![]() |
|
Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej (/thread-8421.html) |
Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Severino Castiglioni - 07.11.2017 W związku z ostatnimi wydarzeniami, a w szczególności z powrotem do aktywności pewnych osób, niniejszym zrzekam się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej i wszelkich pełnionych w niej funkcji oraz urzędów. Ostatecznie opuszczam ten kraj. Moja wizja Republiki znacznie odbiega od tej, którą chce się obecnie (i pewnie dawniej) forsować. Beze mnie bawicie się dużo lepiej, a mnie przynajmniej nie będzie krew zalewała od czytania niektórych postów.
Na zakończenie klasycznie Zbysiu podsumuje:
RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Tadeusz Krasnodębski - 07.11.2017 Który raz, ehh. Powinniśmy zabronić zrzekania się obywatelstwa. Albo utrudnić ponowne zdobywanie. To może by się ludzie nie rozmyślali co miesiąc. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Kamil Maciejewski - 07.11.2017 Naprawdę smutno mi, że tak zasłużony człowiek opuszcza ten kraj. Mam nadzieję, że nie byłem jednym z tych, który przyczynił się do odejścia. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Szerokości Paolo. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Severino Castiglioni - 07.11.2017 (07.11.2017, 20:46:52)Thomas von Lisendorff napisał(a): Szerokości Paolo. Przynajmniej zrealizowałeś częściowo swój program jeszcze przed wyborami. Wielki sukces. Powodzenia. A Ty Taddeo wróciłbyś do Rotrii i pomógł postawić na nogi, a nie babrał się tutaj w tym błocku. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 07.11.2017 Liberum veto! RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Maciej Kamiński - 07.11.2017 Aha. Gratuluję niezwykle godnego zakończenia swojej podróży. <Tu wstaw powolne oklaski.> Czekam, aż ktoś go pozwie za nazwanie RB "tym błockiem". RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Dokładnie. Ja mimo moich poglądów nigdy tak długo jak przebywam w Bialenii, nie zniewazylem tego kraju. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Sheldon Anszlus Lovelace - 07.11.2017 Ech to Rotria jako Kościół istnieje czy zwykła mikronacja? Dziękujemy za aktywność i poświęcony czas i wysiłek. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 07.11.2017 Przykro mi z sytuacji ale mogę życzyć sukcesów w Rotrii, może kiedyś zostaniesz tak dobrym patriarchą jak Celestyn choć pewnie ty byś chciał być bardziej Grzegorzem Wielkim. :3 RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Ametyst Faradobus - 08.11.2017 Ostatecznie przyjmuję do wiadomości i z niecierpliwością czekam na powrót. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Frederick Hufflepuff - 08.11.2017 Nie w ten sposób opuszcza się Ojczyznę, Paolo... RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Severino Castiglioni - 14.11.2017 Mam takie pytanie, dlaczego moje zrzeknięcie się nie zostało odnotowane w spisie obywateli? RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 14.11.2017 Bo konduktor nie odebrał obywatelstwa. RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Severino Castiglioni - 14.11.2017 A to czemu? RE: Zrzeknięcie się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 14.11.2017 Twoje widzimisie < statystyki. :p |