7480.html) |
Do Narodu. - Aleksandra Dostojewska - 26.03.2017 Rodacy! Kryzys, który trapi nasze Państwo, pora już zakończyć! Jako Prezydent, zdaję sobie sprawę, że każda osoba chętna do pracy i budowania dobra narodowego, jest dzisiaj pożądana, jak nigdy przedtem. Dlatego zwracam się do Was, Obywatele z zapytaniem: kto z Was będzie w najbliższym czasie aktywny, a także kto jest chętny do objęcia tek ministerialnych? Z racji deficytu, postanowiłam, ze powołam jedynie dwóch ministrów: Spraw Zagranicznych i Spraw Wewnętrznych. Ponadto, w najbliższym czasie przedstawię specjalny PAKIET AKTYWNOŚCIOWY, który będzie miał na celu zmotywowanie Obywateli do uczestnictwa w życiu państwa. RE: Do Narodu. - Ametyst Faradobus - 27.03.2017 Mogę wziąć się za MSW. RE: Do Narodu. - Aleksandra Dostojewska - 27.03.2017 (27.03.2017, 15:46:50)Ametyst Faradobus napisał(a): Mogę wziąć się za MSW. Dobrze, dziękuję za zgłoszenie. Oczekuję jeszcze na kandydata do MSZ. RE: Do Narodu. - Ametyst Faradobus - 03.04.2017 Wycofuję swoją ofertę. Nie mam zamiaru pracować w rządzie kierowanym tak nierozważnie. RE: Do Narodu. - Aleksandra Dostojewska - 03.04.2017 (03.04.2017, 23:34:07)Ametyst Faradobus napisał(a): Wycofuję swoją ofertę. Nie mam zamiaru pracować w rządzie kierowanym tak nierozważnie. Celowo wstrzymywałam się z powołaniem tak ograniczonej osoby, jak pan. RE: Do Narodu. - Tadeusz Krasnodębski - 03.04.2017 (03.04.2017, 23:35:35)Aleksandra Dostojewska napisał(a):(03.04.2017, 23:34:07)Ametyst Faradobus napisał(a): Wycofuję swoją ofertę. Nie mam zamiaru pracować w rządzie kierowanym tak nierozważnie.
RE: Do Narodu. - Ametyst Faradobus - 03.04.2017 https://www.youtube.com/watch?v=RiiafmmqWHE RE: Do Narodu. - Maciej Kamiński - 03.04.2017 No baaaaa... Tak przypominam, ostatnio pod koniec rządów dostałaś kopniaka na pożegnanie w referendum od 83% Bialeńczyków. Powody mieli. Po czorta je od nowa przywołujesz z tak mizernego powodu, jak chęć pociśnięcia Kamińskiego dla samej radochy zrobienia tego? RE: Do Narodu. - Aleksandra Dostojewska - 03.04.2017 (03.04.2017, 23:39:11)Maciej Kamiński napisał(a): No baaaaa... Kamiński myśli chyba, że jest świętą krową. On może wszystkim, jemu nikt. To moja suwerenna decyzja, jako Prezydenta i MAM do niej PRAWO. RE: Do Narodu. - Tadeusz Krasnodębski - 03.04.2017 (03.04.2017, 23:45:59)Aleksandra Dostojewska napisał(a): MAM do niej PRAWO Tego akurat nikt nie neguje. Ale sensowność to inna kwestia. RE: Do Narodu. - Maciej Kamiński - 03.04.2017 Oj, nie kpij. Oczywiście, że masz. Jak i do wielu innych rzeczy. Ale tu nie o to chodzi - nikt tego nie podważa, nie próbujesz przecież znowu kogoś internować. Ja bardzo długo miałem prawo zabijać za praktycznie nic. I powiedz, ile razy z niego skorzystałem, i ile razy po skorzystaniu natychmiast postawiono mi opór? RE: Do Narodu. - Aleksandra Dostojewska - 03.04.2017 (03.04.2017, 23:49:21)Maciej Kamiński napisał(a): Oj, nie kpij. Oczywiście, że masz. Jak i do wielu innych rzeczy. Ale tu nie o to chodzi - nikt tego nie podważa, nie próbujesz przecież znowu kogoś internować. Trzeba było w ogóle tak nie robić, to dzisiaj nie płakałbyś, jak dziecko. RE: Do Narodu. - Maciej Kamiński - 03.04.2017 Przepraszam, ale osoba, która wyrok Sądu RB odreagowywała, pisząc na czacie najbardziej w danym czasie nieprzyjaznego nam państwa tekściki w stylu: "fuck Bielania", nie będzie mnie pouczała na temat dojrzałości reakcji na cudze decyzje. Przesyłam pozdrowienia, Maciuś. RE: Do Narodu. - Aleksandra Dostojewska - 03.04.2017 (03.04.2017, 23:53:19)Maciej Kamiński napisał(a): Przepraszam, ale osoba, która wyrok Sądu RB odreagowywała, pisząc na czacie najbardziej w danym czasie nieprzyjaznego nam państwa tekściki w stylu: "fuck Bielania", nie będzie mnie pouczała na temat dojrzałości reakcji na cudze decyzje. Po pierwsze: skąd pewność, że to ja pisałam??? Po drugie, wielokrotnie przepraszałam i korzyłam swoją głowę, w przeciwieństwie do ciebie. RE: Do Narodu. - Maciej Kamiński - 03.04.2017 Dobra, kończymy dyskutować, bo właśnie straciłaś dożywotnio całą akredytację do sprawowania jakichkolwiek stanowisk publicznych w mikroświecie. xDD RE: Do Narodu. - Ametyst Faradobus - 04.04.2017 To już było i nic nie dało. Takie akredytacje sprzedają nawet ciecie na bazarze w Hirschbergu, można sobie kupić. RE: Do Narodu. - Karol Medycejski - 04.04.2017 Panie Maciusiu, a mnie pan też pozdrowi? RE: Do Narodu. - Aleksandra Dostojewska - 04.04.2017 (03.04.2017, 23:58:54)Maciej Kamiński napisał(a): Dobra, kończymy dyskutować, bo właśnie straciłaś dożywotnio całą akredytację do sprawowania jakichkolwiek stanowisk publicznych w mikroświecie. xDD Gdybym nawet zrozumiała co mówisz, to i tak by mnie to nie ugięło w ratowaniu Bialenii. RE: Do Narodu. - Ametyst Faradobus - 04.04.2017 To jest taki trochę ratunek w stylu ratowania polskich stoczni przez różne rządy. RE: Do Narodu. - Maciej Kamiński - 04.04.2017 (04.04.2017, 00:01:15)Karol Medycejski napisał(a): Panie Maciusiu, a mnie pan też pozdrowi?Jak mi oddasz Radlera. |