![]() |
|
Prezydencki come back - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Prezydencki come back (/thread-8572.html) |
Prezydencki come back - Tadeusz Krasnodębski - 04.12.2017 ![]() Drodzy Rodacy, Złośliwość rzeczy martwych potrafi dopaść nawet Prezydenta Republiki Bialeńskiej. Moje ostatnie problemy z Internetem sprawiły, że zniknąłem praktycznie z dnia na dzień. Pan majster, który miał pomóc w piątek, chyba nie do końca wiedział, co właściwie robi. Koniec końców diody na moim routerze zaświeciły się dopiero dziś rano (po ostrej wymianie zdań z dostawcą Internetu).
Ze swojej strony czuję się zobowiązany gorąco przeprosić wszystkich za ten brak profesjonalizmu związany z nieakywnością, mimo że zaistniały nie do końca z mojej winy (oraz zapewnić, że najlepsi bialeńscy żołnierze zostaną wysłani na misję do siedziby dostawcy). Przez moją nieobecność został nam, można powiedzieć, wyjęty tydzień, podczas którego mogliśmy trochę zdziałać. W związku z tym muszę poinformować, że ankieta dotycząca działalności władz i konkurs mikołajkowy trochę się przesuną. Jeszcze dziś na forum pojawi się projekt Konstytucji Republiki Bialeńskiej i projekt Kodeksu Gospodarczego. Zabieram się też za zaległości. Jeszcze raz biję się w pierś i mam nadzieję, że ten nieprzyjemny incydent nie wpłynie na dalszą pracę i współpracę. Wasz Prezydent
RE: Prezydencki come back - Ametyst Faradobus - 04.12.2017 Przeczytałem i zacząłem się dziwić, ale z coming outem mi się pomyliło przez te makaronizmy i ten awatar. RE: Prezydencki come back - Tadeusz Krasnodębski - 04.12.2017 Na coming out przyjdzie pora, jak znajdę swojego Meechuma. Na razie nie mam nawet Secret Service. RE: Prezydencki come back - Maciej Kamiński - 04.12.2017 Ciekawe, czy Jahołdzka Straż Ochotnicza by się takiej ochrony podjęła. @"Feliks Spirkin"? RE: Prezydencki come back - Eddard Noqtern - 04.12.2017 Zabawa, zabawą, ale na serio przez brak Wi-Fi w domu nie da się zrobić nic w tydzień? Trochę żal, bo takie rzeczy mogą zdarzać się często i niespodziewanie. Liczę, że teraz aktywność w kraju poprawi się, bo tak to nie chce się nikomu (w tym mi) nic robić. RE: Prezydencki come back - Tadeusz Krasnodębski - 04.12.2017 Starałem się wchodzić przez telefon, ale nienawidzę pisania na forum zamiast na komputerze. Dlatego nawet będąc tydzień na wakacjach w lipcu nic nie pisałem, mimo że się logowałem. Później skończył mi się pakiet. Przykro mi, że miała miejsce taka sytuacja. I mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz, Eddardzie. RE: Prezydencki come back - Maciej Kamiński - 04.12.2017 (04.12.2017, 20:08:05)Eddard Noqtern napisał(a): Zabawa, zabawą, ale na serio przez brak Wi-Fi w domu nie da się zrobić nic w tydzień? Trochę żal, bo takie rzeczy mogą zdarzać się często i niespodziewanie. Liczę, że teraz aktywność w kraju poprawi się, bo tak to nie chce się nikomu (w tym mi) nic robić.Jeżeli nie ma się zapału do archiwizowania tony dorobku Bialenii na komputerze tak na zaś - to raczej niewiele. Nawet jeżeli się ma - ilość możliwych aktywności jest wciąż ograniczona. Takiego projektu zmiany ustawy na przykład nie zrobisz, jeżeli jej sobie wcześniej nie skopiowałeś (albo nie wkułeś na blachę). No, o ile nie latasz z laptopem po miejscach z darmowym udostępnianiem, ale tam całkiem często komfort pracy może być średni. RE: Prezydencki come back - Tadeusz Krasnodębski - 04.12.2017 (04.12.2017, 20:14:48)Maciej Kamiński napisał(a): No, o ile nie latasz z laptopem po miejscach z darmowym udostępnianiem, ale tam całkiem często komfort pracy może być średni. Mój laptop to zabytek działający tylko na kablu. Na studia kupuję nowego, na razie wszystko via PC.
RE: Prezydencki come back - Eddard Noqtern - 04.12.2017 No tak, ale czasem wystarczy pisać choćby krótkie posty żeby rozbudzić dyskusję, albo pokazać obecność. RE: Prezydencki come back - Tadeusz Krasnodębski - 04.12.2017 I staram się to robić. A przynajmniej mam taką nadzieję, że te starania widać. Tydzień mamy wyjęty z życiorysu, ale ufam, że nadrobimy. RE: Prezydencki come back - Antoni Kacper Burbon-Conti - 05.12.2017 Witam Prezydencie wśród żywych! Zachęcam do odliczenia sobie premii i przekazanie na rzecz celów charytatywnych! Do pracy, rodacy.
|