![]() |
|
Co z Gospodarką? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Co z Gospodarką? (/thread-8361.html) Strony:
1
2
|
Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 02.11.2017 Witam, jako że mało się interesowałem Bialenią przez okres realiozy, tak rodzi się moje pytanie jak działa Gospodarka? Po prostu dostaje się bielany za pisanie postów, a wydaje na pocztę i tyle? nie licząc przelewów? Czy jedynym środkiem wymiany jest zlecenie stworzenie postu przez innych? RE: Co z Gospodarką? - Hewret von Thorn - 02.11.2017 Bialeny są bo są, nic się z nimi nie da zrobić. Można je dostać tylko z wypłatą od skarbu państwa. Obieg pieniądza jest zamknięty. RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 02.11.2017 A może by wprowadzić dodatek "Lock", który umożliwia odblokowanie treści posta po wykupieniu dostępu za walutę z NewPoints? Podniosło by to trochę użyteczność BLN i ludziom pozwoliło zarabiać
RE: Co z Gospodarką? - Hewret von Thorn - 02.11.2017 Plugin z tym nie działa. Jakbyś chciał, to możesz się pobawić.
RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 02.11.2017 W jakim sensie nie działa? Przed chwilą postawiłem gołe mybb z NewPoints + Lock i wszystko działa jak powinno. Jedyny minus to jeden znacznik na post. Jedynie przy instalacji był problem, gdyż wyrzucało że nie ma zdefiniowanego opisu. KRI jest od tego żeby się bawić xd RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 03.11.2017 [hide cost="10" title="nie klikaj"]TEST[/hide] RE: Co z Gospodarką? - Hewret von Thorn - 03.11.2017 Nie kliknąłem, działa? W ogóle myślę, że powinien być napis "Zapłać [kwota]".
RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 03.11.2017 Ty jako administrator powinieneś widzieć od razu, pogrubione to tytuł, a TEST to już ta ukryta treść, która dla Ciebie jest widoczna zawsze
RE: Co z Gospodarką? - Hewret von Thorn - 03.11.2017 Dałbyś radę dorobić tytuł przelewu? Chyba powstawiałem pola oraz tabelkę, ale nie dorobiłem zapytania. RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 03.11.2017 W sensie, ze po kupieniu dostępu do ukrytej treści ma być ukazany przelew na konto w statystykach? Wszystko da się zrobić ![]() Pytanie czy ma to być w formie dwóch przelewów jeden do właściciela, a drugi do skarbu państwa? Bo w ustawieniach można ustawić ile % z kwoty to podatek. RE: Co z Gospodarką? - Hewret von Thorn - 03.11.2017 Mówiłem ogólnie o wykonywaniu przelewu do kogoś w panelu finansów. ![]() No i to o czym mówisz, to myślę, że must have jest logowanie każdej transakcji finansowej. @EDIT! sorry muszę :/ [hide cost="0.1" title="Testowy"]tresc ukryta [/hide]
RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 03.11.2017 Jutro nad tym posiedzę i powinno być
RE: Co z Gospodarką? - Maciej Kamiński - 03.11.2017 Oszczędziłem dychę, bo mam moda. Da się to obejście jakoś przyblokować? RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 03.11.2017 Tak wszystko da się zablokować
RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 03.11.2017 Z tego co widzę to od dłuższego czasu nie działa tytuł przelewu, mam go całkiem naprawić jakoś? RE: Co z Gospodarką? - Hewret von Thorn - 04.11.2017 On w ogóle nie działa, bo nie stworzyłem kwerend. RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 04.11.2017 niech mi ktoś powie dlaczego nie dodaje nazwy użytkownika po kupieniu dostępu.. RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 05.11.2017 Już powinno wszystko działać, a przy okazji poprawiłem podatek od pm, aby nie trzeba było ręcznie w plikach zmieniać ile leci do skarbu państwa. Potrzebuje kogoś żeby to sprawdził \/\/ [hide cost="0.01" title="kup ktoś dostęp"] dziękuję za pomoc w prowadzeniu testów [/hide] RE: Co z Gospodarką? - Hewret von Thorn - 05.11.2017 Jak dobrze mieć kogoś od back-endu. RE: Co z Gospodarką? - Sheldon Anszlus Lovelace - 05.11.2017 Oj ja tylko podstawy, staram się jak mogę
|