![]() |
|
Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Administracja samorządowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-5.html) +--- Dział: Rzesza Bialeńska (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-551.html) +---- Dział: Sejm Rzeszy Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-524.html) +---- Wątek: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy (/thread-8532.html) Strony:
1
2
|
Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 20.11.2017 Cytat: Izbo o Odpowiednim Wzroście, Mam nadzieję, że drobna omyłka w poprzednim procedowaniu zostanie mi wybaczona. Niniejszym składam, tym razem w wymaganym przez Konstę miejscu, projekt Kamila pod rozwagę. Uzasadnienie? Ekonomizacja regionów, poszerzenie bufonady tytularnej. I niech ktoś zlikwiduje rychło uprawnienia niniejszego organu dot. prawodawstwa na poziomie krajowym, proszę. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Tadeusz Krasnodębski - 20.11.2017 (20.11.2017, 13:34:18)Maciej Kamiński napisał(a): I niech ktoś zlikwiduje rychło uprawnienia niniejszego organu dot. prawodawstwa na poziomie krajowym, proszę. Mój projekt Konsty to uwzględni. ^^ RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Hewret von Thorn - 20.11.2017 Nie lepiej po prostu na wyspie Anatolia ustanowić jeden obszar administracyjny - Anatolia? RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 20.11.2017 Nie jestem skłonny aż do tego stopnia ignorować wcześniejszych sugestii Andrzeja. Poza tym, co szkodzi pamiętać o historii tej większej wyspy? No chyba, że chodzi o oddzielenie Anatolii w obrębie Rzeszy. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 25.11.2017 Czy byłby ktoś skłonny się nad projektem pochylić? RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 01.12.2017 Kochany następco Lwa Sapiehy, wiedz, że będę ten wątek namolnie podbijał do skutku, choćby i miało to miesiącami trwać. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Thomas von Lisendorff - 01.12.2017 Chyba Ned powinien się tym zająć. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 01.12.2017 Stąd też użyłem na początku zwrotu: "kochany następco Lwa Sapiehy". RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Kamil Maciejewski - 02.12.2017 (01.12.2017, 21:08:27)Maciej Kamiński napisał(a): Kochany następco Lwa Sapiehy, wiedz, że będę ten wątek namolnie podbijał do skutku, choćby i miało to miesiącami trwać. A ja ci w tym pomogę. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Eddard Noqtern - 02.12.2017 Hmmmm, no dobrze. Skoro nie ma więcej uwag to możemy chyba przejść do głosowania. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 02.12.2017 ZA, siła 235. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Ametyst Faradobus - 04.12.2017 Za głosami 53 folwarków RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Tadeusz Krasnodębski - 19.12.2017 Czy można już podpisywać? RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Sheldon Anszlus Lovelace - 19.12.2017 Też mogę tu głosować? RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Tadeusz Krasnodębski - 19.12.2017 Jak najbardziej, ilością folwarków. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Sheldon Anszlus Lovelace - 19.12.2017 ZA x 24 RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 25.12.2017 @"Eddard Noqtern", byłoby fajnie zamknąć głosowanie, dopóki jeszcze to ciało ustawodawcze funkcjonuje w zakresie ogólnopaństwowej legislacji. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Maciej Kamiński - 31.12.2017 Podbijam. Serio, wypadałoby się z tym sprężyć. Naprawdę nie sądzę, że ktokolwiek zechce wpłynąć na wynik końcowy tego głosowania. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Severino Castiglioni - 31.12.2017 Za RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o Rzeszy - Bajtuś - 01.01.2018 za |