![]() |
|
Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? (/thread-8765.html) |
Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Hewret von Thorn - 09.01.2018 3 lata temu było to główne medium pozyskiwania informacji o innych mikronacjach. Codziennie pojawiało się po kilka, a nawet kilkadziesiąt artykułów. Obecnie średnio pojawia się jakiś raz na 2 dni. Opadły media, opadła czytelność. Czy ktoś jeszcze tam zagląda? RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Ali ibn Abi Talib - 09.01.2018 Kiedyś było tam więcej mediów... RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Hewret von Thorn - 09.01.2018 O, Ali zza światów przemówił.
RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Eddard Noqtern - 09.01.2018 Ja przeglądam, ale raczej tak jak pisałeś - za wiele się nie dzieje. Warto jednak zauważyć, że nie pojawiają się tam artykuły z Sarmy i chyba też z KD. RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Hewret von Thorn - 09.01.2018 KS ma własny system prasowy, na którym codziennie dzieje się dużo i jest w czym wybierać - w zależności od zainteresowań. Co do KD, to tutaj niestety Tygodnik Luindorski ucichł, natomiast również można dosyć mocno odczuć brak Jacquesa de Brolle'a. RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Eddard Noqtern - 09.01.2018 Wiem że jest w KSach tak, ale wydaję mi się że kiedyś połączyli to jakoś z planetą. RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Frederick Hufflepuff - 09.01.2018 Problem aktywności na Planecie Mikronacje to odzwierciedlenie problemu aktywności w całym polskim wirtualnym świecie... RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Maciej Kamiński - 09.01.2018 (09.01.2018, 19:28:42)Hewret von Thorn napisał(a): 3 lata temu było to główne medium pozyskiwania informacji o innych mikronacjach. Codziennie pojawiało się po kilka, a nawet kilkadziesiąt artykułów.Jak wszystkie inicjatywy robione niezależnie na skalę ogólnomikroświatową - przymiera głodem obniżonej aktywności globalnej. Nie sądzę, żeby wymagało to dwudziestu wzorów z analizą i interpretacją. RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Feliks Spirkin - 09.01.2018 A tak trochę abstrahując, to jak się mają sprawy z Our Sound? RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Karol Medycejski - 09.01.2018 Ja nie czytam. Cytat:A tak trochę abstrahując, to jak się mają sprawy z Our Sound? Szpinak. RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Ametyst Faradobus - 09.01.2018 Że co robi? RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Karol Medycejski - 10.01.2018 A można, jak najbardziej. RE: Planeta Mikronacje - czy ktoś jeszcze czyta? - Sheldon Anszlus Lovelace - 10.01.2018 Ja czasem zaglądam na planetę, ale to jak mi się totalnie nudzi. Ogólnie to mikronacje.info chyba umarło już całkiem. |