Forum Republiki Bialeńskiej
[oddzielony] Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: [oddzielony] Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze (/thread-8459.html)

[oddzielony] Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Eddard Noqtern - 11.11.2017

Samych dziadków kupujesz. Po 3-4 sezonach znowu będziesz musiał ich wymienić. Nie wolałbyś czasem kupić kogoś młodego, tak żeby przez kolejne 10-15 sezonów mógł się rozwijać i budować siłę kadry?

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Thomas von Lisendorff - 11.11.2017

Zajmij się reprezentacją Hasselandu ok. Tam kupuj sobie nawet 15 latków.

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Eddard Noqtern - 11.11.2017

xD. Nie chcesz to nie słuchaj, ale to tylko dobra rada. Reprą Hasselandu się zajmuję. Wink

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Thomas von Lisendorff - 11.11.2017

Od 2 lat prowadzę drużyny po swojemu. I jakoś na dole ligi nigdzie nie jestem.

Czyli uważasz, że nie warto wcale dyskutować, czy się doszkalać? Zgodzisz się chyba, że obu nam do choćby takiego Bardasu wiele brak, więc nie można się blokować zawsze przy swoim.

Czyli uważam że będę robił swoje.

Słabe podejście według mnie, ale jak uważasz. Smile

Bla bla bla...

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Tadeusz Krasnodębski - 12.11.2017

Do tej pory powstrzymywałem się od komentarzy, bo jesteś moim konkurentem wyborczym. Ale mam nadzieję, że Bialeńczycy widzą Twoje posty i wybiorą odpowiedzialną i reprezentacyjną głowę państwa... Zastanów się, Tomku, co właśnie pokazujesz. Przedszkolna dziecinada.

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Thomas von Lisendorff - 12.11.2017

No to wybiorą? I co? Macie kółko wzajemnej adoracji to idźcie tam. Zostawcie dział sportowy w spokoju.

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Eddard Noqtern - 12.11.2017

Wypraszam sobie. Też zajmuje się sportem, jestem adminem ligi bialeńskiej i aktywistą w tej dziedzinie. Nieczego więc nie zostawię.

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Thomas von Lisendorff - 12.11.2017

To sam sobie odpowiadaj na pytania. Mi się nie chce z tobą rozmawiać.
Pozdrawiam.

Będę umieszczał tylko i wyłącznie informacje o reprezentacji.
Nie będę odpowiadał na żadne pytania. Od tego są inne wątki.

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Eddard Noqtern - 12.11.2017

Aha, czyli brak żadnych argumentów -> nie chcesz rozmawiać. Chciałem pomóc, wymienić się doświadczeniem, ale jak widać Ty nie masz zamiaru z nikim dzielić się wiedzą, ani z nikim rozmawiać. Szkoda...

RE: Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Iwan Pietrow - 12.11.2017

Koniec spamowania. Wątek przenosimy na Plac Zielony.

RE: [oddzielony] Reprezentacja Bialenii - informacje o kadrze - Thomas von Lisendorff - 12.11.2017

Niechce i nie potrzebuję wymieniać się doświadczeniem z tobą Ned.