![]() |
|
Odrodzenie Królestwa Batawii - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Odrodzenie Królestwa Batawii (/thread-7704.html) |
Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 23.05.2017 Drodzy Bialeńczycy i Brodryjczycy! Przemawiam do was jako tytularny Król Batawii Piotr Konstanty Pawowicz vel Arne von Heim. Co sądzicie o odrodzeniu Batawii jako państwa stowarzyszonego z Bialenią? Czekam tutaj na opinię dosłownie każdej osoby, która ma jakiekolwiek zdanie w tym temacie.
RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Hewret von Thorn - 23.05.2017 Stowarzysz się z Najjaśniejszym Carstwem. Od razu będziesz stowarzyszony z Bialenią. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 23.05.2017 Wątpię aby to działało jak stowarzyszenie z Bialenią. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Hewret von Thorn - 23.05.2017 Nie wiem, czy Bialenia będzie zainteresowana stowarzyszaniem tylko wyłącznie dla pikseli na mapie. :v Dodatkowo sprawa kugarska, która rości sobie pierwszeństwo do większej części Uhrainy. Nie zniżałbym tak nisko lotów bialeńskiej polityki. No, ale obecnie to nie ode mnie zależy. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 23.05.2017 Rozumiem to że nie każdemu podoba się moja ojczyzna, lecz pamiętajmy o tym że Batawia ściągnie tutaj kilku ludzi, którzy znikli do innych mikro, a byli obywatelami Batawii. Jeśli nie interesuje was to, zawsze mogę zwrócić się do innego państwa.
RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Aleksandra Dostojewska - 23.05.2017 Popieram i całym sercem wspieram. Poza tym Batawia nie obejmuje Uhrainy, więc argument Hewerta nie trafiony. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Hewret von Thorn - 23.05.2017 (23.05.2017, 22:39:41)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Poza tym Batawia nie obejmuje Uhrainy, więc argument Hewerta nie trafiony. Odniosłem się do jakiegoś zjednoczonego tworu Batawii i Uhrainy. W sumie nie wiem, bo Wy zmieniacie fronty 5 razy na dzień. Raz się kochacie, raz się kłócicie, potem znowu się kłócicie, a potem... wiadomo co. Dobrze, że obecnie nie jestem szefem MSZ. Głowa by mnie rozbolała od tego.
RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 23.05.2017 Batawia próbowała Zjednoczyć się z Uhrainą, lecz jej ostatni "szef" nie umiał pójść na ugody.
RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Aleksandra Dostojewska - 23.05.2017 (23.05.2017, 22:42:55)Hewret Faradobus napisał(a):(23.05.2017, 22:39:41)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Poza tym Batawia nie obejmuje Uhrainy, więc argument Hewerta nie trafiony.Odniosłem się do jakiegoś zjednoczonego tworu Batawii i Uhrainy. Wszelkie próby zarzucania mi, że zmieniam często zdanie , są śmieszne i groteskowe. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Hewret von Thorn - 23.05.2017 https://www.youtube.com/watch?v=aA2lFSI2ZUk RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 23.05.2017 To było wymierzone w moje niezdecydowane podejście... Nie wiedziałem w którą stronę obrać kurs. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 24.05.2017 KRÓLESTWO BATAWII
![]() Sonda ws. odrodzenia Królestwa Batawii w rękach Piotra Konstantego, u boku Republiki Bialeńskiej. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Aleksandra Dostojewska - 24.05.2017 Po raz kolejny wyrażam swoje zainteresowanie współpracą i pełne poparcie dla wyżej wymienionej inicjatywy. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 24.05.2017 Dziękuję za poparcie mej sprawy. Aleksandro, a może zorganizujesz wiec poparcia dla Królestwa Batawii u siebie w Brodrii? RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Aleksandra Dostojewska - 24.05.2017 Zorganizuję, jak najbardziej.
RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 24.05.2017 Kiedy mogę się tego spodziewać?
RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Aleksandra Dostojewska - 24.05.2017 (24.05.2017, 15:22:49)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a): Kiedy mogę się tego spodziewać? Postaram się już dzisiaj, jednak najpierw muszę się uporać z problemem znikających pieniędzy z mojego konta. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 24.05.2017 Rozumiem. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Maciej Kamiński - 24.05.2017 Ja swoje stanowisko wyraziłem już w prywatnej rozmowie i je póki co podtrzymuję. RE: Odrodzenie Królestwa Batawii - Piotr Pietrow - 24.05.2017 Rozumiem Macieju. |