![]() |
|
Oświadczenie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Oświadczenie (/thread-7865.html) |
Oświadczenie - Aleksandra Dostojewska - 13.06.2017 Informuję, że zrzekam się wszelkich bialeńskich nadań i odznaczeń. Obywatelstwo zachowam do czasu opuszczenia Brodrii ze struktur Stowarzyszenia. (-) Aleksandra Izabella Dostojewska - Swarzewska RE: Oświadczenie - Frederick Hufflepuff - 14.06.2017 Takie oświadczenie powinno się już pojawić podczas wydarzeń Bialeńskiej Wiosny, a nawet wcześniej... RE: Oświadczenie - Hewret von Thorn - 14.06.2017 (14.06.2017, 16:36:55)Frederick Hufflepuff napisał(a): Takie oświadczenie powinno się już pojawić podczas wydarzeń Bialeńskiej Wiosny, a nawet wcześniej... Wraz z przeprosinami. RE: Oświadczenie - Severino Castiglioni - 14.06.2017 Dlaczego tak jej nienawidzicie? RE: Oświadczenie - Maciej Kamiński - 14.06.2017 Czy po tylu pokazach profesjonalizmu na opak naprawdę trzeba stawiać to pytanie? RE: Oświadczenie - Iwan Pietrow - 14.06.2017 Bogu dzięki. Niech to zwyrodniałe babsko wynosi się stąd czym prędzej. RE: Oświadczenie - Severino Castiglioni - 14.06.2017 Ale to nieludzkie i prymitywne. RE: Oświadczenie - Maciej Kamiński - 14.06.2017 Podobnie jak wiele innych rzeczy w mikroświecie, a nawet w tym kraju. Czy np. mój zapał do opisywania egzekucji jest ludzki i zaawansowany? RE: Oświadczenie - Severino Castiglioni - 14.06.2017 Proszę przyjąć wyrazy potępienia z mojej strony. RE: Oświadczenie - Maciej Kamiński - 14.06.2017 Tylko je ładnie zapakuj przed wysłaniem. Tak na poważnie, mnie się już znudziło bronienie kogoś, kto nie tylko nie podziękuje, ale dwie sekundy później zacznie po mnie jechać z losowego powodu. Innym doradzam to samo. Jakkolwiek niekoniecznie z taką dozą agresji, jak w pewnych przykładach powyżej. RE: Oświadczenie - Aleksandra Dostojewska - 14.06.2017 Nie będę komentować takiego prymitywnego zachowania. Szczególnie Iwana Pietrowa... Chyba nie warto. Aczkolwiek, przypomnę po raz kolejny, że obraza pozostaje obrazą. Jestem na to czuła,więc proszę się przygotować na kroki, które podejmę. RE: Oświadczenie - Maciej Kamiński - 14.06.2017 Dopiero co postanowiłaś stąd zniknąć i zaleciłaś swoim poddanym (w lustrze) wygasić aktywność... Jakie znowu kroki? RE: Oświadczenie - Severino Castiglioni - 14.06.2017 Ja jestem zdania, że każdemu należy się druga szansa Macieju. RE: Oświadczenie - Maciej Kamiński - 14.06.2017 A piąta szansa, wobec braku żalu za grzechy i mocnego postanowienia poprawy, o zadośćuczynieniu nie wspominając, za każdym jednym razem? RE: Oświadczenie - Severino Castiglioni - 14.06.2017 Chrystus powiedział by wybaczyć 77 razy. RE: Oświadczenie - Maciej Kamiński - 14.06.2017 A ksiądz mi mówił, każdy jeden, że coś takiego to grzech przeciwko Duchowi Świętemu, którego odpuścić nie można. RE: Oświadczenie - AndrzejSwarzewski - 14.06.2017 Nie śledzę już tych kolejnych flejmów. Niewątpliwie Aleksandra jest cenną obywatelką, ale niektórym nie pasuje, że myśli inaczej od większości i ma własne ambicje. Niemniej, ja już nie mam czasu i siły, by znów ratować swoją żonę i Brodrię. Olu, jak założysz Brodrii nowe forum, to wyślij mi link na PW. Chętnie pomogę Ci odbudować nasz schorowany kraj po raz kolejny. RE: Oświadczenie - Thomas von Lisendorff - 15.06.2017 A ja chciałbym podziękować Aleksandrze. Dziękuję Ci, za to iż mianowałaś mnie Głównodowodzącym Bialeńskich Sił Zbrojnych oraz mianowałaś Marszałkiem Bialenii. Dziękuję także za to iż byłem członkiem twojego rządu jako minister sportu rok temu. RE: Oświadczenie - Severino Castiglioni - 15.06.2017 (14.06.2017, 21:46:19)Maciej Kamiński napisał(a): A ksiądz mi mówił, każdy jeden, że coś takiego to grzech przeciwko Duchowi Świętemu, którego odpuścić nie można. RE: Oświadczenie - Hewret von Thorn - 15.06.2017 https://www.youtube.com/watch?v=6CPazf2SNY0 |