![]() |
|
I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html) +---- Dział: Bialeński Związek Sportowy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-97.html) +----- Dział: Archiwum Sportowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-161.html) +----- Wątek: I Turniej w Warcaby - rozgrywki (/thread-8032.html) Strony:
1
2
|
I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 01.08.2017 Szanowni. Wczoraj minął termin zgłaszania uczestnictwa w I Turnieju w Warcaby. Uczestnicy zostają podzieleni na dwie grupy , w której każdy gra z każdym. Z grupy wychodzi dwóch najlepszych zawodników (A1, A2 i B1 , B2) którzy zmierzą się ze sobą w półfinałach., zaś zwycięzcy półfinałów zagrają ze sobą w Finale. Za każde zwycięstwo przyznajemy 1 pkt. Półfinał : A1 - B2 = C1 A2 - B1 = C2 Finał : C1 - C2 Tak jak zostało zapowiedziane w regulaminie, gra odbywa się na platformie Kurnik.pl. Skład grup został ustalony wg kolejności zgłoszeń. GRUPA A 1. Maciej Kamiński (Bialenia) 2. Piotr Pietrov (Ruś Batawska) 3. Guliano Montini (Bialenia) 4. Jihymed Niezyd (Sarmacja) 5. Orjon von Thorn-Surma (Sarmacja) GRUPA B 1. Tymoteusz von Hohenzollern (Sarmacja) 2. Iwan Pietrov (Brodria Płn.) 3. Hewret Faradobus (Bialenia) 4. Eddard Noqtern (Hasseland) Po rozegraniu spotkania proszę uczestników spotkania o wpisanie wyniku w tym wątku. Spotkania grupowe rozgrywamy ostatecznie do 20 sierpnia, za nie rozegrane spotkania przyznajemy po 0 pkt zawodnikom. Półfinały rozgrywamy do 25 sierpnia, zaś finał do 31 sierpnia. Za niestawienie się jednego z zawodników na spotkaniu, przyznajemy zwycięstwo i 1 pkt obecnemu zawodnikowi. Rozpoczynamy Turniej. Życzę Wszystkim uczestnikom wspaniałej zabawy i powodzenia. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Hewret von Thorn - 01.08.2017 Czy można rozegrać pojedynki spotykając się w zacnym klubie, gdzieś na rubieżach Warszawy? RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Maciej Kamiński - 01.08.2017 Jestem do dyspozycji dla każdego zawodnika po 4 sierpnia, mniej więcej od 12:00 do północy. Pisać tutaj lub na fejsie. Sam też będę zaczepiał. Oslo, dziwi mnie trochę, że organizator nie bierze udziału, żeby dopełnić drugą grupę liczebnie. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Eddard Noqtern - 01.08.2017 A mnie proszę łapać wieczorami, najlepiej po 19. Kontakt PW. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 04.08.2017 (01.08.2017, 18:50:20)Hewret Faradobus napisał(a): Czy można rozegrać pojedynki spotykając się w zacnym klubie, gdzieś na rubieżach Warszawy? Turniej odbywa się na platformie kurnik.pl . Czy są już jakieś rozegrane mecze ? I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Orjon Surma - 04.08.2017 Pytanie mam - rozgrywamy tylko jeden mecz czy rewanż również? Mam co do tego małe wątpliwości, bo nie zostało to uregulowane. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 05.08.2017 Jedno spotkanie RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Orjon Surma - 05.08.2017 [ATTACHMENT NOT FOUND] Orjon von Thorn-Surma (kapi0543) - Jihymed Niezyd: wygrał Jihymed. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Jihymed - 05.08.2017 Informuje, że spotkanie Jihymed Niezyd - Orjon von Thorn-Surma zostało rozegrane. Zwyciężył Jihymed Niezyd. Screena z dowodem zrobił Orjon i niedługo prześlę go. (Nie wiem czy nie wysłał go w trakcie kiedy ja pisałem zatem jeśli tak było to potwierdzam swój debiut c: (czy jak tam to nazwiecie.)) Jestem do złapania od wtorku/środy ok. 19-20 do ok 22. Na discordzie pollinijskim. (Również przez pośredników.) RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 07.08.2017 Pierwszy mecz za nami. Czas leci. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Maciej Kamiński - 11.08.2017 Skoro już jestem - umówiłem się z Orjonem na mecz, prawdopodobnie rozegrany zostanie jutro. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 12.08.2017 Pozostało 8 dni do końca fazy grupowej. Niestety rozegrany został tylko jeden mecz. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Orjon Surma - 12.08.2017 [ATTACHMENT NOT FOUND] Orjon von Thorn-Surma - Maciej Kamiński 1:0 RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Maciej Kamiński - 16.08.2017 [ATTACHMENT NOT FOUND] Jihymed Niezyd - Maciej Kamiński 1:0 RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Jihymed - 16.08.2017 /potwierdzam wynik meczu z Maciejem Kamińskim. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 17.08.2017 Szanowni zawodnicy, Drodzy kibice. Do zakończenia fazy grupowej pozostały trzy dni. W Grupie A zostały rozegrane trzy spotkania , zaś w Grupie B, ani jedno. Na stan obecny stan punktowy prezentuje się następująco : GRUPA A @"Jihymed" (Sarmacja) 2 pkt. @"Orjon Surma" (Sarmacja) 1 pkt. @"Maciej Kamiński" (Bialenia) 0 pkt. @"Piotr Pietrow" (Ruś Batawska) 0 pkt. @"Guliano Montini" (Bialenia) 0 pkt. GRUPA B @"Tymoteusz von Hohenzollern" (Sarmacja) 0 pkt @"Iwan Pietrow" (Brodria Płn.) 0 pkt @"Hewret Faradobus" (Bialenia) 0 pkt @"Eddard Noqtern" (Hasseland) 0 pkt Wzywam pozostałych uczestników do wzięcia udziału w rozgrywkach. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 19.08.2017 Przypominam o rozgrywkach. Jutro kończą się rozgrywki grupowe. RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 21.08.2017 Szanowni. Turniej dobiegł końca. Zwycięzcą Turnieju został Jihymed Niezyd z Sarmacji. Gratuluję . RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Hewret von Thorn - 21.08.2017 xD RE: I Turniej w Warcaby - rozgrywki - Thomas von Lisendorff - 21.08.2017 Szkoda Hewrecie iż mimo wielkiej aktywności na forum, i zgłoszenia się do Turnieju, nie wziąłeś w nim udziału. |