Forum Republiki Bialeńskiej
Wielki Zjazd Dynastyczny - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Wielki Zjazd Dynastyczny (/thread-7742.html)

Wielki Zjazd Dynastyczny - Aleksandra Dostojewska - 26.05.2017

[ATTACHMENT NOT FOUND]

Mam zaszczyt zaprosić Wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób czują się członkami rodziny Dostojewskich i Swarzewskich na Wielki Zjazd Dynastyczny, który odbędzie się na terenie Republiki Bialeńskiej.

Zjazd zajmie się ustaleniem i potwierdzeniem kwestii pokrewieństwa poszczególnych członków oraz problematyką utworzenia wspólnego stronnictwa politycznego.

Ponadto istnieje możliwość dopisania do agendy Zjazdu punktów, które zostaną zaproponowane przez poszczególnych członków.

Chętnych do udziału w Zjeździe, proszę o potwierdzenie przyjazdu i propozycję terminu.

Moja propozycja terminu: 2-4 czerwca 2017.

RE: Wielki Zjazd Dynastyczny - Thomas von Lisendorff - 26.05.2017

JA , admirał Ahmed Husain-Dostojewski, Wielki Książę Bałmucji, dożywotni Imperator Abachazji, potwierdzam swoja obecność jedynie w dniach 1-2 czerwca.

RE: Wielki Zjazd Dynastyczny - Piotr Pietrow - 26.05.2017

Ja, tytularny Król Batawii Piotr Konstanty Pawłowicz-Dostojewski, potwierdzam swą obecność na dniach 2-4 Czerwca 2017 roku.

RE: Wielki Zjazd Dynastyczny - AndrzejSwarzewski - 26.05.2017

Ja, Car-Małżonek Brodrii i tytularny król Bialenii, zgłaszam swoją obecność

RE: Wielki Zjazd Dynastyczny - Aleksandra Dostojewska - 26.05.2017

Wzywam Pozostałych do odpowiedzi. Smile

Jest możliwość, aby Zjazd trwał nawet przez tydzień. W niedzielę natomiast podpisalibyśmy wszyscy wspólną, deklarację, którą przygotujemy w trakcie Zjazdu.

Podaję plan do akceptacji:

Cytat:Wielki Zjazd Dynastyczny Dostojewskich - Swarzewskich

Wola Dostojewska - Kniaźstwo Ziemie Aleksandry w Republice Bialeńskiej 
28.V - 4.VI 2017

28.V 
Godziny wieczorne
Uroczyste otwarcie Zjazdu, oficjalne powitanie Członków Rodu.

29.V - 2.VI 
Zamknięty panel dyskusyjny (z uprzednim przygotowaniem agendy).

3.VI - Fiodorowice i Aleksandrowice 
Uroczyste odsłonięcie Cara Adama Aleksandra w Fiodorowicach - założyciela Dynastii.

W Aleksandrowicach: powitanie zagranicznych i bialeńskich delegacji, uroczysty bankiet z okolicznościowymi przemówieniami i nadaniami odznaczeń i orderów.

4.VI
Uroczyste nabożeństwo o pomyślność rodu, w Woli Dostojewskiej, sprawowanie przez JE Wilhelma Orańskiego.

Ogłoszenie konkluzji Zjazdu i oficjalnego drzewa genealogicznego.

Podpisanie deklaracji.

Uroczyste zakończenie Zjazdu.

Oczywiście musimy zaprosić JE Wilhelma Orańskiego, ponadto innych, jak np. Prezydenta i elitę Bialeńską, króla lub premiera Hasselandu, grzesznościowo można wysłać zaproszenie do Sarmacji, Dreamlandu... I gdzie jeszcze proponujecie?

RE: Wielki Zjazd Dynastyczny - Maciej Kamiński - 08.06.2017

I jak poszło? :roll:

RE: Wielki Zjazd Dynastyczny - Iwan Pietrow - 09.06.2017

Widać, że praca tu wrzała...

RE: Wielki Zjazd Dynastyczny - Alberto Carlos de Médici y Zep - 10.06.2017

Dziękuję za odsłonięcie mojego pomnika.