![]() |
|
Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Administracja samorządowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-5.html) +--- Dział: Wyspy Przyjaźni (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-555.html) +---- Dział: Dzielnica państwowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-158.html) +---- Wątek: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim (/thread-8691.html) |
Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Ametyst Faradobus - 30.12.2017 ![]() Oprócz Szczytu BiaBroHasu na Wyspach Przyjaźni odbędzie się jeszcze jedna impreza rządowa - tradycyjny Sylwester z Andrzejem Dudą* Tadeuszem Krasnodębskim. Ta lokalizacja została wybrana z dwóch powodów - po pierwsze, z uwagi na trwający Szczyt, wszyscy oficjele przebywają teraz na Wyspach, które przy okazji będzie można wypróbować jako miejsce kolejnych ogólnokrajowych zabaw.
![]() Tłumy obywateli szykują się do noworocznego przyjęcia
Niewątpliwą wadą tegorocznego Sylwestra Konduktorskiego będzie absencja samego Konduktora, ale z pewnością zrekompensuje ją brak despacipo oraz występ popularnych Braci Pierdolec. Oprócz tego planowane są masowe tańce, fajerwerki, darmowe jedzenie i napoje, zaś zasłużeni obywatele zostaną zaproszeni na specjalny bankiet w wyspiarskiej rezydencji Prezydenta Republiki.
*Tak, ja też w takich momentach żałuję, że prezydentem nie jest akurat Swarzewski RE: Sylwester u Tadeusza Krasnodębskiego - Severino Castiglioni - 30.12.2017 (30.12.2017, 17:36:32)Ametyst Faradobus napisał(a): Jak oprócz Braci Pierdolec będzie śpiewał Zbyś Stonoga, to zajrzę. RE: Sylwester u Tadeusza Krasnodębskiego - Maciej Kamiński - 30.12.2017 Powinno być: "Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim". RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Ametyst Faradobus - 30.12.2017 (30.12.2017, 17:45:28)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Jak oprócz Braci Pierdolec będzie śpiewał Zbyś Stonoga, to zajrzę. Będzie razem z kapelą z Białołęki. (30.12.2017, 17:49:57)Maciej Kamiński napisał(a): Powinno być: "Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim". Dziękuję, poprawiłem. RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Antoni Kacper Burbon-Conti - 31.12.2017 Cytat: RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Eddard Noqtern - 31.12.2017 Dziś jeszcze przedostatni. ![]() Jeśli mogę mieć tylko uwagę techniczną - wszelkie wypowiedzi czyta się łatwiej, jeśli akapity są dzielone enterami. RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Antoni Kacper Burbon-Conti - 31.12.2017 (31.12.2017, 00:32:58)Eddard Noqtern napisał(a): Dziś jeszcze przedostatni.Nic nie szkodzi, życzenia mają moc sprawczą zawsze. ![]() (31.12.2017, 00:32:58)Eddard Noqtern napisał(a): Jeśli mogę mieć tylko uwagę techniczną - wszelkie wypowiedzi czyta się łatwiej, jeśli akapity są dzielone enterami.Proszę bardzo, dla czytelności poprawiam.
RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Maciej Kamiński - 31.12.2017 Żyjmy, trwajmy, rozwijajmy, nie traćmy zapału. Żyj nam, Bialenio, żyjmy sobie, Bialeńczycy. Amen. Serdecznie ściskam na Nowy Rok, Maciuś. RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Frederick Hufflepuff - 31.12.2017 Bialeńczycy, Hasselandczycy, Brodryjczycy, niech rok 2018 stanie się rokiem przełomu, rokiem zjednoczenia i rozpoczęcia niezwykle trwałej współpracy! RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Eddard Noqtern - 31.12.2017 (31.12.2017, 15:44:08)Frederick Hufflepuff napisał(a): Bialeńczycy, Hasselandczycy, Brodryjczycy, niech rok 2018 stanie się rokiem przełomu, rokiem zjednoczenia i rozpoczęcia niezwykle trwałej współpracy! Niech rok 2018 stanie się rokiem Wspólnoty, która doprowadzi wszystkich do prawdziwego Rozwoju. RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Maciej Kamiński - 01.01.2018 Cały Sylwek przed kompem. Zrehabilitowałem się za poprzedni rok. RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Hewret von Thorn - 01.01.2018 Załączniki przerzuciłeś? RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Severino Castiglioni - 01.01.2018 Darmowe pociągi do Piusowic we Wienisławowie. Darmowa jajecznica i drinki na pokładzie. RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Maciej Kamiński - 01.01.2018 (01.01.2018, 01:16:45)Hewret von Thorn napisał(a): Załączniki przerzuciłeś?Przerzucać mi się nie chce. Ale co bardziej wartościowe już wieki temu zabezpieczyłem. RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Severino Castiglioni - 01.01.2018 Macieju, ale tańczysz z Majorem i Kononem? RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Hewret von Thorn - 01.01.2018 >Sylwester z Tadeuszem >Gdzie Tadeusz? RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Mateusz Adam Sartoneskorsi - 01.01.2018 Szczęśliwego Nowego Roku ! RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Thomas von Lisendorff - 01.01.2018 Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkim ;D ;D ;D RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Kamil Maciejewski - 01.01.2018 Szczęśliwego nowego roku! RE: Sylwester z Tadeuszem Krasnodębskim - Maciej Kamiński - 01.01.2018 (01.01.2018, 02:58:39)Hewret von Thorn napisał(a): >Sylwester z TadeuszemJest z nami Maciek, Jest z nami Paweł, Nie ma z nami Tadka, Gdzie jest, Golce, Tadek? |