![]() |
|
Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Zgromadzenie Ludowe IV kadencji (Parlament Republiki Bialeńskiej XXIX kadencji) (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-151.html) +----- Wątek: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta (/thread-7629.html) |
Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Ametyst Faradobus - 16.05.2017 Cytat: Moi Myly, w sprawie tej nominacji toczyła się już otwarta dyskusja na Bazarze Stanowisk przed Pośredniakiem. Powołanie Bajtusia ma charakter techniczny i wynika z mojej absencji pod koniec tego miesiąca. Po tym czasie wracam do kierowania krajem. Proszę o sprawne rozpatrzenie projektu i całuję. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Tadeusz Krasnodębski - 16.05.2017 Ustalam więc najkrótszy możliwy, 24-godzinny czas debaty z możliwością przedłużenia. Udzielam też głosu Bajtusiowi. Marek Bajtuś spełnia kryteria, wyraził chęć zostania technicznym Wice, no a powołać kogoś trzeba. Nie będę głosował przeciwko uchwale. Chciałbym też zapytać Prezydenta, czy przewiduje nawiązanie dalszej współpracy z Bajtusiem w Gabinecie? Jeszcze z kwestii technicznych: prosiłbym w tytule aktu prawnego o dopisanie "Uchwała Zgromadzenia Ludowego ws. ...". RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Maciej Kamiński - 16.05.2017 Cytat:Marek Bajtuś spełnia kryteria, wyraził chęć zostania technicznym Wice, no a powołać kogoś trzeba. Nie będę głosował przeciwko uchwale.Powielam powyższe jako swoje zdanie. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Ametyst Faradobus - 16.05.2017 Dziękuję. To, czy Bajtuś pozostanie na stanowisku zależy od jego woli i tego, co stanie się w trakcie mojej absencji. Nie będę jednak nalegał z uwagi, jak już mówiłem, na techniczny charakter nominacji. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Hewret von Thorn - 16.05.2017 Czy kandydat Marek Bajtuś posiada plany pracy na czas abstynencji absencji? RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Bajtuś - 16.05.2017 Ponieważ ma być to wiceprezydentura techniczna, więc będę kontynuował kierunki działania obecnego Prezydenta. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Tadeusz Krasnodębski - 16.05.2017 To ponowię pytanie wcześniej zadane Prezydentowi: Bajtusiu, czy po powrocie Ametysta masz zamiar pozostać w rządzie? RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Bajtuś - 16.05.2017 Wszystko zależy od reala. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Tadeusz Krasnodębski - 17.05.2017 Jeśli nikt nie będzie chciał przedłużać debaty, w tempie ekspresowym przejdziemy wieczorkiem do głosowania. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Ametyst Faradobus - 17.05.2017 Ja jedynie, za sugestią Ojca Tadeusza, zgłaszam poprawkę polegającą na dodaniu do nazwy projektu sformułowania "Uchwała Zgromadzenia Ludowego". RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Hewret von Thorn - 17.05.2017 Autopoprawki można nanieść od razu, nie trzeba ich zgłaszać.
RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Tadeusz Krasnodębski - 17.05.2017 Naniosłem więc ją na projekt właściwy. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Frederick Hufflepuff - 17.05.2017 Nie mam nic przeciwko temu, aby Marek Bajtuś został Wiceprezydentem, jestem pełen optymizmu co do możliwości kontynuowania współpracy z rządem! RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Tadeusz Krasnodębski - 17.05.2017 Zatem głosujmy. ZA. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Frederick Hufflepuff - 17.05.2017 ZA RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Hewret von Thorn - 17.05.2017 Głosuję ZA Moje umotywowanie tego głosu przedstawił szanowny kolega Poseł Frederick Hufflepuff. Nic ponadto do dodania nie mam. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Maciej Kamiński - 17.05.2017 ZA. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Tadeusz Krasnodębski - 17.05.2017 @"AndrzejSwarzewski" Ponieważ zależy na czasie, głosowanie trwać będzie tylko 48 godzin. Zajrzyj koniecznie i zagłosuj. RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Bajtuś - 20.05.2017 Czy głosowanie nie powinno być zakończone? Od wczoraj trwa "bezkrólewie". RE: Projekt uchwały ws. wyrażenia zgody na powołanie Wiceprezydenta - Tadeusz Krasnodębski - 20.05.2017 Spokojnie, nie trwa. ^^ Postanowienie Ametysta wejdzie w życie za chwilkę, jak opublikuję uchwałę. Oczywiście uchwała przyjęta. (-) Tadeusz Krasnodębski |