![]() |
|
Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa (/thread-8469.html) |
Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Thomas von Lisendorff - 13.11.2017 Przedstawiam proponowany skład mojego Gabinetu. I. Wiceprezydent i Minister Spraw Zagranicznych Ametyst Faradobus II. Minister Spraw Wewnętrznych Antoni Kacper Burbon-Conti III. Minister Gospodarki i Rolnictwa Bajtuś IV. Minister Kultury Frederick Martin Hufflepuff V. Minister Infrastruktury i Budownictwa Mikołaj Patryk Dostojewski Rekomendacja Prezydencka na Prezesa Policji Krajowej Maciej Kamiński Rekomendacja Prezydencka na Naczelnego Dowódcę Bialeńskich Sił Zbrojnych Iwan Pietrov RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 13.11.2017 Nie byłam pewiena na kogo oddam głos ale teraz już wiem na pewno. Tadziu, masz moje poparcie. Wybacz Tomasz ale nie jestem w stanie poprzeć takiego rządu. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Thomas von Lisendorff - 13.11.2017 Ehh....a gdzie solidarność partyjna ? Przecież obaj jesteśmy z Bialeńskiej Partii Demokratycznej . RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 13.11.2017 System prezydencki niszczy role partii. Po za tym główna po tobie postać tego rządu jest z partii przeciwnej. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Thomas von Lisendorff - 13.11.2017 Której kandydat na urząd prezydenta zrezygnował. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Tadeusz Krasnodębski - 13.11.2017 (13.11.2017, 22:30:29)Akrypa Rabotowicz von Primisz napisał(a): Nie byłam pewiena na kogo oddam głos ale teraz już wiem na pewno. Tadziu, masz moje poparcie. Wybacz Tomasz ale nie jestem w stanie poprzeć takiego rządu. Bardzo się cieszę, że proponowany przeze mnie skład Gabinetu jest społecznie dość pozytywnie odbierany. Ja sam liczę na to, że będę miał możliwość kierowania nim i współpracy ze wskazanymi osobami, bo zapowiada się naprawdę dobry rząd, który będzie mógł wiele zdziałać!
RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Maciej Kamiński - 13.11.2017 Tak zasadniczo, te wszystkie momenty, kiedy oficjalnie zostało ogłoszone: "BPD poprze tego a tego kandydata" oznaczały tyle, że każdy indywidualnie to właśnie postanowił. Brak jednomyślności przekładał się zaś na brak publicznego poparcia. Betonowa ścieżka życia odrzuca środowisko partyjne, i dzięki temu żyje non stop. W przeciwieństwie do... każdej innej linii ideologicznej kiedykolwiek reprezentowanej przez jakiekolwiek ugrupowanie. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Thomas von Lisendorff - 13.11.2017 Trudno. Nie zrezygnuję , wierzę iż mam szansę na zwycięstwo w wyborach z BPD lub bez niej. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Thomas von Lisendorff - 13.11.2017 No i nastąpiła oczekiwana przeze mnie zmiana Gabinetu. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Ametyst Faradobus - 13.11.2017 Pan najpierw pytasz, potem ogłaszasz, a ja jeszcze nie zdążyłem dać odpowiedzi. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Eddard Noqtern - 13.11.2017 (13.11.2017, 22:40:44)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a):(13.11.2017, 22:30:29)Akrypa Rabotowicz von Primisz napisał(a): Nie byłam pewiena na kogo oddam głos ale teraz już wiem na pewno. Tadziu, masz moje poparcie. Wybacz Tomasz ale nie jestem w stanie poprzeć takiego rządu. Akurat zdaję się, że Akrypa skrytykowała skład rządu Tomasza, a nie poparła Twojego, Tadeuszu. Trochę śmiesznie wygląda robienie kampanii wszędzie gdzie się da. Zalecam ochłonąć, przejść się po Placu Zielonym, ewentualnie rozdawać tam kawę obywatelom przed ósmą. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Maciej Kamiński - 14.11.2017 (13.11.2017, 23:59:15)Eddard Noqtern napisał(a):Em... Ale... Grudzień... E, nieważne.(13.11.2017, 22:40:44)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a):(13.11.2017, 22:30:29)Akrypa Rabotowicz von Primisz napisał(a): Nie byłam pewiena na kogo oddam głos ale teraz już wiem na pewno. Tadziu, masz moje poparcie. Wybacz Tomasz ale nie jestem w stanie poprzeć takiego rządu. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Eddard Noqtern - 14.11.2017 Obecnie to mamy listopad nie grudzień.
RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Maciej Kamiński - 14.11.2017 Powinieneś dobrze pamiętać, o który grudzień mi chodzi.
RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Tadeusz Krasnodębski - 14.11.2017 (13.11.2017, 23:59:15)Eddard Noqtern napisał(a): Akurat zdaję się, że Akrypa skrytykowała skład rządu Tomasza, a nie poparła Twojego, Tadeuszu. Trochę śmiesznie wygląda robienie kampanii wszędzie gdzie się da. Zalecam ochłonąć, przejść się po Placu Zielonym, ewentualnie rozdawać tam kawę obywatelom przed ósmą. Nie robię kampanii gdzie się da. Po prostu uważam, że niegrzeczne byłoby nie odnieść się do posta, gdzie zostałem wymieniony. Możliwe, że rzeczywiście nadinterpretowałem wypowiedź Akrypy. Tak czy siak nie zmienia to tego, że ja osobiście jestem zadowolony z proponowanego składu rządu i nie mogę się doczekać potencjalnej współpacy. RE: Proponowany skład Gabinetu von Lisendorffa - Thomas von Lisendorff - 14.11.2017 Do mojego gabinetu dołączył @"Mikołaj Patryk Dostojewski" . Będzie on pełnił rolę Ministra Infrastruktury i Budownictwa. |