![]() |
|
Pomysł - sprzedaż. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Pomysł - sprzedaż. (/thread-7700.html) |
Pomysł - sprzedaż. - Aleksandra Dostojewska - 22.05.2017 Dzień dobry! Chcę się dowiedzieć co myślicie o sprzedaży lub wymianie terytoriów Anatolii dla Brodrii? RE: Pomysł - sprzedaż. - Bajtuś - 23.05.2017 A na co ci następne terytoria jak własnych nie potrafisz zagospodarować? RE: Pomysł - sprzedaż. - Aleksandra Dostojewska - 23.05.2017 Jak to nie potrafię? Mam ciekawe pomysły co do Wyspy. RE: Pomysł - sprzedaż. - Bajtuś - 23.05.2017 Dobrymi pomysłami piekło wybrukowane.... RE: Pomysł - sprzedaż. - Piotr Pietrow - 23.05.2017 Nie zajmujcie się pierdołami Towarzysze. Zajmijmy się budową Brodrii i Bialenii już spokojniej. RE: Pomysł - sprzedaż. - Maciej Kamiński - 23.05.2017 Myślę, że powinnaś w trybie ultra-szybko-natychmiastowym zarzucić wszelkie nadzieje na ten fakt, bo kupczenie terytoriami RB jest zabronione. I ktokolwiek spróbuje, będzie miał mnie na głowie. A tego nikt nie chce. Poza tym, trzymasz ten teren w dzierżawie (no, jego kawałek) już kolejny rok i nie kiwnęłaś palcem w jego zagospodarowywaniu. To już Mikołaj zrobił tam... cokolwiek. RE: Pomysł - sprzedaż. - Aleksandra Dostojewska - 23.05.2017 Chcę tam uczynić ośrodek finansowy mojego państwa. Carogród zamienić w coś wielkiego. Ponadto zamontować system obronny. RE: Pomysł - sprzedaż. - Maciej Kamiński - 23.05.2017 No to śmiało, nikt umowy dzierżawy nie wypowiada... Ale zapomnij o jakimkolwiek przejmowaniu na własność choćby piędzi anatolijskiej ziemi. RE: Pomysł - sprzedaż. - Bajtuś - 23.05.2017 A może wprowadzić opłatę za dzierżawnę .... byłoby to piękny zastrzyk świeżej gotówki do Skarbu państwa RB, a jednocześnie mogłoby wpłynąć na szybsze zagospodarowanie dzierżawionego terenu, coby zrównoważyć opłaty dzierżawne. RE: Pomysł - sprzedaż. - Aleksandra Dostojewska - 23.05.2017 (23.05.2017, 14:10:49)Maciej Kamiński napisał(a): No to śmiało, nikt umowy dzierżawy nie wypowiada... Ale zapomnij o jakimkolwiek przejmowaniu na własność choćby piędzi anatolijskiej ziemi. Na pewno Ty nie jesteś kompetentną osobą do rozmów ze mną. RE: Pomysł - sprzedaż. - Maciej Kamiński - 23.05.2017 Ależ nikt nie jest, chyba, że chce pooglądać świat zza informacji o zbanowaniu na forum w wyniku wyroku sądowego. RE: Pomysł - sprzedaż. - Aleksandra Dostojewska - 23.05.2017 (23.05.2017, 14:29:52)Maciej Kamiński napisał(a): Ależ nikt nie jest, chyba, że chce pooglądać świat zza informacji o zbanowaniu na forum w wyniku wyroku sądowego. Z Tobą rozmawiać nie będę. Ty jesteś tylko milicjantem. RE: Pomysł - sprzedaż. - Maciej Kamiński - 23.05.2017 O, czyli już przestałem kontrolować władze z tylnego siedzenia? Kiedy? |